Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Tor din Moeciu grade grade

Moeciu, sat Moieciu de Jos, str. Sbârcioara, nr. 159 -
Nota 10.0 / 24 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Catalin din Brasov
nota: 10
schedule 28.01.2024
Un loc foarte frumos, o pensiune care merita notă 10+.
Peisajul este foarte frumos, curtea este spatioasa si beneficiaza de 5-6 locuri de parcare.
Oameni deosebiti care stiu sa te faca sa te simti deosebit intr-o locatie deosebita, cu o curatenie exemplara!!
Răspunsul unității:
Ne-a făcut plăcere să vă avem ca oaspeți , cu siguranță vă mai așteptăm ! Toate cele bune vă dorim !
   Diana Nițu din Branesti
nota: 10
schedule 07.01.2024
Zona foarte liniștită, gazde primitoare, vila spațioasa, foarte curata și dotată cu toate cele necesare. Recomand cu drag și încredere aceasta proprietate daca simțiți nevoia sa evadați din agitația urbană. Am avut un sejur minunat! Cu siguranță vom reveni foarte curând!
Răspunsul unității:
Ne bucurăm ca v-am avut ca oaspeți și ca ne-ați trecut pragul ! Cu siguranță vă mai așteptăm cu drag ! Toate cele bune vă dorim ! ❤️
   Giorgiana Enăchescu-modrojan din Constanta
nota: 10
schedule 18.12.2023
Am sarbatorit ziua soțului, o casa foarte frumoasa, totul impecabil, decorat cu gust, curat si utilat cu tot ce am avut nevoie, inclusiv lemne pregatite pentru foc. Gazda a fost foarte amabila si atenta la detalii. Comunicarea excelenta și are un mare plus ținând cont ca majoritatea eram fumători! Recomand cu mare mare drag! Merita ma mult de 5*.
Răspunsul unității:
Ne bucurăm ca v-am avut ca oaspeți și ca ne-ați trecut pragul ! Cu siguranță vă mai așteptăm cu drag ! Toate cele bune ! ❤️
   Ioana din Ploiesti
nota: 10
schedule 03.09.2023
Gazda foarte amabila, camere curate si cu priveliste foarte frumoasa, locatia superba, atat terasa cat si curtea spatioasa, locul perfect in care sa iti petreci un weekend cu prietenii. Casa este dotata cu toate cele necesare, perfecta pentru a se inchiria integral, merita.
Răspunsul unității:
Ne bucurăm ca v-am avut ca oaspeți . Va mulțumim și va mai așteptam !
   Laura din Pitesti
nota: 10
schedule 20.08.2023
Locație superba, cu camere curate și spațioase, cu grădina mare și mult loc de joaca pentru copii. Ideal pentru închirierea totala a vilei pentru familii. Gazda foarte amabila.
Răspunsul unității:
Ne-a facut placere sa va avem ca oaspeti . Va multumim si va mai asteptam !
Toate cele bune , echipa Casa TOR !
   Marin George din Sibiu
nota: 10
schedule 25.07.2023
N ceea ce privește locația, trebuie să menționez că a fost perfectă pentru mine. Amplasată într-o zonă liniștită și pitorească, departe de agitația urbană, m-am putut bucura de o liniște și o relaxare totală. În același timp, accesul facil către atracțiile locale mi-a permis să descopăr împrejurimile și să mă bucur de tot ceea ce această destinație minunată avea de oferit.
În concluzie, recomand cu căldură această locație tuturor celor care doresc să experimenteze o vacanță de vis, înconjurată de frumusețe, confort și o ospitalitate desăvârșită.
   Ionut Alexandru din Sibiu
nota: 10
schedule 23.07.2023
Pe scurt, zona extrem de buna cu o priveliște superba, gazdele foarte primitoare și cum se cade, pensiunea este frumos amenajată dispunând de foarte multe facilitați. Terasa este imensa având loc sa te desfășori liber iar răul ce trece prin curte este genial!
