Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pescarul Deltei din Murighiol

Murighiol, str. Plopului, nr. 35 -
Nota 10.0 / 22 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Dana Moldovan din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.09.2023
Pensiunea din Murghiol are conditii deosebite de cazare, confort, curatenie, o gradina mare cu pomi, umbra, loc de servit masa si piscina. Gazde bune, Florin si Ionela, sunt ospitalieri, servesc mancare excelenta, portii generoase, cat poti duce si organizeaza o plimbare minunata cu barca, pe canalele Dunarii, unde capitanul, domnul Nelu, va povesteste despre istoria zonei. Recomand din toata inima!
   Gheorghe Aurel Alexandru din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.08.2023
Personalul, locatia, facilitatile au fost pe placul nostru, 100% ne vom intoarce! Multumim proprietarilor pentru amabilitate si ospitalitate! Camera a fost confortabila, cu AC, TV, spatioasa. Mancarea este din belsug, proaspata si mai ales sanatoasa.
   Morariu Ovidiu din Blejoi,prahova
nota: 10
schedule 31.07.2023
O locație excelenta, cu toate dotările și facilitățile sa te simți bine, camere confortabile, curate, tv, aer condiționat, gazdele niște persoane atente și respectuoase, cu alte cuvinte, te simți bine și relaxat. Gazdele au bărcile lor, care te pot plimba ori unde dorești, la preturi rezonabile. Bravo lor.
   Pascaru Ionut din Piatra Neamt
nota: 10
schedule 30.07.2023
Cea mai frumoasa locație, oameni extraordinari, primitori, avem al doilea an în care mergem în acest loc minunat.
poze recenzie
   Virgil Moldoveanu din Brăila
nota: 10
schedule 24.07.2023
Totul minunat, organizat, pus la punct. Constructie noua, camere mari, aer conditionat, baie proprie. Grătar cu terasă. Piscină si loc de joaca pentru copii. Personalul amabil si receptiv cerințelor noastre. Mancarea foarte bună, pește din ambundență. Vom recomanda tuturor.
   Tătaru Mihaela din Constanta
nota: 10
schedule 17.03.2023
O locație foarte frumoasa, totul la superlativ, iar pestele pe care l-am servit a fost extraordinar de bun. Dl Florin a fost foarte amabil, am avut o camera foarte curata, frumos aranjata, la fel sora dansului, cu zâmbetul pe buze tot timpul. Vom reveni cu siguranță la aceasta locație.
   Toth Istvan Zoltan din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 29.10.2022
Am fost de multe ori in aceasta locatie si, de fiecare data, a fost o experienta foarte placuta, personal foarte prietenos, mancare proaspata si gustoasa, plimbari cu barca si servicii de calitate! Va recomand cu caldura!
   Calin Catalin din Codlea
nota: 10
schedule 24.10.2022
Gazde primitoare, condiții excelente. Camere curate, posibilități variate de relaxare oferite de gazda, Florin, iar din punct de vedere culinar nu am găsit comparație cu alte locații. Sperăm să revenim cât mai curând și vom recomanda locația tuturor prietenilor.
   Tataru Mihaela din Constanta
nota: 10
schedule 02.10.2022
O locație foarte frumoasa, camere foarte curate, în pensiune, dar și tip bungalow, frumos aranjate, bucătărie la dispoziția turiștilor, dar poți și servi un peste prăjit la ceaun, un borș de peste la ceaun, pregătite de gazde, excepționale! Recomand cu încredere aceasta locație!
   Todica Ionel din Galați
nota: 10
schedule 15.08.2022
Am petrecut un sfârșit de săptămână la această frumoasă locație. Inițial am vrut să stăm doar două nopți, dar încă din prima seară, gazdele ne-au cucerit cu primirea lor și cu un gustos storceag și am decis să prelungim șederea cu încă o noapte. Pe lângă primirea călduroasă și mâncarea gustoasă, am primit și două camere spațioase și curate. Florin, proprietarul, este deschis la orice propunere în privința călătoriilor cu barca pe canale, chiar și pregătirea unei mese tradiționale cu pește în mijlocul naturii. Avem un real respect față de acești oameni plăcuți, muncitori și cu foarte mult bun simț.
Iubim astfel de oameni și, cu siguranță, ne vom întoarce la ei.
Mulțumim Ionelei, lui Florin și, nu în ultimul rând, personalului și celor din familie, care îi ajută pe acești oameni frumoși!
   Lavinia din Arad
nota: 10
schedule 08.08.2022
Superb! Gazde super amabile si primitoare! Camerele frumos amenajate și curate! Mâncarea foarte gustoasă, după o plimbare cu barca am fost așteptați cu "plachie de crap" și un vin rece din partea gazdelor! Plimbarea cu barca organizată de gazdă a fost și ea de nota zece! Revenim cu mult drag!
   Merve din București
nota: 10
schedule 07.08.2022
Oameni primitori, mancare foarte buna si multa, camere curate si primitoare, nea Nelu este un barcagiu experimentat, care ne a povestit despre frumusetile deltei (pescarusi, nuferi albi, galbeni, nuferi pitici, ciulini, egrete, ratuste, case pescaresti pe canalele Dunarii). O sa mai revenim, cu siguranta si recomandam cu mult drag tuturor.
   Pascaru Camelia din Piatra Neamt
nota: 10
schedule 07.08.2022
Pot spune că totul a fost excelent la aceasta pensiune, personal amabil, curățenie, promptitudine, gazde primitoare, plimbarea cu barca a fost minunata, daca vă doriți o vacanta de vis in delta, nu ezitați să mergeți la această locație.
   Corina Creangă din Harlau
nota: 10
schedule 05.08.2022
Primire excepțională, loc superb, curățenie, toate facilitățile, liniște, mâncare deosebită, ușurință de ieșire la Dunăre și plimbare prin frumusețea ei sălbatică, oameni minunați și săritori, gazde excepționale! Nota 10 plus! Recomand cu căldură și altor persoane ce-și doresc deconectare de cotidian, liniște pentru reîncărcarea bateriilor!
   Rus Marius din Cluj -napoca
nota: 10
schedule 17.07.2022
Tocmai ce am ajuns ieri, după un drum lung! Am fost așteptați cu pește proaspăt și mămăligă... super bună mâncarea! Cameră mare, aerisită și ff curată, curte cu iarbă, unde se pot juca copiii în siguranță, supravegheați de părinți din terasa camerei (fiecare cameră, având terasă proprie cu mobilier de grădină f ok). Suntem foarte mulțumiți de tot.
   Tănase Iulian din București
nota: 10
schedule 13.06.2022
O locație super, cu corp de clădire nou, camerele sunt foarte mari, personalul amabil îți oferă toate informațiile care sunt necesare pentru această zonă, îți asigură chiar și transportul gratuit la anumite locații. Din păcate pentru noi, nu am avut timp să servim minunată ciorbă de pește tradițională datorită timpului scurt și a programului încărcat. Si o mențiune, nu trebuie ratata excursia din deltă, face toți banii.
   Daniela Fintinescu din Mangalia
nota: 10
schedule 13.06.2022
Am fost cazați 2 nopti la casa de vacanță Pescarul din delta, unde a fost minunat, oameni primitori și deschiși. Plimbarea cu barca a fost minunata, iar de masa cu peste nici nu mai avem cuvinte. Totul a fost minunat și cu siguranță o sa mai revenim! Nota 10 pentru gazde!
   Mihaela Dumitrache din Mangalia
nota: 10
schedule 12.06.2022
Am fost la această locație în iunie 2022. M-am simțit că acasă și am avut o experiență de vis alaturi de personalul dv.. Gazde primitoare, atente, amabile și tot timpul cu zimbetul pe buze. Cazare excelentă, mic dejun foarte bun, curățenie și numai cuvinte de laudă. Plimbarea în deltă a fost foarte frumoasă. Va mulțumim și succes in continuare, țineți-o tot asa.
   Popovici Constantin din Iași
nota: 10
schedule 04.06.2022
Am fost la această locație în mai 2022. M-am simțit că acasă și am avut o experiență de vis alaturi de personalul dv.. Gazde primitoare, atente, amabile și tot timpul cu zimbetul pe buze. Cazare excelentă, mic dejun foarte bun, curățenie și numai cuvinte de laudă. Plimbarea în deltă a fost foarte frumoasă. Va mulțumim și succes in continuare, țineți-o tot așa.
   Craiu Nicoleta din Tulcea
nota: 10
schedule 06.09.2021
Am avut o experiența extraodinară alături de dumneavoastră. M-am smintit ca acasă.

