Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Vila Cerbul din Moeciu grade grade grade

Moeciu, sat Moieciu de Sus, str. Valea Popii, nr. 81 -
Nota 10.0 / 34 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Florian Dica din Bucuresti
nota: 10
schedule 22.01.2024
Ambianța primitoare, gazdele persoane populare, camere curate cu baie proprie, întreaga proprietate încălzită uniform, într-un cuvânt toate coordonatele unei evadări reușite din orașul aglomerat.
Foișorul din curte și grătarul completează toate condițiile unui weekend reușit!
Noi, ca grup de 19 persoane, am fost cu toții multumiți.
Răspunsul unității:
Buna ziua dl Dica . Multumim frumos pentru aprecieri si va așteptăm cu drag să reveniți.
   Paduraru Bogdan din Bucuresti
nota: 10
schedule 22.01.2024
Mergem an de an un grup de 6 familii cu copii, camere călduroase cu baie in camera și ne simțim foarte bine, gazda ne primește cu caldura, nu ne deranjează cu nimic, bucătărie unde îți poți face autogospodarire, grătar. Recomand o ieșire cu prietenii de 2-3 zile. Pârtii la Cheile Gradistei și Zănoaga.
Răspunsul unității:
Buna ziua dl Paduraru . Multumim frumos pentru aprecieri si va așteptăm cu drag să reveniți.
   Marin Andreea din Prahova
nota: 10
schedule 22.08.2023
Minunat. Totul a fost extraordinar, gazdele sunt niște oameni minunati, pensiunea are tot ce își poate dori un turist, camere spațioase, bucătărie dotata cu tot ce ai nevoie și copiii s-au distrat în locul amenajat pentru ei. Cu siguranță vom reveni cu drag ori de câte ori avem ocazia.
Răspunsul unității:
Bună ziua d-na Andreea .Mulțimim pentru aprecieri și dumnevoastră ați fost un grup nemaipomenit, va așteptăm cu drag să reveniți.
   Ursu Nicoleta din Galati
nota: 10
schedule 14.08.2023
Am petrecut un sejur minunat la vila Cerbul! Loc de poveste, miros de brad, amplasare în mijlocul naturii, o adevărată oaza de liniște și relaxare, curte mare și amenajata cu foișoare și loc de joaca unde cei mici s-au simțit în largul lor. Gazdele de nota 10. Am făcut cea mai bună alegere când am ales aceasta vila!
Răspunsul unității:
Bună ziua d-na Nicoleta .Mulțimim pentru aprecieri și dumnevoastră ați fost un grup nemaipomenit, va așteptăm cu drag să reveniți.
   Sanda din Constanta
nota: 10
schedule 30.07.2023
O vila foarte frumoasa, intr-un peisaj mirific, proprietarii foarte amabili si primitori. Ne-au intampinat cu palinca si visinata, curtea vilei este dotata cu foisor, gratar, trambulina si tobogan pentru copii. In vila gasesti tot ce ai nevoie pentru a petrece o vacanta frumoasa! Recomand cu incredere!!!
Răspunsul unității:
Bună ziua d-na Sanda .Mulțimim pt aprecieri și dumnevoastră ați fost un grup nemaipomenit, va așteptăm cu drag să reveniți.
   Andreea Iugulescu din Târgoviște
nota: 10
schedule 15.11.2022
Gazde primitoare, comunicative și darnice! O locație curată, dotată cu orice ai putea nevoie. Am fost primiți foarte călduros de dânșii și, de asemenea, am fost serviți cu pălincă și vin. O locație potrivită atât pentru tineri, cât și pentru persoane mai în vârstă. O oază de liniște, perfecta pentru a îți petrece zilele libere cu cei dragi!❤️
Răspunsul unității:
Bună ziua d-na Andreea .Mulțimim pt aprecieri și dumnevoastră ați fost un grup nemaipomenit, va așteptăm cu drag să reveniți.
poze recenzie poze recenzie
   Mihaela Moiceanu din Targoviste
nota: 10
schedule 13.11.2022
Locație foarte curata, camere curate și spațioase, căldură extrem de mare și apă caldă nonstop! Bucătărie dotată cu tot ce este necesar! Foișor și grătar în curte, cu lemnele din partea casei! Gazdele foarte primitoare și comunicative, ne-au servit cu o palinca foarte bună înainte de mese și după cu vin extraordinar! Se poate plăti cu ori ce formă: tichete de vacanță, card bancar, vom reveni cu plăcere!
