Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de la Ghiol din Murighiol

Murighiol, str. Soarelui, nr. 3 -
Nota 10.0 / 12 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Banciu Ana din Ploiești
nota: 10
schedule 03.08.2023
Ne-am cazat acum in august, doar ce am ajuns acasă. Superbă locație, gazda foarte primitoare! Ne pare însă rău că nu am putut mânca la dumnealor la pensiune. Dar poate pe viitor, vom putea mânca acolo, în rest totul a fost ok. Recomand, cu mare drag! Și plimbările cu barca, cu domnul Ovidiu, sunt superbe!
   Dana din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 02.08.2023.
O pensiune foarte frumoasa, așezată pe malul lacului Murighiol, unde te poți plimba cu bărcuțe. Camerele sunt foarte curate și dotate cu tot ce ai nevoie. Poți beneficia de excursii organizate de proprietar, în delta. Excursiile în delta sunt inedite. A fost o experienta frumoasa.
   Mircea din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.06.2023
Curat, frumos, gazde extrem de amabile. Au si barca mare pentru plimbari, totul a fost la superlativ! Camerele sunt destul de mari, fiecare cu baia ei. In fiecare camera gasim spray contra tantarilor si aparat de bagat in priza, cu tot cu pastilele necesare. Prosoape curate in baie, sampon si gel de dus.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   George din Bucuresti
nota: 10
schedule 22.06.2023
Un loc frumos și plin de liniște. Cum ieși din camera, ai in fata ochilor Lacul Murighiol. Curtea frumos aranjata și plină verdeata. Camera in care am stat, foarte curată și spațioasă. Gazdele foarte atente in ați oferi informațiile de care ai nevoie. Borșul de peste facut de gazda, deliciioos. Gazda are in dotare si o barca de 12 persoane, am avut parte de o experiența misto pe canale, Pădurea Caraorman cat si pe brațul Sf. Gheorghe, plus plaja Sf. Gheorghe. Recomand cu încredere.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Mihaela Vlad din Buzau
nota: 10
schedule 01.05.2023
Locația superbă, vedere direct la Lacul Murighiol, curat în camere, mult spațiu în curte. Ne-am simțit foarte bine. Este un loc potrivit pentru relaxare și pentru a savura preparate din pește pregătite de gazde. Totul a fost delicios și desertul a fost deosebit.
   Dorina din Galați
nota: 10
schedule 22.04.2023
Am petrecut un sejur de 3 nopți de Paște împreună cu inca o familie, locația este frumoasa, camere curate dotate cu tot ce este necesar, ne-am bucurat de liniște, relaxare, meniul bazat pe prepate din peste și masa de Paste a fost cu miel, gătite chiar de gazde la preturi decente. Vom reveni la vară.
   Voica Cristina Luiza din Ploiesti
nota: 10
schedule 03.10.2022
Locatie foarte curata si ingrijita. Curatenia e la ea acasa acolo. Gazde extrem de primitoare. Ne-am simtit foarte bine in compania dumnealor. Mancare proaspata si specifica locului. Camere spatioase si dotate corespunzator. Liniste si relaxare. Posibilitate de plimbare cu barca in delta si pe lacurile din apropiere.
   Violeta din Focsani
nota: 10
schedule 02.08.2022
Locația amplasata pe malul lacului, gazdele sunt de o amabilitate extraordinara. Am fost așteptați cu traditionalul bors de peste, după care d-l Edi ne-a propus și arătat frumusetile deltei. Camerele sunt spatioase, curate.
Recomand această locația cu toată increderea!
   Alina Munteanu din Bacau
nota: 10
schedule 02.08.2022
Excellent! Ils nous ont accueilli avec une très bonne soupe de poisson et d'autres spécialités de la région. Les chambres sont très spacieuses, très propre, pas du tout bruyantes, il y a même un espace détente avec des chaises longues.
Chaque jour le menu a d'autre spécialité de poisson!
Ils vous proposent aussi des balades dans la delta du danube avec leur bateau pour voir la flore et la faune
Nous avons passé un séjour inoubliable!
   Mihai din Iasi
nota: 10
schedule 18.07.2022
O locatie perfecta, cu un corp de camere noi, cu o deschidere generoasa la lacul Murighiol, prevazuta cu ponton destinat special pescuitului. Pensiunea detine un spatiu verde minunat, cu terase si sezlonguri. Gazdele sunt foarte primitoare si serviabile, gatesc extraordinar si sunt dispuse sa prepare bucate specifice locului la alegerea oaspetilor (recomand orice preparat din peste). De asemenea, proprietarul organizeaza si excursii cu barca pe diferite trasee. Nota 10.
   Bianca Grigorita din Galati
nota: 10
schedule 18.07.2022
Am petrecut un sejur de 6 nopti in aceasta locatie si totul a fost minunat. Locatia este absolut superba, pe malul lacului Murighiol, de unde se poate admira rasaritul soarelui. Se poate merge la pescuit pe pontonul amenajat care apartine locatiei. Camerele sunt spatioase, curate, echipate cu tot ce este necesar: tv, ac, un minifrigider care raceste foarte rapid (un lucru intotdeauna binevenit in zilele de vara). Gazdele sunt foarte primitoare, ne-am simtit foarte bine, iar mancarea gatita de ei este delicioasa. Am mancat zilnic preparate din peste, gatite proaspat pentru noi, la un pret rezonabil. Gazdele aveau grija mereu sa ne indulceasca si cu un desert facut in casa, si sa ne pregateasca cafea proaspata in fiecare dimineata. Este locatia ideala pentru a te bucura de linistie, de natura, de mancare buna si de pescuit.
   Hucanu Gelu din Iasi
nota: 9
schedule 05.05.2021
Locatie superba, cazare placuta, mici retusuri de remediat, proprietarii, oameni deosebiti si ospitalieri, merita sa petreceti la ei, peisajul superb, usor de reperat, spatii de distractie generoase.
CONTACT
Ovidiu
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ovidiu
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0760 897 231
WhatsApp