Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Agroturistică Casa Uncu din Murighiol grade grade grade

Murighiol, str. Soarelui, nr. 13 -
Nota 10.0 / 12 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Porumb Dragos din Iasi
nota: 10
schedule 15.09.2023
Recomand! Conditii bune de cazare, camere curate si luminoase, dotate cu aer conditionat, acces auto facil, parcare in siguranta, mancare exceptionala, excursii deosebite! Foarte important: lipsa tantari. In concluzie, raport pret/ calitate foarte bun!
   Știrbu Liliana din Rosiori De Vede
nota: 10
schedule 03.03.2023
Am fost în iunie 2022, totul la superlativ. Gazda o gospodină bună, curețenie, confort și mâncarea super bună, proaspătă. Iar zona este mirifică plimbarea cu barca în delta super tare. Vom reveni, cu drag, la casa Uncu. Spre surprinderea mea nu au fost țânțari.
   Laura Denes din Brad
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 03.01.2023.
Totul la superlativ, cazare, condiţii, mâncare şi, mai ales, gazdele care au fost de nota 20, mulţumim frumos, cu siguranţă, ne vom întâlni şi în 2023. Mancarea gătita de doamna a fost senzaţională, iar excursiile făcute cu domnul Sorin, au fost minunate. Aşa trebuie să fie o gazdă... exact ca această familie care consideră clienţii ca fiind prietenii lor.
   Ionut Dumitru din Glodeanu Sarat
nota: 10
schedule 17.04.2022
Am dorit să ne plimbam în delta, am descoperit această locație pe site și am fost absolut mulțumiți de tot ce am găsit.
Mâncarea mai buna ca oriunde, plimbarea cu barca este ca o poveste, iar locația este nouă, curată și îngrijită, așa cum și-ar dori oricine să găsească.
Recomand cu încredere această locația pentru o vacanță sau un loc de relaxare perfect pentru orice persoană, cuplu sau familie.
   Elena Marian din Tg Neamț
nota: 10
schedule 12.09.2021
Abia ne-am întors din vacanța nostra din Delta Dunării.

Am găsit aici oamenii minunați pe care parca ii știam de o viață. Felicitări familiei Uncu pentru ospitalitate.

Mâncarea a fost excelentă-sărut mâna pentru masa doamna Doina!

Plimbările de pe Dunăre au fost nemaipomenite - mulțumim căpitanului -domnul Sorin.

Din 5 zile, în care am fost cazați la pensiunea Uncu, în 4 zile am fost pe Dunăre, pe diferite trasee turistice, cu ghidul și căpitanul nostru - domnul Sorin.

Nota 10 cu felicitari pentru tot ceea ce faceti!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Florentina-camelia Iordache din Constanta
nota: 10
schedule 23.08.2021
Este minunata, exact ce ne-am dorit. Proprietarii sunt foarte ospitalieri. Mancarea este foarte buna. Proprietarul ne-a plimbat si cu barca prin rezervatie. Camerele sunt curate, cu balcon cu vedere la Dunare.
   Alexandra Cosmescu din Slatina
nota: 10
schedule 19.08.2021
Cazarea și mâncarea au fost ok, gazdele foarte primitoare, receptive la orice rugăminte. Camerele sunt suficient de spațioase și dotate cu tot ce este nevoie, iar mâncarea de nota 10. Preturile sunt rezonabile și de bun simț. Este locul perfect pentru relaxare.
   Dumitru Albert din Buzău
nota: 10
schedule 02.08.2021
Am găsit din întâmplare aceasta locație pe internet, am fost surprins de imaginea și facilitățile pe care le are, am sunat proprietarii, am discutat cu aceștia, oameni cum se cade și care doresc să te facă să te simți cât mai bine.

Am fost plăcut surprins în momentul în care am ajuns la locație, este mult mai frumos decât în poze, gazdele de viață și mâncare excepțională.

Oamenii sunt la început de drum dar totul arată superb.
   Eliana din București
nota: 10
schedule 24.07.2021
Locația este superba. Mâncarea este delicioasă, meniul este extraordinar, ai de unde alege. Camerele sunt curate, spațioase. Personalul este cumsecade, foarte amabili, atmosfera este foarte relaxantă și liniștitoare. Este o evadare în natură. Merită vizitată. Am fost foarte încântată.
   Ali Yavuz Arslan din Brașov
nota: 10
schedule 24.07.2021
Ne-am simtit foarte bine. Ai la dispozitie absolut orice ai nevoie, este foarte curat și totul nou, perfecta pentru relaxare. Nu ne-a lipsit nimic. Este si loc pentru gratar si loc pentru servit masa in zilele cu soare cu vedere spre Dunăre.
   Haimana Lenuța din Suraia
nota: 10
schedule 23.07.2021
Am fost în vacanță printr-o recomandare la acestă locație minunată, am descoperit un loc plin de căldură, o atmosferă relaxată și binevoitoare. Gazdele cu bun simț, te fac s te simti în largul tau.
   Haimana Niculai din Suraia
nota: 10
schedule 23.07.2021
Condiţii extroridinare, gazdă primitoare, cu umor si oamnei de treaba, atmosfera minunată, totul este nou și curat, locația dispune de o priveliște minunată, loc de petrecere și voie bună și relaxare maximă.
CONTACT
Uncu Doina
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Uncu Doina
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0743 804 531
WhatsApp
Apel/SMS