Răspunsul unității:
Bună ziua d-na Mihaela.Mulțimim pt aprecieri,și dumnevoastră ați fost un grup nemaipomenit, va așteptăm cu drag să reveniți.
   Bucur Stefan din Târgoviște
nota: 10
schedule 13.11.2022
Locație superbă, construită ca o adevărată cabană din creierul munților, cu miros de lemn natural! Curat în camere și căldură în toată cabana, de am închis noi repartitoarele de la calorifere! Apa caldă nonstop! Acces nelimitat la bucătăria utilată cu absolut tot ce vrei, de la furculiță, până la ceaun! Foișor și grătar în curte și lemnele din partea casei, fără taxe suplimentare! Gazdele amabile și foarte primitoare, ne-au tratat cu o pălincă de nota 10! Se poate plăti cu card de vacanță, cu orice fel de alt card! Vom reveni cu mare placere!
Răspunsul unității:
Bună ziua dl Bucur.Ne bucurăm ca v- ați simțit bine în locația noastră,mulțumim pentru aprecieri și așteptăm să ne revedem.Multă sănătate vă dorim!
   Pascu Elena din Braila
nota: 10
schedule 23.10.2022
Excelent! Intimitate, relaxare, primire, locatie excelenta! Pe langa cadrul natural, atmosfera creata este tot ce ti-ai imaginat si mai mult! Totul la superlativ, camera comoda, baie, bucatarie, totul este impecabil! O locatie excelenta pentru adulti si copii! Recomand cu toata increderea!
Răspunsul unității:
Bună ziua doamna Pascu!Mulțumim mult pentru aprecieri,va dorim multa sănătate și va așteptăm cu mult drag și cu alte ocazii!
   Ionescu Dana din Braila
nota: 10
schedule 18.10.2022
Recomand cu încredere aceasta pensiune, oameni deosebiți, care din prima clipa când am pășit în curtea pensiunii, ne-au primit cu bratele deschise. Desi eram niște străini, acești oameni minunați ne-au pus la dispoziție întreaga pensiune fără sa ne deranjeze. O locație frumoasa, dotata cu tot ce trebuie! Mulțumim frumos d-nei Angela și soțului!
Răspunsul unității:
Mulțumim mult pentru aprecieri dna Dana.Va asigur ca și noi ne-am simțit foarte bine în prezenta grupului dumneavoastră și a celor mici. Sănătate multă și sa ne revedem curând.
   Valentina din Braila
nota: 10
schedule 15.10.2022
Gazdele excelente, foarte primitoare! Caldura, apa calda, permanent. Curat in camere, bai. Recomandat ptr. familiile cu copii mici, cum este cazul grupului nostru. Pensiune dotata cu bucatarie si toate cele necesare, unde se poate si gati. In curte exista si loc special amenajat, ptr. facut gratar. Conditii de cazare ca acasa.
Foarte curat si in curte, cu locuri de parcare masini, in aceasta curte, micut loc de joaca si ptr. copii mititei.
Pensiune amenajata in stil rustic, cu piatra si lemn, situata intr-o vale, un parau ce curge permanent, chiar pe langa aceasta curte si muntii de jur imprejur. Wi-Fi destul de bun.
Preturi accesibile ptr. toate categoriile! Recomand sincer!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru aprecieri dna Valentina
Grupul dumneavoastră a fost foarte ok,și va așteptăm cu drag să reveniți! Sănătate multă tuturor!
   Kovacs Erzsebet din Valea Lui Mihai
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 08.09.2022.
Buna ziua, am fost cazati la vila Cerbul in luna august, unde ne-am simtit extraordinar de bine. Am fost primiti de niste gazde deosebite. Doamna Angela si domnul Cornel au fost extrem de amabili si atenti ca noi sa ne simtim foarte bine. De parca ne-am fi cunoscut de ani de zile. Camerele au fost impecabil de curate, nu mai vorbim de panorama din fata pensiunii. As putea sa insir foarte multe in legatura cu aceasta pensiune in care mi-as mai petrece si alte concedii, alaturi de cafeaua servita din partea casei de doamna Angela! Ce sa mai spun, totul la superlativ! Din pacate, suntem putin departe de aceasta locatie (judetul Bihor), dar speram ca cu ajutorul bunului Dumnezeu sa ne mai revedem. Va multumim foarte frumos ptr tot!
