Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Sweet Home din Moeciu

Moeciu, sat Moieciu de Jos, -, nr. 491 A -
Nota 9.8 / 39 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.67
insert_emoticon Servicii:9.73
lightbulb_outline Curățenie:9.9
weekend Confort:9.9
monetization_on Prețuri:9.73
location_on Localizare:9.73


Adaugă recenzie
   Loredana Nita din București
nota: 10
schedule 20.02.2024
O cazare care ne place foarte mult și am revenit cu drag, ideala pentru 4 familii cu sau fără copii, dotata cu absolut tot ce ai nevoie și o curățenie exemplară, iar gazdele foarte discrete și primitoare. Mulțumim frumos pentru găzduire, cu siguranță va mai vizitam!
   Adrian din București
nota: 10
schedule 12.02.2024
Eu deja am fost a doua oara si o sa mai merg pentru ca e genul de pensiune unde ai tot ce iti trebuie la calitate inalta. Curtea mare, interiorul arata super si este foarte curat iar proprietarii foarte de treaba. O recomand cu incredere.
   Mihaela B din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.01.2024
Conditii, dotari si proprietari de nota 1000. Ne-am distrat mai mult in incinta vilei decat pe partie. Ciubar, sauna, jocuri precum darts, ping-pong si biliard. Ideala pentru familie cu copii. Dotarile de nota 100, de la expresor cafea, vesela, living spatios si jucarii pentru copii.
   Alina din Italia
nota: 10
schedule 20.01.2024
Recomand aceasta locație! Peisajul este de vis, curatenia impecabila, camerele mari și foarte curate, bucătăria super dotata, locul ideal pentru familii cu copii, gazdele foarte amabile! Totul la superlativ! Felicitari gazdelor! Vom reveni cu mare drag in acest an la dumneavoastră.
poze recenzie poze recenzie
   George din Galați
nota: 10
schedule 08.09.2023
Recomand această locație din toate punctele de vedere. Camere mari, cu baie proprie și tv, plus balcon in fiecare cameră. Bucătăria cu tot ce este necesar și un living spațios. Are o curte mare cu tot ce trebuie pentru relax, inclusiv pentru copii. Curățenie exemplară în toată locația. Cu siguranță vom reveni aici. Proprietarii au foarte atenți la toate cerințele noastre. Am fost cazați în perioada 03-09.2023.
   Andreea Bata din Brasov
nota: 10
schedule 05.09.2023
Va mulțumim Casa Sweet home pentru vacanta minunată petrecută la Moieciu. Liniște desăvârșită, o casa excepțional de frumoasă, curățenie profesionala, detalii pentru cei mici, de la jocuri la pătuțuri pentru bebeluși.
Suntem încântați și o sa revenim cu siguranță.
Mulțumim pentru ospitalitatea cu care ne-ati primit.
   Tufan Laura din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.09.2023
Nota 10 cu toate felicitarile din partea noastra!
   Ignat Alexandra din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.09.2023
Un loc minunat unde ne-am simțit ca acasa. Curățenie impecabila, locația este superba, curtea este foarte mare și am avut absolut tot ce ne-a fost necesar și chiar mai mult. Piscina, ciubar, șezlonguri, hamace, foisor, gratar, tiroliana, trambulina, tobogan, cort, balansoar. În casa am găsit și multe jucării pentru copii. Cu siguranță aceasta va fi locul unde ne vom întoarce în fiecare vacanta la munte.
   Bogdan din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.08.2023
Proprietatea este exceptionala. Plecand de la amplasare, la baza unui deal specific zonei, cu o curte plina de atractii pentru copii, o zona de gratar si foisor impecabile, apoi casa este foarte bine compartimentata, cu spatii ample, dotari moderne, mici detalii gen trepte pentru copii la chiuvete, totul este foarte bine gandit si amplasat. Nu in ultimul rand, curatenia este desavarsita.
   Valentin Delcea din Brașov
nota: 10
schedule 27.08.2023
Totul la superlativ, de la casa curată și nouă... la curtea cu flori, cu priveliște asupra munților... cu ciubăr, piscina, grătar, ping-pong, tiroliana (nu te plictisești)... până la gazdele primitoare și prietenoase... cu siguranță vom reveni și vom recomanda mai departe.
