adaugă o unitate turistică
search
date_range

Camping Zănoaga din Moroeni 2 grade grade

comuna Moroeni , sat Dobresti, Munţii Bucegi, DJ 714, PUNCT ZĂNOAGA, nr. FN (la aprox. 15.9 km de centrul loc. Fieni)  
​Capacitate: 28 adulți în 14 spații de cazare.
Situat la intrarea în Cheile Zănoagei, în vecinătatea Lacului Bolboci, Campingul Zănoaga este locul ideal pentru iubitorii de munte şi amatorii de drumeţii.

Aceştia pot fi găzduiţi în cele 14 căsuţe ale campingului, dar sunt bineveniţi şi cu rulota sau cortul. Locurile de campare au acces la grupurile sanitare şi posibilitatea de racordare la reţeaua de energie electrică.
Dotarile oferite de Campingul Zănoaga constau în: acces la grătar şi terasele amenajate pentru servit masa, la grupurile sanitare sau racordarea la reţeaua de energie electrică.

Zona este liniştită, propice jocului în aer liber sau drumeţiilor în alte puncte turistice din zonă.

Campingul este închis în perioada rece, urmând a se redeschide în luna mai 2018, în funcţie de condiţiile meteo.
(...) citește toată descrierea unității expand_more restrânge textul expand_less
CONTACT UNITATE
Receptie
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.


Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,