Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Mara M8 din Năvodari grade grade grade

Năvodari, str. M8, nr. 29 -
la aproximativ 10.6 km de centrul localității Mamaia
Nota 10.0 / 15 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Angi din Bacau
nota: 10
schedule 22.08.2023
O locație frumoasă și deosebită, aproape de plajă, de magazine si de stația de microbuz (autobuz), multă liniște, curățenie ca la carte, camere aerisite și dotate cu absolut toate cele necesare unui sejur de excepție, o bucătărie super dotată și spațioasă. Gazda este o doamnă minunată, atentă la cerințele clienților.
Recomand cu mare drag!
   Dana din Iasi
nota: 10
schedule 21.08.2023
Gazdele foarte primitoare! Camerele luminoase, foarte curate și aerisite! Acces la o bucătărie imensa, dotata cu tot ce este nevoie. Curte cu loc de joaca pentru copii. Relativ aproape de plaja și supermarketuri (10 min de mers pe jos). Ideal pentru cuplu tânăr și familii cu copii! Recomand cu mare drag casa Mara!
   Anișoara din Galați
nota: 10
schedule 21.08.2023
Ne-a placut mult la casa Mara M8, camere spatioase cu baie proprie si terasa, curățenie, liniște.
Distanta pana la mare aproape 10 minute de mers de jos.
Dna Mariana, gazda primitoare si un om deosebit.
Recomand! Noi vom reveni cu mare plăcere!
   Angi din Bacau
nota: 10
schedule 20.08.2023
O locație frumoasă și deosebită! O zona liniștită, aproape de plajă, de magazine, de stația de microbuz! Camere spațioase si aerisite, dotate cu absolut toate cele necesare unui sejur de excepție, curățenie ca la carte, bucătarie super dotată si spațioasă! O gazdă minunată, atentă la cerințele clienților! Recomand cu mare drag!
   Cristian din Curtea De Argeș
nota: 10
schedule 07.08.2023
O cazare perfecta și mă refer la liniște, curățenie, camere spațioase, aerisite, bucătărie cu tot ce trebuie, baia frumoasa și curată, o curte primitoare cu multe spatii de joaca pt. copii, iar d-na Mariana o femeie deosebita. Vom reveni, cu drag!
   Alexandra din Tg Neamt
nota: 10
schedule 06.08.2023
Recomandam casa Mara! gGazdele sunt foarte amabile. Curățenie excelenta. Curte răcoroasă și bucătărie super dotată! Noi am stat in apartamentul de la parter care este spațios și curat. Mulțumim gazdelor! Am avut parte de un concediu liniștit și relaxant!
   Emilia din Galati
nota: 10
schedule 04.09.2022
Minunat! Proprietarii sunt deosebiți, nu ne-a lipsit absolut nimic la cazare! Sunt aproape plaja, magazinele, terasele, totul la îndemână. Curățenie de nota 10 peste tot, ne-am simțit foarte bine! Nicio diferență între pozele prezentate și realitate. Recomand cu încredere! Sper sa revenim curând!
   Popa din Topoloveni
nota: 10
schedule 19.08.2022
Recomand cu toată încrederea! Foarte curat și personal extrem de amabil și atent! Aproape de plaja, magazine in apropiere! Curtea frumos amenajată, perfecta pentru copii! Safe! Felicitări!❤️ Pentru o vacanța la mare este perfect, am avut unde sa parcăm și mașinile, bravo.
   Lehadus Alina din Bacau
nota: 10
schedule 17.08.2022
O cazare la superlativ ,doar 10 minute de mers pe jos pana la mare.
O doamna ce își respecta clienții, oferindu-le confort intr-o locație curată, cu toate utilitățile și implicare personală.
O curte generoasa umbrita de-o cortina plină de struguri aromati, numai buna sa te răcoresti,
recomand din tot sufletul, am avut noroc in ultima clipa sa găsesc disponibilitate.
   Jitca Mariana din Galați
nota: 10
schedule 09.08.2022
Proprietatea așezată aproape de plaja, camerele bine îngrijite, curățenie impecabilă. Gazdele foarte amabile, parcă ne cunoșteam de-o viață. Nu stăteam prea mult la pensiune, doar la odihnă. Ne duceam la mare, la plajă și distracție. Proprietatea este dotată și cu bucătărie. Cei ce doresc să facă o gustărică, au la dispoziție tot ce doresc.
   Ghiuzan Cristina din Adjudeni
nota: 10
schedule 08.08.2022
Facilitățile oferite sunt super. Camerele au aer condiționat ceea ce e super. Locația nu este foarte departe de mare, are magazine mari foarte aproape. Confortul camerelor au fost super, fiecare cameră are baia ei proprie și sunt dotate cu aer condiționat. Curățenia, nici nu se pune problema. De nota 1000. Gazdele sunt niste persoane foarte de gașcă, niste oameni cu care razi, te distrezi și te ajută cu ceea ce ai nevoie.
   Daniela Mihoc din Năvodari
nota: 10
schedule 08.08.2022
Camerele sunt spațioase, curate și bine intretinute, toate cu aer condiționat, ceea ce este foarte bine ca nu stai în căldură. Curățenia se face zilnic în camere. Gazda este extrem de prieteoana și amabila. Faci cam 10 minute pana la plaja pe jos. O recomand cu mare drag.
   Daniela Si Ionut din Suedia
nota: 10
schedule 07.08.2022
Recomandam casa Mara din inima pentru seriozitate, condiții excepționale, loc de joaca pentru copii, gazdele sunt niște oameni extraordinari, foarte primitori, pensiunea este aproape de plaja, zece cu multe, multe steluțe din toate punctele de vedere.
   Madalina Maria din Neața
nota: 10
schedule 05.08.2022
Gazda primitoare, casa curata, bucătărie curata și spatioasa Camere exact cum trebuie, curate și îngrijite, ajungi ușor la plaja sau magazine și loc de parcare gratuit. Un loc frumos în care ne vom intoarce cu drag. Multumim gazdelor. Totul a fost frumos.
   Mariana din Adunații Copaceni
nota: 10
schedule 04.08.2022
Recomand din toată inima!
CONTACT
Sandu Mariana
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Sandu Mariana
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0723 133 233
WhatsApp
Apel/SMS