Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Mery din Moisei grade grade grade

Moisei, str. Principală, nr. 1192/b -
Nota 10.0 / 7 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Vulturar Renata din Oradea
nota: 10
schedule 03.03.2024
Am petrecut un sejur foarte plăcut, pensiunea amenajata cu bun gust, modern, curățenie impecabila, mâncare foarte buna, cu produse locale. Doamna Maria amabila și serviabilă cu tot ce am avut nevoie pentru un sejur plăcut. Ne-am simțit foarte bine, cu siguranță vom mai reveni.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos pentru cuvintele frumoase sunteți minunați, vă așteptăm cu mare drag să reveniți la noi
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Alina din Constanta
nota: 10
schedule 10.09.2023
Am fost cazați la Vila Mery în august 2023 (am specificat pentru cei ce vor să se orienteze, ma refer la pozele ce le are dna postate, sunt foarte reale), curățenie impecabilă, ca acasă cum spunem noi. Rar sunt unitățile unde te simți atat de bine, ma refer la cât de amabila este dna, la curățenie și nu în ultimul rand, la mâncare! Doamna gătește senzațional! Recomand cu încredere, camerele foarte curate, echipate cu tot ce este necesar, nu ne-a lipsit nimic, noi am închiriat întreaga unitate și am beneficiat de reducere la ciubăr!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase și aprecieri , suntem foarte mîndri de cei care ne trec pragul oameni frumoși și cu mult respect ca dumneavoastră .Sunteți minunați ❤️
   Gabriela Stefan din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.05.2023
Condiții de cazare impecabile, gazda este o persoană deosebită, gătește impecabil și răspunde prompt la solicitări. Am rezervat apartamentul, care este foarte spațios, cu o bucătărie foarte bine echipată. Nu a fost nevoie să o folosim, pentru că am preferat micul dejun și cina gătite de doamna Maria.
Răspunsul unității:
Sărut- mîna stimată Doamnă, vă mulțumim din suflet pentru aprecieri ,vă așteptăm cu mare drag să reveniți
   Hartmann Rudolf din Carei
nota: 10
schedule 24.02.2023
Totul a fost extraordinar. Curățenia, confort, mâncare, proprietari, locație. Excepțional. Nu trebuie ratata aceasta locație dacă veniți in zona Moisei. Proprietarii sunt foarte amabili, săritori la orice nevoie pe care am avut-o. Locația este una deosebita, in centrul localității, aproape de tot.
   Sanda D din Bucuresti
nota: 10
schedule 07.08.2022
Pensiunea ofera multiple facilitati (un foisor exceptional, curte bine amenajata, locuri de parcare, leagan, sezlong, ciubar). Camerele deosebite, curatenie desavarsita, iar mancarea gatita de doamna Maria este exceptionala. Gazde primitoare, care te fac sa te simti bine! Felicitari pentru ceea ce ati realizat, pt ceea ce faceti si sa ne revedem cu bine!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase și aprecieri , sunteți minunați
   Lavinia din Contanta
nota: 10
schedule 11.07.2021
Totul a fost perfect, gazda deosebit de calda si primitoare. O locatie minunata, conditiile sunt de nota 10, cu dotari si finisaje de lux. O curatenie exemplara. Foisorul asigura un confort deosebit. Zona este foarte frumoasa, se pot face drumetii. Ne-am simtit minunat.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos vă mai așteptăm cu drag!!!!
poze recenzie
   Mădălina Anghelescu din Pantelimon
nota: 10
schedule 12.05.2021
Atunci când dorești să cunoști oameni frumoși și locuri minunate, nu trebuie decât să îți iei câteva zile de respiro și să mergi în Maramureș la doamna Maria și la domnul Florin. Au fost o gazdă fără reproș și ne-au făcut să ne simțim mai bine ca acasă.

De la casa mobilată cu foarte bun gust, până la bucatele alese ale doamnei Maria, totul a fost nemaipomenit. Am câștigat prieteni minunați și amintiri frumoase.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos vă mai așteptăm cu drag!!!
CONTACT
Maria
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Maria
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0756 286 291
WhatsApp