Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Millenium B din Moeciu grade grade grade

Moeciu, sat Cheia, str. Principală, nr. 41B -
Nota 10.0 / 8 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Stan L din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.01.2024
Recomandam! Camere spatioase si confortabile! Bucatarie bine doatata, si un living frumos amenajat si spatioas! Am fost intr-o perioada cu temperaturi scazute chiar negative, dar in vila era foarte cald! Apa calda la tot timpul! Noi am stat 3 nopti si am fost o familie cu 2 copii mici, a fost foarte bine din toate punctele de vedere! Personalul foarte amabil! Curte mare si frumos amenajata, plus loc de joaca. Vom reveni cu drag!
   Poenaru Ion din Moreni-dambovita
nota: 10
schedule 01.07.2023
Am petrecut 3 zile superbe, relaxante, într-un loc mirific, curte superbă, bine intretinuta, cu foarte multe grătare și locuri de servit masa, loc de joaca pentru copii foarte dotat, in spatele curții curge un mic parau care da o stare de relaxare, camere curate și spațioase, bucătărie utilată cu tot ce îți trebuie, proprietari amabili, discreți, foarte aproape de Complexul Cheile Gradistei, o sa revenim cu plăcere, va mulțumim pentru tot!!!!!
   Nicoleta din Constanta
nota: 8.5
schedule sejur: 13.07.2014 - 17.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am petrecut cateva zile la aceasta pensiune,totul a fost foarte frumos.Peisajul de vis iar propietarii foarte de treaba ! Ne`am simtit foarte bine , iar copii sau jucat in curtea imensa si foarte dotata. A fost o vacanta minunata si vom reveni cu mare drag!
thumb_down
Aprecieri negative:
Faptul ca pensiunea nu avea restaurant pentru sotul meu a fost un minus.
   Irina din Bucuresti
nota: 9.17
schedule sejur: 19.01.2014 - 24.01.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost cazati in Millenium 2 pensiunea cea noua
1. Foarte curat
2. Totul nou, mult bun gust, mobila de calitate, atentie la detalii, de la parchet si pana la perdele alese de calitate.
am stat intr-o perioada cand nu au fosta lti turisti, am avut acces la bucatarie,foarte curata, utilata complet, un living mare,
3. Foarte cald ( am fost iarna, desi am fost singuri in vila), apa calda mereu

Am fost foarte multumiti de pensiune si proprietari, drumul este inca foarte prost din Moeciu pn in Cheile Gradistei, preturile in zona cam mari pt perioada anului in care am fost8 restaurant)

   Mihaela din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 12.10.2013 - 13.10.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Noi de fapt am fost cazati la milenium 1 aici nemaiffind camere libere.Curtea este extraordinara.la fel si locul de joaca. S-ar mai putea totusi aduce cateva tobogane si eventual un loc de joacaca cel care se vede la vecini
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am
   Mihaita M din Bucuresti
nota: 8
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 31.07.2013.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cazarea nu s-a concretizat pensiunea fiind ocupata in perioada respectiva
   Monica din Galati
nota: 9.83
schedule sejur: 08.07.2013 - 13.07.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am petrecut o saptamana de vis la Pensiunea Millenium 2 din Moeciu de Jos, alaturi de alte 4 familii cu copii. Aici eleganta si rafinamentul din interiorul pensiunii se impletesc cu relaxarea oferita de spatiul exterior. Curtea mare, plina de verdeata, este `presarata` cu sezlonguri, balansoare, loc de joaca pentru copii, baldachin, foisoare pentru luat masa si gratare. In ciuda faptului ca cele doua corpuri ale pensiunii erau full, nu s-a simtit aglomeratie sau galagie in curte sau la bucatarie. Ce ne-a marcat insa in mod deosebit a fost curatenia exemplara din interiorul pensiunii (camere, baie, bucatarie, sala de mese), precum si mirosul proaspat, floral. Prin spatele curtii trece un paraias (la care se poate cobori gratie amenajarii facute de gazde), iar deasupra acestuia se inalta padurea...Nici nu-ti poti dori o alta priveliste mai frumoasa decat aceasta! Felicitari gazdelor pentru modul in care stiu sa ofere turistilor tot confortul dorit! Vom reveni cu placere.
   Radu din Craiova
nota: 9.5
schedule sejur: 29.07.2013 - 05.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Zona frumosa, curte superba cu loc de joaca pentru copii, foisoare, locuri pentru relaxare, gratare, conditii de cazare foarte bune.
CONTACT
Ioana
Pe TURIST INFO din 2013
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ioana
pe TURIST INFO din 2013
Telefon: 0740 646 375
Apel/SMS