Camere
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Lac din Murighiol

Murighiol, str. Apicultorilor, nr. 10 -

Camera nr. 1 - Cameră dublă matrimonială

Capacitate
Baie
Facilitati
Poze
Capacitate: 2 adulți și 1 copil
Baie: proprie
Facilități: aer condiționat, baie în cameră, cameră cu TV, internet în camera, uscător de păr, vedere spre curtea interioară, vedere spre grădină, încălzire centrală, punem la dispoziția oaspeților noștri trei camere cu pat queen (160 cm), atent decorate în stil modern, aerisit și luminos. eleganța simplă, ordinea și prospețimea designului aduc confortul vacanței perfecte în camere, iar două dintre ele, aflate la etaj, se deschid către o terasă largă cu vedere la lacul sarat. toate camerele au smart tv (108cm), acces netflix, wi-fi, baie proprie, prosoape curate și produse de îngrijire personală (gel de dus, sampon si sapun de maini) marca rituals. dotari: pat queen – 160 cm 4 perne – 2 cu duritate medie si 2 cu duritate ridicata pilota si patura draperii baie proprie ( wc, dus walk -in, lavoar, raft) dulap deschis cu suport de umerase si rafturi smart tv (108 cm) cu acces netflix, youtube si hbogo acces gratuit la wi-fi prize si intrerupatoare la capul patului 4 prosoape (2 mari si 2 mici) 2 prosoape pentru picioare gel de dus, sampon si sapun de maini marca rituals, gama karma 2 pahare si o sticla de apa plata doua dintre dormitoare sunt la etaj si au acces din terasa exterioara (dotata cu fotolii si canapea) unul dintre dormitoare este la parter si are acces din hol.
 

Camera nr. 2 - Cameră dublă matrimonială

Capacitate
Baie
Facilitati
Poze
Capacitate: 2 adulți și 1 copil
Baie: proprie
Facilități: aer condiționat, baie în cameră, balcon, cameră cu TV, internet în camera, uscător de păr, vedere la lac, încălzire centrală, punem la dispoziția oaspeților noștri trei camere cu pat queen (160 cm), atent decorate în stil modern, aerisit și luminos. eleganța simplă, ordinea și prospețimea designului aduc confortul vacanței perfecte în camere, iar două dintre ele, aflate la etaj, se deschid către o terasă largă cu vedere la lacul sarat. toate camerele au smart tv (108cm), acces netflix, wi-fi, baie proprie, prosoape curate și produse de îngrijire personală (gel de dus, sampon si sapun de maini) marca rituals. dotari: pat queen – 160 cm 4 perne – 2 cu duritate medie si 2 cu duritate ridicata pilota si patura draperii baie proprie ( wc, dus walk -in, lavoar, raft) dulap deschis cu suport de umerase si rafturi smart tv (108 cm) cu acces netflix, youtube si hbogo acces gratuit la wi-fi prize si intrerupatoare la capul patului 4 prosoape (2 mari si 2 mici) 2 prosoape pentru picioare gel de dus, sampon si sapun de maini marca rituals, gama karma 2 pahare si o sticla de apa plata doua dintre dormitoare sunt la etaj si au acces din terasa exterioara (dotata cu fotolii si canapea) unul dintre dormitoare este la parter si are acces din hol.
 

Camera nr. 3 - Cameră dublă matrimonială

Capacitate
Baie
Facilitati
Poze
Capacitate: 2 adulți și 1 copil
Baie: proprie
Facilități: aer condiționat, baie în cameră, balcon, cameră cu TV, internet în camera, vedere spre curtea interioară, vedere spre grădină, încălzire centrală, punem la dispoziția oaspeților noștri trei camere cu pat queen (160 cm), atent decorate în stil modern, aerisit și luminos. eleganța simplă, ordinea și prospețimea designului aduc confortul vacanței perfecte în camere, iar două dintre ele, aflate la etaj, se deschid către o terasă largă cu vedere la lacul sarat. toate camerele au smart tv (108cm), acces netflix, wi-fi, baie proprie, prosoape curate și produse de îngrijire personală (gel de dus, sampon si sapun de maini) marca rituals. dotari: pat queen – 160 cm 4 perne – 2 cu duritate medie si 2 cu duritate ridicata pilota si patura draperii baie proprie ( wc, dus walk -in, lavoar, raft) dulap deschis cu suport de umerase si rafturi smart tv (108 cm) cu acces netflix, youtube si hbogo acces gratuit la wi-fi prize si intrerupatoare la capul patului 4 prosoape (2 mari si 2 mici) 2 prosoape pentru picioare gel de dus, sampon si sapun de maini marca rituals, gama karma 2 pahare si o sticla de apa plata doua dintre dormitoare sunt la etaj si au acces din terasa exterioara (dotata cu fotolii si canapea) unul dintre dormitoare este la parter si are acces din hol.
 
CONTACT
Visterineanu Bogdan
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Visterineanu Bogdan
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0752 149 797
WhatsApp