Răspunsul unității:
Bună ziua dna Kovács!Mulțumim frumos pentru aprecieri și vă spun cu inima deschisă ca ne lipsiți deja!Sper că o sa ne mai reveden și cu dumneavoastră ,cu bunica și cu copii!Pâna la revedere,ne vou m ai auzi la telefon si ne vedem pe whatsapp.Sănătate multă vă dorim și vă imbrătisăm cu drag!
   Stoica Andreea din Buzău
nota: 10
schedule 23.08.2022
Un concediu minunat!
Peisaj superb, gazde primitoare, comunicative, condiții excelente pentru a te simți in largul tau.
Camere curate, bine îngrijite.
In curte foișor, leagane, trambulina si tobogan pt copii, foarte frumos.
Revenim, cu siguranță! Mulțumim!
Răspunsul unității:
Bună ziua doamna Andreea.Va mulțumim frumos pentru aprecieri,ne-a făcut deosebita plăcere să vă avem oaspete și vă așteptăm cu drag să reveniți!Sănătate multă vă dorim!
   Laudă Mihăiță Mugurel din Giurgiu
nota: 10
schedule 01.08.2021
O gazda extrem de primitoare și caldă, foarte comunicativa, te ajuta cu orice ai nevoie, îți pune la dispoziție orice ai nevoie.

Camerele sunt foarte curate, semnalul wifi foarte bun, peisajul este superb, un loc mirific unde îți poți încărca bateriile după o perioadă foarte stresanta, prețul extrem de bun, într-un cuvânt superb!
Răspunsul unității:
Buna ziua!Multumim pt apreciieri si va asteptam cu drag sa reveniti.Sanatate multa va dorim
   Doina Tania Budurea din Turnu Magurele
nota: 10
schedule 27.06.2021
Gazde minunate, foarte atente ne-au servit cu cafea în fiecare dimineață, am fost foarte mulțumiți am avut totul la dispozitie, prețul foarte bun, camera curata inclusă cu baie, miros frumos de lemn, am fost foarte mulțumiți.
Răspunsul unității:
Bună seara dna Tania!Mulțumim frumos pentru aprecieri,și noi ne-am simțit minunat in compania dumbeavoastră!Deja ne e dor de `mami,mami`.Va mai asteptăm cu drag la noi!
   Daniela Manoliu din Galati
nota: 10
schedule 08.05.2021
Ne-am simtit foarte bine in sejur, locatia minunata, camerele si peisajul foarte ok, personalul si gazda deosebite, foarte comunicative, atente cu noi si cu nevoile noastre, bucataria utilata, camere calduroase.
Răspunsul unității:
Bună ziua dna Daniela!Mulțumim mult pt aprecieri și mă bucur că v-ati simțit bine in locația noastră.Vă asteptăm cu drag să reveniți,eu rezolv problema promusă baieților!Vă imbrățișam cu drag

Angela Clinciu

   Cristina Manolache din Galati
nota: 10
schedule 08.05.2021
Ne-am simțit minunat, camerele foarte ok, peisajul de vis, atmosfera minunata, gazdele primitoare și calde, comunicative și atente la nevoile noastre, loc de joaca pt. copii, sala de mese încăpătoare, rustic totul, caldura, bucătărie dotata.
Răspunsul unității:
Bună ziua dna Cristina!Ma bucur mult ca v-ati simțit bine in locatia noasteă.Deja imi este dor de imbrațisarile băietilor.Sa le spuneți baiețor că am lansat comanda.Multumim pt aprecieri si va asteptam cu drag.

Angela Clinciu
   Cristiana Boțoroga din București
nota: 10
schedule 25.04.2021
Servire excelenta, posibilitatea de a te distra la maxim, curățenie în camera, liniște, aer curat, ne-am distrat extraordinar de bine.

