adaugă o unitate turistică
search
date_range

Garsoniera Lila din Neptun

Neptun , str. Plopilor, nr. 1  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Single
Cuplu matur
Familie cu adolescenți
Grup

Recenziile garsonierei Lila din Neptun


   George din Focsani
nota: 8.7
schedule sejur: 11.07.2017 - 16.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Zona cu multa verdeata si liniste, disponibilitate la parcare, relative aproape de plaja datorita pozitionarii in prelungirea aleii ce duce catre mare astfel incat nu esti nevoit sa ocolesti lacurile., situate in vecinatatea Paradis Land ( Aventura Parc - tiroliene ).
Camera spatioasa cu foarte multe spatii de depozitare, situata spre rasarit, dar cu ferestre dotate cu rulouri ce fac mai placute diminetile celor mai lenesi. Baie renovata cu bun gust. Bucatarie spatioasa si complet utilata.
thumb_down
Aprecieri negative:
O cafetiera, o cratita mai mare si cel mai ieftin cuptor cu microunde ar fi de mare utilitate si ar adduce, cu siguranta, plus valoare.
   Mihai din Bucuresti
nota: 9.8
schedule sejur: 18.06.2013 - 19.06.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Aproape de centrul staiunii - 2 min pana la km 0, 10 min pana la plaja la stegulete, curatenie, liniste, gazde primitoare, parcare in spatele blocului unde ai si vederea din camera, bucatarie utilata.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am gasit. Desi e destul de racoros probabil pe perioada verii e nevoie de un A/C, in iunie cand am fost nu am simtit nevoia.
CONTACT UNITATE
Mariana
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,