Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Oana și Iulia din Moeciu

Moeciu, sat Moieciu de Sus, str. Valea Bângăleasa, nr. 141 -
Nota 10.0 / 11 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Apostol Tina-georgeta din Fierbinți-târg
nota: 10
schedule 17.02.2024
Ne-am simțit extraordinar, gazde speciale, curățenie ca la carte și mâncare excelentă! Am apreciat în mod deosebit calitatea comunicării cu turiștii a întregului personal al pensiunii. Cu siguranță vom reveni cu plăcere aici. Mulțumim, Oana și Iulia!
   Oana din Bucuresti
nota: 10
schedule 07.02.2024
Cele mai minunate gazde sunt familia Fota! Curatenie, mancare gustoasa si răsfăț am primit de la ei de fiecare data cand i-am vizitat. Si i-am vizitat de vreo 20 de ani incoace, pentru ca ni-s dragi, iar locul e din rai. Camerele au tot ce le trebuie, exista sufragerie comuna si se poate si gati individual, pentru cei care doresc asta. Se poate sta in gradina vara, se poate face gratar, exista foisor.
   Alexandru Crisu din Alexandria
nota: 10
schedule 14.07.2023
Merg la Oana și Iulia de vreo 10-12 ani! Doi oameni dragi, Dora și Gigi! De fiecare data ma simt ca acasă... cu o singura excepție, acasă nu am pastravul pregătit de gazde și garnita formidabila! Despre condițiile de cazare totul la superlativ! Locație excelenta, curățenie impecabila în camere! Gazdele sunt niște oameni minunați, muncitori și veseli tor timpul! Minusuri??? Nici vorbă...raiul pe pământ!
   Costel Linte din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 04.06.2023.
Gazde foarte prietenoase, cu mult umor si pusi pe glume, o familie frumoasa. Mic dejun copios, traditional, mancare gustoasa, portii mari. Camere foarte curate, apa calda si caldura, bucatarie la dispozitie. Peisaj superb, liniste, un loc minunat. Recomand cu toata increderea.
   Manuela Burduhosu din Iasi
nota: 10
schedule 04.12.2022
Totul a fost foarte ok. Gazdele foarte prietenoase și dispuse sa te ajute dacă ai nevoie de ceva. Mic dejun foarte copios, cu preparate tradiționale și nu numai. Cina, dacă dorești, o poți servi acolo, doar sa ii anunțați. Camere curate și mari. Cald iarna.
   Chitaru Paul din Tandarei
nota: 10
schedule 28.10.2022
La pensiune se poate ajunge foarte usor. Curtea este suficient de mare pentru a se juca copiii si a parca si masina. Camerele sunt mari, curate si destul de calduroase. Mancarea este gustoasa si portiile foarte generoase. Gazdele sunt placute, vorbesc foarte frumos si dispuse sa te ajute si sa-ti ofere ce ai nevoie.
   Viorica Todoran din Intorsura Buzaului
nota: 10
schedule 02.10.2022
Totul a fost la superlativ!! Sejurul a fost scurt, dar a fost la inima noastră! Personalul foarte amabil, camerele curate, mâncarea foarte bună, iar peisajul foarte frumos!!!
O sa revenim cu drag, când o să mai avem ocazia!
poze recenzie
   Camelia din București
nota: 10
schedule 21.08.2022
Locație superba, un loc minunat, unde te poți relaxa pe măsură, camerele curate, curățenie, în general, în toată pensiunea, bucatarie separat în cazul în care dorești sa prepari ceva pentru copil.
Cu toate utilitățile, gazdele minunate, deschiși la orice rugăminte, o familie frumoasa. Cu siguranta, revenim cu drag.❤️
   George Simonca din Arad
nota: 10
schedule 26.07.2022
Locație excepțională. Curățenie impecabilă, mâncare buuună.:)
Pensiunea e localizată în zonă de liniste, camera în care am stat foarte spațioasă cu baie mare, micul dejun în stil traditional și foarte gustos.
Gazda primitoare, cu mult umor.
Recomand cu incredere!
Mulțumim pentru gazduire!
   Dragan Marga din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.07.2022
O locatie superba! Pensiunea este spatioasa, ingrijita, cu camere frumos aranjate, perne moi si saltele confortabile. Curtea este mare si spatioasa, frumos amenajata pt copii si adulti, cu leagane, sezlonguri. Mic dejun bogat, cu produse traditionale locale. Posibilitatea sa iei pranzul si cina in aceeasi locatie, recomand pastravul si carnea la garnita, gatite cu dragoste de gazda. Gazdele sunt minunate si foarte atente la nevoile tale. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu siguranta!
   Dana din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.11.2021
Curat, liniste, peisaj, mancare pregatita de gazde nota 10, atat mancarea cat si gazdele.

Apa calda tot timpul, caldura.

Cina este optional, dar noi am mancat la dansii. Iti pregatesc ei atunci cand vrei sa mananci si doar ne-au sunat sa ne cheme la masa. Ne-am simtit chiar rasfatati.
CONTACT
Fota Dorica
Pe TURIST INFO din 2009
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Fota Dorica
pe TURIST INFO din 2009
Telefon: 0745 076 430
WhatsApp
Apel/SMS