Gazde primitoare, atente, amabile, dar mai ales cu zâmbetul pe buze.

Condiții de cazare excelente, mic dejun foarte bun, curățenie și tot ceea ce trebuie pentru a ne simți extraordinar.

Plimbarea in delta a fost una de vis nu am cuvinte.

Va multumim și mult succces mai departe, multă sănătate și putere de a duce mai departe!
poze recenzie poze recenzie
   Claudia Popescu din Rm. Vâlcea
nota: 10
schedule 24.08.2021
Totul a fost superb, gazdele au fost minunate, mâncarea a fost foarte gustoasa, totul făcut proaspăt și în fata clientului, în funcție de ce dorește fiecare client, camerele foarte curate. Realitatea este mult mai frumoasa decât arata în poze, domnul Nelu (barcagiul) a fost foarte cumsecade, ne-a oferit o plimbare de neuitat de o întreaga zi.
   Marius din Iasi
nota: 10
schedule 12.08.2021
O experiență foarte plăcută, camerele curate, curățenie, iar despre comportamentul gazdelor nu am cuvinte. Amabilitate și cam tot ce ți-ai dori într-un concediu.

As vrea sa menționez pe domnul Florin, un băiat de zahăr și săritor in tot ce ai nevoie.

Doamna de la bucătărie care este sora lui Florin și cu soția acestuia sunt niste bucătărese fenomenale.

Plimbarea cu barca a fost un experiment de neuitat.

Pe această cale am vrea să-i mulțumim barcagiului, nea Nelu pentru plimbarea oferita.
CONTACT
Cucerencu Florin
Pe TURIST INFO din 2017
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Cucerencu Florin
pe TURIST INFO din 2017
Telefon: 0742 669 712
WhatsApp
Apel/SMS