Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Conacul Vânătorului din Moeciu

Moeciu, sat Cheia, nr. 37 B -
Nota 10 / 15 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Drumea Tudor din Ilfov - Dobroeşti
nota: 10
schedule 01.12.2021
Ne-am simțit ca acasă, mancare excelenta și variata, curățenie, personal extraordinar.
   Karina Mandescu din Stockholm
nota: 10
schedule 01.09.2021
Well, the parking, is not really a parking. The same lady that cleaned our rooms, was also in the kitchen 5 seconds later helping with dinner. No prices/menu on any drinks, food or anything. When we checked in I saw that in the bathroom we have: shampoo, conditioner, shower gel, hand soap. When we got the keys: just hand soap. I went to reception to ask for shampoo, conditioner and shower gel and the receptionist (15 years old) gives me a shower gel Dove and try to convince me it's good for the hair and explains me that she doesn't know why it says on the booking.com site shower gel, because they never had it, so you have to bring your own. Then the "restaurant" closes at 20:30. Now, it's not really a restaurant cause you don't have food to choose, you eat what they give you, and you pay for it and it only has the natural night. When the sun goes down, you have no lights. Next morning, breakfast starts 9:00. I wake up and I go to make myself a coffee (that I was planning to pay for, same like I did the day before), I take a cup and when I get closer to the expresso machine, I hear another receptionist (older this time) saying: "you can't take coffee miss, breakfast starts 9:00". I tell her I am willing to pay for the coffee, and she comes with an angry face, takes my cup my hand and she prepares my coffee while asking me in what room I am staying. Great way to start your morning! 9:00 o'clock comes, we go for breakfast which had: tomatoes, cucumber, cheese, 2 types of salami, 1 type of ham, bread and butter. While eating (us and the other guests) the same receptionist came and started saying in the restaurant: "everyone that is going to check out, must leave the keys in the door". I felt like I was in a summer camp and the teachers were trying to organise small kids. You can't come and talk to your guest while they eat! Stayed in August 2021 and they refused the card payment and they don’t give you any receipts for the cash payed.
   Adrian din Cernavodă
nota: 8.33
schedule sejur: 11.07.2019 - 14.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cazarea, mâncarea...
   Nicoleta din Navodari
nota: 10
schedule sejur: 22.12.2018 - 27.12.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia este una rustica ,care iti ofera multa caldura si liniste. Personalul foarte amabil,mancarea proaspata,gustoasa si diversificata. Patronul pensiunii Mihai, un om cu un caracter frumos, tot timpul are grija de oaspetii pensiunii si vine in intampinarea nevoilor oaspetilor .Am fost un grup de 9 persoane care am petrecut un Craciun de poveste . Ne-am simtit foarte bine ,speram sa revenim curand.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem
   Maria din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 19.06.2016 - 20.06.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este amplasata intr-un cadru superb, este foarte curata, amenajata cu mult bun gust, personal amabil, vom reveni cu drag.
thumb_down
Aprecieri negative:
Am fost cazati la mansarda si din pacate nu era apa calda (era doar un pic calduta). Drumul este un pic dificil pana la pensiune.
   Adrian A din Arad
nota: 10
schedule sejur: 26.07.2015 - 28.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera foarte spatioasa.
Baie mare.
Living mare - rustic.
Personalul prietenos.
Priveliste deosebita, atat din curtea pensiunii cat si de la balcon.
Foarte aproape de Resortul Fundata - Cheile Gradistei.
O pensiune cu bun gust la care cu siguranta vom reveni.

thumb_down
Aprecieri negative:
Lipsa frigider in camera.
Accesul pana la pensiune, cca 50 - 100 m, dificil (urcare abrupta).
   Elena E din București
nota: 9.17
schedule sejur: 21.02.2015 - 23.02.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locatie minunata cu o priveliste pe masura, decorata cu bun gust, livingul foarte spatios, la fel si camerele, curatenie exemplara, doamnele de la bucatarie foarte dragute care fac niste mancaruri delicioase, mai ales tochitura de vanat! Totul a fost foarte ok, vom reveni cu siguranta.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am avut.
   Elena E din Caracal-olt
nota: 9.83
schedule sejur: 12.07.2014 - 17.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am petrecut cinci zile minunate la pensiune si am fost foarte multumiti-eu si inca opt membri ai familiei mele reunite-atat de conditiile de cazare cat si de serviciile primite(avand demipensiune).Despre raportul pret/calitate ,pentru noi a fost f. Bine mai ales ca am `prins` o oferta,iar referitor la distanta fata de puncte de interes ,nu am intentionat sa facem prea multe excursii ci sa ne odihnim.
   Radu din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 09.05.2014 - 11.05.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Răspuns prompt la rezervare.
Pensiunea este amplasată într-un loc superb. Priveliștea este una de excepție.
Camerele sunt mari, curate și confortabile - parcă total diferite față de alte pensiuni din zonă. Băile sunt la standarde ireproșabile.
