Apartament Dunarea Albastra din Orsova

Orsova, bd-ul 1 Decembrie 1918, nr. 13  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

   Ovidiu Cristian O din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 19.08.2017 - 21.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Apartamentul se afla la etajul 3 intr-un bloc de locuinte aflat vis-a-vis de faleza, de la geamurile caruia se poate observa Dunarea si cele cateva pontoane pentru ambarcatiuni. Are doua camere, cea din mijloc de trecere, fiecare cu pat dublu, deci se pot caza 4-6 persoane. Bucataria are aragaz, cuptor electric, frigider, vesela, tacamuri. Nu are aer conditionat in niciuna din camere, dar, desi vremea a fost destul de calduroasa pe parcursul zilei, nu am simtit nevoia de asa ceva.
La cca. 500 metri se afla un Carrefour Market de unde te poti aproviziona.
Masina am putut-o parca fara probleme langa bloc.
Gazda primitoare, ne-a stat la dispozitie atat la venire, cat si la plecare.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt minusuri legate de apartamentul in sine, ci, asa cum am discutat si cu gazda, despre felul in care habar nu avem cum sa ne promovam frumusetile naturale.
In oras este destul de multa mizerie, sunt o groaza de peturi si alte deseuri ce plutesc la malul apei, spatiul de pe faleza nevalorificat nici in proportie de 20%.
Destul de putine locuri unde poti manca, pentru calatoriile pe Dunare serviciile oferite sunt destul de rudimentare (ia vesta, stai acolo, mergem aici, da banul si cam totul pe repede inainte). Dar, oricum, a meritat.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru aprecieri! Cât privește curățenia orașului și noi locuitorii orașului ne dorim mai mult!Poate au ecou unele păreri ale dumneavoastră!
   Alin Gabriel din Bucuresti
nota: 9
schedule sejur: 19.08.2016 - 22.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Localizare.
Parcare publica sigura.
Răspunsul unității:
Multumim!
   George G din Bucuresti
nota: 8.17
schedule sejur: 11.07.2015 - 12.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
A fost foarte ok . Am fost 2 pers . Este ideal pentru o familie care sunt nevoiti sa inchirieze 2 camere la pensiune/ hotel . Eu prefer mult mai mult acert gen te cazare ( ap ) , daca ar fi asa pestr tot ar fi foarte bine... Pentru 130 lei nu am ce reprosa ... Nu sunt perfect si nu cred ca exista perfectiune... Multumim frumos pentru cazare si cu siguranta voi mai apela la serviciile dumneavoastra ...
thumb_down
Aprecieri negative:
Fara minusuri
Răspunsul unității:
Multumim frumos pentru apreciere!Speram sa putem multumi pe toti cei care apeleaza la noi!
   Violeta din Bucuresti
nota: 8.67
schedule sejur: 25.07.2014 - 27.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Apartamentul este foarte frumos si ai acces la tot ce ai nevoie. Domnii proprietari sunt foarte amabili. Recomandam cu incredere.
CONTACT UNITATE
Raluca
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

                                                                                   

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.