   Andreea din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.06.2023
Foarte frumoasa locatia si linistita. Zona este superba, si este foarte usor accesul. Gazdele au fost minunate. Nu am avut nicio problema pe parcursul sederii. Zona de gratar este echipata si cu zona de ceaun. Terasa este umbrita si generoasa. Am fost foarte incantati.
Răspunsul unității:
Ne-a făcut plăcere să vă avem ca oaspeți ! Vă mulțumim și vă mai așteptăm sa ne pășiți pragul !
Toate cele bune , echipa Casa Tor !
   Sara din Bucuresti
nota: 10
schedule 29.05.2023
Casa Tor este un loc curat, plin de liniște, verdeata, alaturi de niște gazde minunate. Magazinele sunt situate la cateva minune de locatie, plus un traseu minunat aproape de cazare, de unde privelistea este de nedescris. Gazdele ne-au pus la dispozitie tot ce aveam nevoie, și ne-am simțit excelent. Ne intoarcem cu drag pe viitor.
Răspunsul unității:
Ne-a făcut deosebită plăcere să vă avem ca oaspeți.Va mulțumim și vă așteptăm cu drag sa reveniți oricând în locatia noastră!
Toate cele bune, echipa Casa TOR !
   Dinu G din Brasov
nota: 10
schedule 02.04.2023
O locație superba din toate punctele de vedere. Proprietarii foarte amabili și ospitalieri, camerele foarte curate și spațioase. Ne-am simțit excelent și vom reveni, cu mare drag. Recomand dacă vreți sa va relaxați.
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam cu drag in locatia noastra !
Toate cele bune, echipa Casa TOR !
   Paduraru Marius din Tarlungeni
nota: 10
schedule 02.04.2023
Totul la superlativ, am petrecut timp de calitate. Găzduire excelentă, nu ne-a lipsit nimic.
Copiii au spatiu de joaca, terasa spațioasă, gratar si o priveliște minunată. Parcare mare, wi-fi, camerele foarte curate si calduroase. Vom reveni, cu drag.
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam cu drag in locatia noastra !
Toate cele bune, echipa Casa TOR !
   Dobos Gheorghe din Brasov
nota: 10
schedule 02.04.2023
Camere cu baie proprie, curățenie, parcare mare, bucătărie utilată, terasa mare și amenajată, grătar cu tot ce ai nevoie, inclusiv lemne :), caldura și apa calda, gazde primitoare, priveliște de vis, liniste, lângă apa și lângă pădure, etc. Recomandam, cu drag.
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam cu drag in locatia noastra !
Toate cele bune, echipa Casa TOR !
   Constantin din Targoviste
nota: 10
schedule 12.02.2023
Gazda foarte amabila, o primire foarte călduroasă și prietenoasa. Am fost de 2 ori in 2 luni și o sa mai revenim cu fiecare ocazie pe care o avem. Este foarte curat, îngrijit, camerele au fost încălzite, totodata, sunt foarte spațioase si luminate. Recomand, cu incredere.
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam cu drag in locatia noastra !
Toate cele bune, echipa Casa TOR !
   Ana Maria din București
nota: 10
schedule 09.10.2022
Atmosfera plăcută, proprietarii foarte amabili și primitori, curățenie la superlativ. Camere confortabile, fiecare cu tv, terasa generoasa, grătar, parcare in curte. Zona in care este amplasata este aproape de puncte turistice: Cheile Grădiștei, Bran. Recomand cu drag!
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam cu drag in locatia noastra !
Toate cele bune, echipa Casa TOR !
   Daria din Buzau
nota: 10
schedule 27.08.2022
O zonă perfectă pentru relaxare, departe de orice zgomot, înconjurată de natură. Camerele mari, curate, grădina, zona extinsă ideală pentru a petrece timpul cu prietenii, alături de amabilitatea gazdelor și dedicarea acestora pentru a face cât mai plăcută șederea oaspeților au făcut aceste câteva zile să fie minunate. O să revenim cu drag!