Mâncarea este permanent proaspătă, de calitate, fiind gătită de o doamnă deosebită. Meniul este diversificat, fiind stabilit de comun acord cu proprietarul.
Nu în ultimul rând, proprietarul se vede că are habar de cum se face turism și în alte țări, după modul în care este amenajată pensiunea și având în vedere cum se comportă cu fiecare client. Răspunde prompt la fiecare solicitare.
O locație superbă într-o zonă liniștită, în care vom reveni cu plăcere ori de câte ori avem ocazia.
Multumim propietarului și personalului pensiunii !!!
   Rodica din Bucuresti
nota: 8.83
schedule sejur: 28.02.2014 - 02.03.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia este minunata si superb amenajata de către proprietar care este vanator, de aici si denumirea de Conacul Vanatorului, am rămas plăcut surpinsa de peisajul  din imprejurimi, camerele sunt spatioase si curate, gazdele primitoare, mâncarea buna, preparate cu specific vânătoaresc delicioase. Ne a plăcut si vom reveni cu proxima ocazie! 
   Sergiu Ionut S din Londra
nota: 10
schedule sejur: 07.03.2014 - 09.03.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Dupa un weekend petrecut la  Conacul Vanatorului cu greu pot găsii cuvinte îndeajuns de mărețe sa imi exprim multumirea si satisfacția in legătura cu comfortul si serviciile oferite de Mihai, proprietarul acestui loc deosebit.
Serbandu`mi ziua de naștere si având ca invitați un grup  mix de prieteni (30) atat din România cat si din afara țării, tot ce imi doream era sa le ofer acea experienta de `mers la munte, băutura si grătare`  (cum se distrează romanul) dar aici am avut parte de mult mai mult si ceva cu titular diferit.
Chiar daca am fost circumspect si putin temător (având personal al pensiunei in jurul nostru tot timpul, crezând ca nu ne putem desfășura in voie) la sfatul proprietarului am optat pentru un pachet de 2 nopți cazare plus 4 mese la un preț extrem de rezonabil , ceea ce a facut întreg weekend`ul excepțional pentru mine si invitați
Recomand cu toate încrederea aceasta locatie pentru calitate, camere luxoase si comfortabile, mâncare excelenta, o servire ireproșabilă si o amabilitate (cooperare) a proprietarului deosebita.
Locul perfect pentru un weekend diferit intr-o locatie cu totul specială. Manacaruri traditionale (bulz taranesc cu branda de burduf) imbinate cu cele vanatoresti (ciulama de vanat - mistret), focul de semineu din living`ul amenajat cu bun gust si rafinament sau terasa cu o priveliste superba te fac sa iti doresti sa revii cat mai repede la `Conacul Vanatorului` !
thumb_down
Aprecieri negative:
Absolut nimic major, poate doar drumul pana la unitate (care este  prost dar in construcții) poate fi catalogat ca un minus dar nu depinde  de proprietar repararea acestuia.
O extra atenție la  conexiunea de internet nu ar stricta, accesul fiind limitat ... La peste 7-10 telefoane conectate la wireless, acesta pica, rooter trebuind restartat, lucru pe care personalul la facut de fiecare data la solicitarea noastră.
   Romeo din Giurgiu
nota: 9.17
schedule sejur: 01.02.2014 - 03.02.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O pensiune foarte spatioasa, cu camere largi, curate si o priveliste incantatoare. Servicii de calitate la preturi bune.
thumb_down
Aprecieri negative:
Probleme cu scurgerea apei la cabina de dus
   Catalina din Timisoara
nota: 9.67
schedule sejur: 07.09.2013 - 08.09.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Sfarsitul de saptamana petrecut aici a fost foarte linistit cu gazde primitoare, mancare foarte multa si foarte buna. Camarele sunt curate si frumos aranjate, cu peisaje superbe. Cel mai impresionant este livingul foarte mare si decorat cu mult bun gust. Incercam sa revenim si de craciun cand am inteles ca o sa fie ceva mai special cu ocazia sarbatorilor de iarna. Multumim personalului si patronului pentru amabilitate.
   Mihai M din Buzau
nota: 9
schedule sejur: 30.08.2013 - 31.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Priveliste deosebita si locatie minunata;
Camerele surprinzator de comfortabile, mari si bine decorate raportat la pretul acestora;
Proprietar atent si mereu implicat in bunastarea celor cazati;
Loc indicat iubitorilor de animale - cainele proprietarului, Goldie, este foarte bine dresat si reprezinta o atractie pentru copii si adulti;
Mancare traditionala de tip vanat disponibila;
   Bogdan din Galati
nota: 8.67
schedule sejur: 12.08.2013 - 14.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda extrem de atenta si prietenoasa
locatia superba cu privelisti deosebite
mancarea gustoasa (cina in special)
personalul conacului amabil si se dedica multumirii musafirilor
CONTACT
Receptie
Pe TURIST INFO din 2009
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Receptie
pe TURIST INFO din 2009
Telefon: 0753 089 917
WhatsApp