Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Scandinavia din Moeciu

Moeciu, sat Moieciu de Sus, str. Valea Popii, nr. 107 B -
   Ianc Georgiana din Lupeni
nota: 10
schedule 11.07.2021
Eu si familia mea ne-am simtit minunat, gazda a fost foarte primitoare si atenta, intreaga locatie a fost foarte curata si igienizata. Privelistea este de vis, relaxanta, perfecta pentru o iesire cu familia departe de agitatia din oras.
   Ianc Aurica din Lupeni
nota: 10
schedule 11.07.2021
Locatia foarte frumoasa, gazda de nota 10. Ne-am simtit foarte bine. Privelistea de vis, am fost o familie mare. Imprejurimile sunt spectaculoase, cu un peisaj mirific, natura iti oferă multă sănatate.
   Ruxandra Predincea din Craiova
nota: 10
schedule 09.07.2021
Curatenie, liniste, ospitalitate. Camerele au toaleta individuala, bucataria este complet utilata.

Vederea din camete este minunata, iar zona este de vis. Munti, verdeata, plimbari, aer curat. Padure si apa, tot ce ne doream.
   Romulus din Liverpool
nota: 10
schedule 24.06.2021
O locatie extraordinara in sufletul naturi. Noi ne-am simtit foarte bine, vila este foarte frumoasa si gazda foarte primitoare si prietenoasa. Aparatul japonez care face apa kangen este un plus foarte mare.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Denisa Neagoe din Craiova
nota: 10
schedule 20.06.2021
O locație de vis in mijlocul naturii, condiții de cazare foarte bune, gazda amabilă, curățenie, liniște, camerele au privești superbe, posibilitate de excursii si trasee montane, gradina exterioara cu foișor si loc pentru gratar, loc joacă pentru copii. Recepție rapida si check out. ușor.
   Cristina Vangheli din Craiova
nota: 10
schedule 20.06.2021
O experiența relaxanta, exact așa cum ne-am dorit. Gazda este primitoare și cooperantă. Locația curată și confortabila, am avut toate cele necesare la dispoziție. A fost posibil sa gătim toate mesele la locație. In același timp, ni s-a oferit posibilitate de catering și restaurant in proximitate. Peisajul de vis.
   Iacob Florin din Craiova
nota: 10
schedule 20.06.2021
Vila se afla intr-o zona extrem de frumoasa și liniștită, camerele sunt curate și spatioase, gazda foarte primitoare.
   Vladutu Raluca din Craiova
nota: 10
schedule 20.06.2021
Vila este situata intr-o zona superba unde te poți bucura de natura și îți poți încarcă bateriile. Camerele sunt spațioase și curate. Ai acces la o bucătărie foarte bine utilata, la un living generos și la grătar în exterior. Gazdele sunt foarte atente si prietenoase.
   Mădălina din Craiova
nota: 10
schedule 20.06.2021
Vila este situată într-un loc de vis. Dimineața ne beam cafeaua în curte, "acompaniați" de susurul Moecelului care curge vis-a-vis de locație. Noi am rezervat toata vila, fiind un grup de familii cu copii. Ne-am simțit ca acasă.

Camerele mari, luminoase, mobilier din lemn natural, iar saltele si așternuturile sunt de vis. Bucataria este echipata mai bine ca acasa, iar cand am gatit, gazda a fost super draguta si ne-a ajutat cu cateva ingrediente pe care uitasem sa le cumparam si fara de care nu iesea o ciorba buna.

Ne-am bucurat si de crama de la subsol, unde am improvizat o seara disco. In cazul in care nu vreti sa gatiti, exista restaurante in apropiere, mancare si preturi bune.
   Fota Ionela din Craiova
nota: 10
schedule 20.06.2021
O surpriza placuta, aceasta pensiune; gazda extrem de primitoare, prietenoasa; camera curata și confortabila. Bucataria dotata cu tot ce ai nevoie, in curte se afla si un foisor frumos amenajat, un gratar pe care l-am folosit cu spor. Excelenta locatie din toate punctele de vedere, liniste, un peisaj de vis.
   Viviana din Craiova
nota: 10
schedule 20.06.2021
Pensiunea este situata intr-o zona liniștită cu mult verde și aer curat. Ideala pt. familii, dar și pt. tineri. Vila este foarte curata. Foisorul și gratarul ideale pt. relaxare. Aproape de multe obiective turistice precum Cheile Gradistei, Castelul Bran și Dino Park Râșnov. Personalul foarte serviabil și de treaba. Am avut un sejur de vis.
   Vladimir din Bucurrsti
nota: 10
schedule 20.06.2021
Excelent. Locatia este intr-o zona mai retrasa, liniștită. Camerele curate. Bucataria utilata in care am găsit tot ce avem nevoie pt. grătar. Crama foarte utila pentru petrecere. Oameni primitori. Preț corect. Am stat 4 zile. Ne-am simțit excelent.
   Cosmin din Craiova
nota: 10
schedule 20.06.2021
Am fost un grup de 19 persoane, am fost doar noi. Vila este foarte tare, are camerele foarte curate, are crama la subsol unde se pot organiza petreceri. Bucătăria este bine organizata și are chiar și aparat de apa kangen. Locația este de vis, la poalele munților. Se poate ajunge foarte ușor (5-10 minute de mers pe jos) în rezervația naturală.
   Marinela Matei din Ialomita
nota: 10
schedule 08.01.2021
Foarte frumoasa zona si vila, gazda minunata.
Răspunsul unității:
Multumim Marinela Matei! va mai asteptam cu drag!
CONTACT
Screpnic Natalia
Pe TURIST INFO din 2011
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Screpnic Natalia
pe TURIST INFO din 2011
Telefon: 0729 485 205
WhatsApp