Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Miruna din Moeciu grade grade grade

Moeciu, sat Moieciu de Jos, șoseaua Dn73, nr. 537B -
Nota 9.4 / 13 recenzii10 - Excelent !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.33
insert_emoticon Servicii:9.33
lightbulb_outline Curățenie:9.33
weekend Confort:9.33
monetization_on Prețuri:9.33
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Mihaela Croitoru din București
nota: 10
schedule 25.01.2024
Un loc liniștit, curat, cu gazde primitoare, un loc care te face sa revii.
poze recenzie poze recenzie
   Petre Andreea din Ilfov
nota: 10
schedule 22.01.2024
Am închiriat locația pentru un team-building, am fost foarte mulțumiți, căldura la discreție, curățenie, nu a stat nimeni cu noi, bucătărie complet utilată.
Ca și localizare foarte aproape de Castelul Bran, 1 km și este la strada principală dar nu se aude absolut deloc gălăgie.
Recomand pentru închiriere integrala.
   Florentina din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.01.2024
Camerele sunt curate si calduroase. Am petrecut un Revelion reusit desi aveam ceva emotii, pentru ca in anii anteriori am preferat sa inchiriem integral in alte locatii. Din fericire,celalalte persoane care au rezervat au fost linistite, venite sa se simta bine, fara a-i deranja pe ceilalti. Micul dejun si cina au fost foarte bune, intotdeauna am gasit mancare pe gustul nostru, chiar daca avem un copil cam mofturos. Masa de revelion a fost de asemenea reusita iar formatia extraordinara.
   Mihai din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.01.2024
Am avut o rezervare de 2 nopti de pe data 9-11, 4 camere, locatia curata si nou renovata, super cald in camere, un restaurat frumos, mancarea gustoasa si micul dejun bun, cu paine de casa foarte buna si cafea la expressor.
O sa revenim cu mare drag si o recomandam.
   Mihai Karla din Brasov
nota: 10
schedule 11.01.2024
O super locație!! Ne-am simțit foarte bine, personalul foarte amabil, primitor, mâncarea excelenta, am avut parte de o camera spațioasă foarte curată cu o priveliște minunata. Recomandam tuturor persoanelor care vor o pauza de la agitația orașului. Cu siguranța vom mai reveni!
   Marian Nick din Bucuresti
nota: 10
schedule 09.01.2024
Totul este perfect.
   Cornel Timofte din Tulcea
nota: 5
schedule 29.12.2023
Locația ok, camere foarte mici, cabina duș inutilizabila, gazdele foarte ciudate. Mâncare rece, pâine dulce pentru a nu face "pagubă", cafeaua oribilă, un aparat defect, trebuia să te rogi de ei pentru o cafea, micul dejun... același, mereu, puneau câte 3-4 ouă ca să nu se consume, cina festiva de crăciun cu pangasius fiert și jumătate de cartof împrăștiat, se vede în fotografii. O țeapă urâtă, un Crăciun ratat. Să le fie rușine pentru că am ajuns acasă bolnavi. Voi face reclamație cu speranța că cine va greși să meargă acolo, să nu pățească la fel.
   Ciutac Corina din București
nota: 10
schedule 26.06.2023
Un plus este faptul ca pensiunea este renovata recent, si totul este nou, camera era foarte curata. La micul dejun am fost multumiti de faptul ca a fost variat si diversificat. Inca un plus, a fost privelistea superba! Gazdele foarte serviabile si prietenoase. Ne-am simtit foarte bine! Vom reveni cu siguranta.
   Daniela Suta din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.06.2023
Locația este noua, curată și personalul foarte amabil. Micul dejun este consistent si delicios. Un plus al acestei cazari montane il ofera faptul ca, este in apropierea renumitului Castel Bran.
O sa revin cu siguranța pentru o perioada de concediu mai indelungata impreuna cu prietenii.
   Anca Tudor din Bucuresti
nota: 10
schedule 20.11.2022
Vila detine la parter un spatiu foarte mare, numai bun pentru anumite activitati de grup. Camerele sunt curate, mobilitate si utilate modern. Are la etaj o terasa impresionanta cu un peisaj dragut. Raportul calitate pret este f bun. Castelul Bran este la 4 min distanta cu masina. Recomand.
   Ene Monica din Brasov
nota: 10
schedule 16.10.2022
Am fost un grup de 23 persoane, ne-am simtit extraordinar, camerele numeroase, potrivite pentru grupuri mari, moderne, cu paturi, saltele si perne confortabile, incalzite corespunzator, mobilier nou cu mult bun gust, asternuturi curate, grupurile sanitare imaculate, apa calda asigurata din plin. Restaurantul foarte spatios, bucataria complet utilata, cu toata aparatura necesara pregatirii unor mese elaborate, cu mai multe feluri de mancare, cu toata vesela necesara evenimentelor. Terasa mare si spatioasa, care asigura o priveliste de vis, spatiu mare de parcare pentru 10 masini, foisoare cu mese si banci, balansoar, din nou acompaniate de privelistea orasului de munte. Abia astept sa revenim!
   Ciobeica Alin din Mangalia
nota: 10
schedule 24.07.2022
Personal discret si oricand promt pentru orice nevoie, camere curate, o bucătărie profesionala dotata cu orice este necesar, un restaurant ideal pentru petreceri, gratarul si foisorul pe marginea paraului, o terasa spatioasa cu sezlonguri, unde poti sa stai sa te bronzezi, ne-am simtit excelent si o sa revenim cu mare placere.
   Ileana din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 27.06.2022.
Am petrecut un sejur minunat de 4 zile, 23-27 iunie 2022. Camerele frumoase și foarte curate, amplasarea este langa un râu, cu băncuțe de luat masa, leagăn, o bucătărie de pregătit ceva, dar în primul rând, mi-a plăcut căldura cu care am fost primită. M-am simțit că acasă.
CONTACT
Mihaela
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Mihaela
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0724 956 709
WhatsApp
Apel/SMS