Mulțumim.
   Razvan Niculae din Domnesti
nota: 5.83
schedule 01.08.2023
Inițial nu am vrut să scriu o recenzie despre această locație, deoarece nu-mi stă în caracter să “lovesc” în industria horeca și ospitalitate, mai ales că lucrez cu ea de peste 15 ani, și știu ce prespune fiecare lucru în detaliu, prin prisma job-ului de consultant și nu numai, iar eu tind să merg pe premiza că oamenii din greșeli învață și oricine merită a 2-a șansă, dacă explici unde s-a greșit și se înțelege acest lucru. Ehh, la final m-au mâhnit, am înțeles că de fapt ce le-am explicat, le-a intrat pe o ureche și le-a ieșit pe cealaltă, "fentau" cumva ieșiri din situații fără să-și asume greșelile, fapt ce m-a determinat să scriu...
La căsuța Sweet home - “căsuța amară”, proprietarii habar n-au să facă ospitalitate, sunt amatori în relațiile cu clienții, nu știu să păstreze o “distanță”, atât fizic (am plătit să închiriem locația, nu cu gazde la pachet în ultimile 2 zile din 4), cât și din punct de vedere al comunicării, deoarece sunt foarte intruzivi, ca să nu zic altfel sau de altele, voi da detalii doar dacă va fi cazul. De asemenea, nu există respectarea intimității. Dacă vrei să fii supravegheat ca la “big brother”, ești în locul potrivit.
În rest, locația super ok: curățenie, gust, camere excelente, dotări pentru copii și adulți.
Sper să le dea de gândit și să-și schimbe atitudinea.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Luminița Iftimie din Tecuci
nota: 10
schedule 14.07.2023
Recomand cu drag!! Vila este dotată cu de toate, camerele curate și spațioase, curtea este foarte mare și cu multe spatii de joaca pentru copii, piscina și loc de relaxare. Proprietarii sunt oameni faini și foarte primitori. In apropiere sunt multe obiective turistice.
   Gigi din Domnești
nota: 10
schedule 24.06.2023
O locație excelentă, dotată cu tot ce ai nevoie, curățenie exemplară și o gazda foarte primitoare și prietenoasă, pensiunea se aflată într-o zonă foarte frumoasa un loc pitoresc și cu multă liniște, gazda de nota 10, cu siguranță vom reveni în acest loc minunat.
   Angi Neacșu din Constanța
nota: 10
schedule 17.06.2023
Am fost 3 cupluri, si am stat cazați 4 nopti.
Ne-am simțit extraordinar de bine. Confortul pe care il ofera Casa Sweet Home te face sa te simți ca acasă. Camerele sunt foarte curate și spațioase, aranjate cu bun gust, baile dotate cu tot ce ai nevoie, balcon la fiecare camera, livingul mare si cochet, iar bucătaria utilată cu tot ce ai nevoie. Afară iti poti petrece timpul pe terasă, in foișor sau in ciubar.
Gazdele sunt doi soți minunați si foarte discreți. Vom reveni cu mare drag. Felicitări pentru tot ce faceti!
   Cristina din Pantelimon
nota: 10
schedule 26.04.2023
Este o casă foarte cochetă, mobilată și utilata cu tot ce ai nevoie pe parcursul unui sejur de relaxare. Toate cele 4 camerele sunt spatioase cu balcon și baie proprie, livingul foarte frumos, are jucarii, un cort micuț, foarte drăguț pentru copilasi, pătuț, scaun de bebeluș.
Bucătăria este complet utilată cu absolut orice ai nevoie, tacamuri, farfurii, pahare de toate tipurile, condimente etc, confort ca acasă. Curtea este mare, copiii s-au jucat încontinuu, au fost încântați de toboganul cu colac, masa de ping pong și trambulina imensă. Recomand, cu încredere! Mulțumim frumos pentru găzduire!