   Andrei-cristian Muscă din București
nota: 9.17
schedule 27.08.2022
Un loc retras si frumos, foarte curat si placut. Proprietarul e un om super de treaba, care ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. Casa se afla pe un drum asfaltat relativ aproape de cateva locatii de vizitat cum ar fi amfiteatrul Transilvania.
   Alexandru din Pitești
nota: 10
schedule 27.08.2022
Un loc absolut superb, ferit de zgomotul drumului principal, aflat între dealuri. Am avut absolut tot ce ne-a trebuit. Clădirea este superbă, rustică, îmbinând modernul cu tradiționalul. Gazdele au fost primitoare, călduroase, și ne-am simțit tratați ca și cum am fi fost de-ai casei. Recomand cu căldură.
   Bogdan din Buzau
nota: 10
schedule 27.08.2022
O locație perfectă pentru relaxare. Camere spațioase si foarte curate, foișor foarte mare, grădină, spațiu extins pentru destindere. Gazdele sunt extrem de amabile și orice
problema apare vor sări în ajutor imediat, indiferent cat de mica ar fi aceasta! Per total perfect. Recomand!
   Urzică Alexandra Elena din I.c.brătianu
nota: 10
schedule 21.08.2022
Experiența a fost una foarte plăcută, proprietarii s-au ocupat sa ne ofere tot confortul de care am avut nevoie! Locația este curată, liniștita, iar râul din curte conturează un peisaj de vis. Aș reveni cu drag oricând alături de prieteni și familie!
   Madalina din Sibiu
nota: 10
schedule 11.08.2022
Va mulțumim pentru găzduire și, cu toată sinceritatea, va spunem cu toții ca ne-ați oferit nu doar o cazare, ci o experienta. Ne-a plăcut mult casa și curtea, dar și locația, întrucât cautam liniște și natura, dar fără sa fim departe de obiective turistice.
Am apreciat ca ne-ați pus la dispoziție absolut tot ce aveam nevoie sa ne gospodarim singuri, dar și o casa confortabila și frumoasa. De puține ori am avut noroc sa găsim toate aceste lucruri laolaltă. Recomand cu toata încrederea. Merita vizitată aceasta locație.
   Irina din Galati
nota: 10
schedule 07.08.2022
Super personalul, foarte amabili, dispusi sa te ajute la orice! Camere spatioase, super curate! Ai acces la bucatarie, gratar in curte, cu terasa si leagan! Un peisaj de vis! Foarte aproape de complexul Cheile Gradistei si de castelul Bran! Alegeti casa Tor si nu veti regreta, un concediu de vis! Sigur va veti intoarce oricand!❤️❤️❤️
   Cristi din Sibiu
nota: 10
schedule 07.08.2022
Recomand, gazdele sunt foarte primitoare, locația este excelenta, curte spațioasă, terasa in aer liber și camere moderne.
Zona de grătar amenajată foarte fain.
Zona liniștita, perfecta pentru a-ți încărca bateriile.
   Catalin din Galati
nota: 10
schedule 07.08.2022
Am fost impreuna cu familia si cu totii ne-am simtit minunat. Mi-a placut ca proprietatea arata excelent si a fost tot timpul sejurului extrem de curat. Acolo am gasit gratar, o curte mare, un pesaj frumos si gazde primitoare. Propietarul, Aurelian, in fiecare seara ne cinstea pe toti numai cu Jack moca si sticle fara numar de bere.
   Ciobotaru Gheorghe din Moieciu De Jos
nota: 10
schedule 07.08.2022
Un loc minunat și frumos, unde liniștea și peisajul sunt de nedescris în cuvinte, un loc demn de un concediu plăcut, gazda foarte primitoare și cu bun simț, care dorește să viziteze această locație, v-o recomand cu mare încredere, nu evitați asemenea ocazie!!
CONTACT
Torcea Daniela
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Torcea Daniela
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0758 712 993
WhatsApp
Apel/SMS