Locație este aproape de magazine, restaurante, de Castelul și Parcul Bran. Priveliștea te relaxează și te incarca cu energie pozitiva, energia perfecta de care ai nevoie ca să îți încarci bateriile intr-un weekend.
Răspunsul unității:
Bună ziua dna Cristiana!Ne bucurăm că v-ați simtit bine in locația ,mulțumim pt aprecieri si vă așteptăm cu drag să reveniți.Sanătate multă și Paște fericit!
   Georgiana din Braila
nota: 9.67
schedule sejur: 31.01.2020 - 02.02.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
In primul rand m-au impresionat gazdele , oameni minunati atenti la toate nevoile noastre si in plus in fiecare dimineata ne serveau cu cafea din partea casei.
Camera calduroara, spatioasa si bine ingrijita ,lenjeria curata , baia cu apa calda in permanenta .
Am petrecut doar un weekend dar as reveni cu placere oricand.
Răspunsul unității:
Multumim DE aprecieri DNA georgiana,va asteptam cu drag si altadata!
   Emil E din Slobozia
nota: 9.33
schedule sejur: 15.11.2019 - 17.11.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ospitalitatea gazdelor și zona
thumb_down
Aprecieri negative:
Băile sunt foarte mici
   Florin F din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 10.07.2019 - 12.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Zona
thumb_down
Aprecieri negative:
Pereții subțiri
Răspunsul unității:
Multumim pt aprecieri dl Radu,va dorim multa sanatate si va asteptam cu drag sa mai reveniti. C
   Alexandru A din Tecuci
nota: 9.67
schedule sejur: 04.02.2019 - 10.02.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am apreciat foarte mult gazda noastră. A fost întotdeauna gata să răspundă la orice nevoie și orice intrebare. S-a implicat mai mult decât o cerea "fișa postului ". Am închiriat intreaga locație pentru o săptămână și am fost foarte mulțumiți.
Răspunsul unității:
Multumesc pentru aprecieri DL. Alexandru.MI-A facut placere SA VA AM oaspeti PE toti CEI DIN grup SI VA astept CU drag SA reveniti!doamne ajuta!
   Manuela din Cumpana
nota: 7.33
schedule sejur: 19.10.2018 - 21.10.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda primitoare, peisaj superb !
thumb_down
Aprecieri negative:
Toaletele au un miros neplăcut, necesita ceva îmbunătățiri!
   Paula Ioana P din Arad
nota: 9.5
schedule sejur: 27.07.2018 - 30.07.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cabana are toate dotările iar domnii care dețin cabana sunt deosebiți.
   Marius din Londra
nota: 10
schedule sejur: 02.03.2018 - 06.03.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ospitalitatea, dotarile, locatia,
Răspunsul unității:
Buna seara dl Marius!Multumim frumos pt aprecieri,va dorim sanatate multa si va asteptam cu mare drag la noi.VA dorim paste fericit.!
   Dragos D din Pitesti
nota: 9
schedule sejur: 11.11.2017 - 12.11.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenie, liniște, cadru ambiental frumos și cald oferit și prin existența aproape în totalitate a lemnului și a pietrei la construcția vilei.
thumb_down
Aprecieri negative:
Lipsa posibilității de reglare pe înălțime față de jar a cadrului metalic al grătarului. Ne-am descurcat (orientat) folosit de niște bucăți de cărămidă și pietre pt. Putea înalța puțin cadrul metatlic al grătarului.
   Rodica R din Constanta
nota: 9.33
schedule sejur: 23.09.2017 - 24.09.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Proprietar politicos si amabil; camera spatioasa si calduroasa; curatenie; liniste.
   Cornelia Violeta din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 02.09.2017 - 04.09.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost excelent
   Marian din Galați
nota: 10
schedule sejur: 15.04.2017 - 18.04.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Zonă bună, priveliște la fel de bună, proprietarii super de treabă
thumb_down
Aprecieri negative:
Loc de joacă: Teren de fotbal tenis sau masă de tenis.
   Cristina din Topoloveni
nota: 8.33
schedule sejur: 11.11.2016 - 13.11.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
A fost super frumos. Un sejur minunat! Recomand cu drag!
CONTACT
Clinciu Angela
Pe TURIST INFO din 2013
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Clinciu Angela
pe TURIST INFO din 2013
Telefon: 0744 372 993
WhatsApp