   Gabriel din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.03.2023
Dupa cum s-a spus si in recenziile anterioare, locatia este construita si amenajata exceptional, se observa atentia la detalii si munca depusa de catre gazde in fiecare colt al vilei si curtii acesteia, atat prin amenajare cat si prin facilitatile disponibile. Proprietarii sunt de nota 100, mereu disponibili in cazul in care este nevoie, dar discreti astfel incat oaspetii sa se simta cu adevarat ca acasa. Experienta poate fi considerata un exemplu pentru turismul romanesc, si vom reveni curand cu mare drag!
   Călin din Alba-iulia
nota: 10
schedule 23.02.2023
O locație deosebită! N-aș vrea să repet ceea ce s-a scris în recenziile anterioare, ci doar să confirm că toate comentariile sunt reale! Gazde minunate care se străduiesc (și reușesc) să facă turism cu adevărat. Felicitări, ne dorim să revenim și la vară!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !
   Adina din Slobozia
nota: 10
schedule 15.02.2023
O locatie placuta, unde cu siguranta vom mai reveni. Te simti chiar ca acasa la Sweet home. Dotat chiar cu tot ce iti trebuie. Accesul catre pensiune este foarte usor. Locuri de parcare. Noi am fost in februarie cand am avut parte si de zapada si mi-a placut foarte mult ca avea un deal in curte pe care copiii s-au jucat foarte frumos.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!
Va mai așteptăm cu drag ! ❤️❤️❤️
   Stela Stroe din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.01.2023
Totul a fost perfect! Ne-am cazat pe 30 decembrie și am plecat în data de 03 ianuarie. Am fost 4 familii cu copii mici. Gazda extrem de primitoare. Pensiunea nu este la strada, așadar copiii se pot juca în curtea amenajata fără nicio grija. Adulții se pot relaxa în curte, fiind foarte liniște. Pensiunea este extrem de curata, complet utilata, iar doamna Mirela gătește extraordinar. Deserturile au fost delicioase, în special plăcinta cu brânză. Va recomand casa Sweet home, pe timpul sejurului nu ne-a lipsit nimic.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!
Va mai așteptăm cu drag ! ❤️❤️❤️
   Teodora din Bucuresti
nota: 10
schedule 22.11.2022
O pensiune noua, foarte bine compartimentata si curata. Mobilier nou, totul la superlativ, camerele cu baie si balcon proprii, curate, lenjerie personalizata. Complet utilata si dotata, cu un living generos si o curte foarte mare. Vom reveni, cu drag, si in sezonul mai cald, pentru liniste si aer curat. Multumim.
Răspunsul unității:
Mulțumim !
Va așteptăm cu drag ! ❤️❤️❤️
   Oana Ghita din Calarasi
nota: 10
schedule 06.08.2022
O locație de vis și o priveliște minunata, înconjurată de liniște. Copiii au fost foarte fericiți datorita locului de joaca din exterior și interior și a piscinei. Casa extraordinar de curata, camerele spațioase cu balcon. Gazdele foarte primitoare și prietenoase. Un loc în care vom reveni cu multa placere.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult !
Va mai așteptăm cu drag ! ❤️❤️❤️
   Andreea Niculici din Moreni
nota: 10
schedule 23.07.2022
Vom rapi din timpul nostru cu fiecare ocazie câteva minute pentru a împărtăși tuturor cat de plina de semnificație este o vacanta în aceasta superba sweet home!! Ai pana la ultimele detalii, pe lângă liniște, confort, impecabil de curat, gazde real excepționale! Recomandăm locația cu mare drag și, cu siguranță, toți cei care au petrecut câteva momente acolo, își mai doresc sa revină!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos! ❤️❤️❤️
   Anca-roxana NegoiȚĂ din Ploiesti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 07.06.2022.
