Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Raluca și Savin din Moeciu

Moeciu, sat Moieciu de Sus, str. Valea Popii, nr. 80 -
Nota 10 / 4 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Teodora Ungureanu din Constanta
nota: 10
schedule 03.08.2022
O pensiune retrasa, aproape de padure, se inchirieaza integral, asa ca a fost fix ce cautam, curte nare, living mare, incredere acordata din partea gazdelor, am primit cheia de la intrare in pensiune. Situata langa parau si padure, fix ce trebuia pentru noi, veniti din zapusala insuportabila din Constanta.
Vom reveni cu drag.
   Gabriel Todorache din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.07.2022
Am ales locatia intamplator, dar a fost o alegere buna. Pensiunea este retrasa, curata, dotata cu tot ce are nevoie un grup, am fost surprinsi de increderea acordata, familia care se ocupa de pensiune, a oferit cheia de la intrare in pensiune. Si am fost rugati sa lasam totul in ordine la plecare.
Ni s-a comunicat de la inceput sa avem grija la cum organizam o anumita petrecere, asa incat sa nu deranjem vecinii. Noi am folosit sufrageria de la parter pentru acest lucru si speram sa nu fi creat neplaceri.
Ne-am simtit bine si cu drag vom reveni.
   Vasile Ioana din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.04.2022
Privelistea este foarte frumoasa, toate camerele avand priveliste atat catre rau cat si catre dealuri si natura din jur. Camerele sunt curate, facute cu gust si foarte confortabile. De asemenea, zona este linistita si pensiunea dispune de o curte spatioasa cu loc de joaca pentru copii si foisor. Parcare gratuita, wi-fi, totul a fost foarte bine.
   Ionel Goga din București
nota: 10
schedule 03.05.2021
Weekend excelent petrecut la aceasta vila. Proprietari discreți, curățenie și condiții excelente de cazare. Curte mare cu loc pentru 7-8 masini, foișor cu grătar, bucătărie cu tot ce e nevoie. Recomandat pentru petreceri diverse.
Răspunsul unității:
Va multumim!
Cat de gratis este sa fi om bun!
Ati petrecut la noi Sfanta Sarbatoare a Invierii, ati gasit necesar apoi sa lasati acest comentariu frumos. Frumoas o sa gasiti mereu in viata. Este o lege nescrisa, ce semeni, aceea culegi, ce scri aceea vei gasi.
Oamenii ca dumneavoastra ne sporesc curajul de a continua, ceva e am inceput in urma cu 25 de ani. Continuam impreuna! Daruim zambete, bucurii!
Va dorim multa sanatate, succese in actiunile dumneavoastra, liniste, pace si timp, timp de trait, de visat, de iubit, de daruit, de calatorit dar mai ales de petrecut. Asadar petreceri din cand in cand. Atunci va asteptam sa reveniti!
CONTACT
Daniela Sumedrea
Pe TURIST INFO din 2016
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Daniela Sumedrea
pe TURIST INFO din 2016
Telefon: 0746 704 882
WhatsApp