adaugă o unitate turistică
search
date_range

Pensiunea Ostrov din Ostrov

comuna Ostrov , str. 1 Mai, nr. 1  
​Capacitate: 2 adulți în 1 spațiu de cazare.
Pensiunea Ostrov s-a nascut din dragoste pentru Delta, mancarea din peste, partidele de pescuit reusite sau plimbarile lungi cu barca, pana la asfintit.

Chiar dacă este situat la numai 130 km de Bucureşti, acest loc păstrează sălbăticia ţinuturilor şi este dominat de peisaje specifice Deltei Dunării, cu animale sălbatice, stuf, păduri, păşuni, zăvoaie.

Din coama munţilor, uşor de confundat cu dulci coline, şacalii îşi apără hotarele cu strigăte lunatice însă trebuie să ştii să visezi, pentru că, în liniştea nopţii, nu te va deranja nicio undă radio sau TV.

În ceea ce priveşte mâncarea, întoarcerea la natură este lege, căci în Bârlog se gătesc numai produsele din ferma/grădina proprie, peştele prins, caprele de pe dealuri şi, cu puţin noroc, raţe, gâşte, prepeliţe s.a.m.d. Dacă ne întrebi de „altele”, te invităm în beci unde stă neica Vinul, mândrul casei, roşu de manie, alături de un caş de capră cum rar ai mai văzut.

Este si o excelenta ocazie pentru a regasi si a trai emotiile unei atmosfere autentice, de tara, asistând si participând la prepararea felurilor de mâncare traditionale: faimoasele gratare românesti sau traditionala saramura de peste proaspat.
(...) citește toată descrierea unității expand_more restrânge textul expand_less
CONTACT UNITATE

La această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular


Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,