Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Tor din Moeciu

Moeciu, sat Moieciu de Jos, str. Sbârcioara, nr. 159 -
Nota 9.92 / 10 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:9.81
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.69


Adaugă recenzie
   Daria din Buzau
nota: 10
schedule 27.08.2022
O zonă perfectă pentru relaxare, departe de orice zgomot, înconjurată de natură. Camerele mari, curate, grădina, zona extinsă ideală pentru a petrece timpul cu prietenii, alături de amabilitatea gazdelor și dedicarea acestora pentru a face cât mai plăcută șederea oaspeților au făcut aceste câteva zile să fie minunate. O să revenim cu drag!
   Andrei-cristian Muscă din București
nota: 9.17
schedule 27.08.2022
Un loc retras si frumos, foarte curat si placut. Proprietarul e un om super de treaba, care ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. Casa se afla pe un drum asfaltat relativ aproape de cateva locatii de vizitat cum ar fi amfiteatrul Transilvania.
   Alexandru din Pitești
nota: 10
schedule 27.08.2022
Un loc absolut superb, ferit de zgomotul drumului principal, aflat între dealuri. Am avut absolut tot ce ne-a trebuit. Clădirea este superbă, rustică, îmbinând modernul cu tradiționalul. Gazdele au fost primitoare, călduroase, și ne-am simțit tratați ca și cum am fi fost de-ai casei. Recomand cu căldură.
   Bogdan din Buzau
nota: 10
schedule 27.08.2022
O locație perfectă pentru relaxare. Camere spațioase si foarte curate, foișor foarte mare, grădină, spațiu extins pentru destindere. Gazdele sunt extrem de amabile și orice
problema apare vor sări în ajutor imediat, indiferent cat de mica ar fi aceasta! Per total perfect. Recomand!
   Urzică Alexandra Elena din I.c.brătianu
nota: 10
schedule 21.08.2022
Experiența a fost una foarte plăcută, proprietarii s-au ocupat sa ne ofere tot confortul de care am avut nevoie! Locația este curată, liniștita, iar râul din curte conturează un peisaj de vis. Aș reveni cu drag oricând alături de prieteni și familie!
   Madalina din Sibiu
nota: 10
schedule 11.08.2022
Va mulțumim pentru găzduire și, cu toată sinceritatea, va spunem cu toții ca ne-ați oferit nu doar o cazare, ci o experienta. Ne-a plăcut mult casa și curtea, dar și locația, întrucât cautam liniște și natura, dar fără sa fim departe de obiective turistice.
Am apreciat ca ne-ați pus la dispoziție absolut tot ce aveam nevoie sa ne gospodarim singuri, dar și o casa confortabila și frumoasa. De puține ori am avut noroc sa găsim toate aceste lucruri laolaltă. Recomand cu toata încrederea. Merita vizitată aceasta locație.
   Irina din Galati
nota: 10
schedule 07.08.2022
Super personalul, foarte amabili, dispusi sa te ajute la orice! Camere spatioase, super curate! Ai acces la bucatarie, gratar in curte, cu terasa si leagan! Un peisaj de vis! Foarte aproape de complexul Cheile Gradistei si de castelul Bran! Alegeti casa Tor si nu veti regreta, un concediu de vis! Sigur va veti intoarce oricand!❤️❤️❤️
   Cristi din Sibiu
nota: 10
schedule 07.08.2022
Recomand, gazdele sunt foarte primitoare, locația este excelenta, curte spațioasă, terasa in aer liber și camere moderne.
Zona de grătar amenajată foarte fain.
Zona liniștita, perfecta pentru a-ți încărca bateriile.
   Catalin din Galati
nota: 10
schedule 07.08.2022
Am fost impreuna cu familia si cu totii ne-am simtit minunat. Mi-a placut ca proprietatea arata excelent si a fost tot timpul sejurului extrem de curat. Acolo am gasit gratar, o curte mare, un pesaj frumos si gazde primitoare. Propietarul, Aurelian, in fiecare seara ne cinstea pe toti numai cu Jack moca si sticle fara numar de bere.
   Ciobotaru Gheorghe din Moieciu De Jos
nota: 10
schedule 07.08.2022
Un loc minunat și frumos, unde liniștea și peisajul sunt de nedescris în cuvinte, un loc demn de un concediu plăcut, gazda foarte primitoare și cu bun simț, care dorește să viziteze această locație, v-o recomand cu mare încredere, nu evitați asemenea ocazie!!
CONTACT
Torcea Daniela
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Torcea Daniela
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0758 712 993
WhatsApp
Apel/SMS