Doar ce am revenit și nu am mai fi plecat. Imediat ce am ajuns, Tudor, nepoțelul meu de 5 ani pe care l-am sărbătorit acolo, a spus - câte minunății mi-a pregătit doamna Mirela aici! (de parcă le pregătise special pentru el) - trambulină, topogan, leagăn, cutie cu jucării în living. Totul a făcut ca șederea noastră să fie minunată. Facilitățile și confortul sunt foarte, foarte ok. Gazdele sunt extraordinare, deschise. Mirela e deosebită. Cu ea am discutat mai mult. Ne-am împrietenit repede. Totul arată exact ca în imaginile postate. Se lucrează la amenajarea foișorului și a grătarului. Nu a fost zi în care să nu ne bucurăm de soare, oile de pe dealuri, căinii și pisicile vecinilor, mult verde și aer curat. Un loc de care nu ai cum să nu te îndrăgostești! Mulțumim, Mirela și Ovidiu!
Răspunsul unității:
Ne bucurăm că v-ați simțit bine la noi,ne -a făcut plăcere să vă cunoaștem !
Va așteptăm cu drag și alta dată ! Mulțumim !
   Irina din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.03.2022
Casa e foarte cocheta, curata, bucataria e bine utilata, ar prinde bine o hota in bucatarie. Curtea este spatioasa. La fel, un foisor ar fi minunat. Exista si un loc de joaca pentru cei mici. Peisajul este foarte frumos. Un loc linistit si primitor unde vom reveni cu mare placere.
Răspunsul unității:
Mulțumim ! ❤️
   Irina Petre din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.02.2022
Am stat 3 nopti la aceasta cazare, care este noua si are toate cele necesare. Casa are o multime de facilitati pt copii mici: scaunel ca sa ajunga la chiuveta, scaunel de masa pt copil, o lada de jucarii, pt copii mai mari sau adulti o masa de biliard. Zona este f linistita, atat in spate cat si in fata, sunt amenajate locusoare de joaca pt copii: topogan, leagane. Terasa si baie la fiecare dormitor, terasa la parter, gratar. In spate este un deal, pe care e amenajata un fel de partie, sunt sanii. In interior nu a fost ceva pe care sa nu l fi avut, ba chiar ne miram de cat de bine e gandita casa si cate ne sunt oferite. Ne-am simtit foarte bine, multumim pt tot!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !
Va așteptăm cu drag și altă dată ! ❤️
   S.ion din București
nota: 10
schedule 10.02.2022
Locația retrasa, camerele foarte curate și parfumate. Pârtie pentru copiii în spatele casei (zăpadă sa fie). Pentru un grup de 8 adulți si 2 copii totul perfect. În sezonul cald( vara) dispune și de o piscina.
Răspunsul unității:
Mulțumim ! ❤️
   Vlad Marius din Bucuresti
nota: 10
schedule 07.02.2022
Totul la superlativ! Cabana este doatata cu absolut tot ce ai nevoie si iti ofera tot confortul necesar pentru a avea un sejur perfect . Recomand cu incredere pentru familiile cu copii, la parter se afla o cutie plina cu jucarii pentru cei mici.
Răspunsul unității:
Mulțumim ! ❤️
   Gheorghe Carmen din Bucuresti
nota: 10
schedule 31.01.2022
O locație minunata, fără discuție confortul camerelor poate fi comparat cu unul al unei camere de hotel de 4☆, camere mari, aerisie cu tot ce este necesar, paturi confortabile, nota 10. Locatia amenajata cu tot ce este necesar si cu foarte mult bun gust. Amplasarea foarte buna, priveliștea minunata, este o experienta superba atât vara cât și iarna. Proprietarii sunt niște persoane minunate, gata sa ajute oricând este nevoie.
Răspunsul unității:
Mulțumim! ❤️
   Marius Dogaru din Ploiesti
nota: 10
schedule 29.01.2022
Cazare fffff ok, condiții ffff bune din toate punctele de vedere, gazdele ffff primitoare, curățenie 10 comfort 10. Locația este recomandata atât pentru familii cu copii cât și pentru găști puse pe distracție având la dispoziție masa de ping pong, masa de biliard și darts + multe jucării pentru copii asigurate de gazde. Gazdele ffff discrete, noi le-am cunoscut la plecare.
Răspunsul unității:
Mulțumim ! ❤️
   Andreea Moldoveanu din Ramnicu Sarat
nota: 10
schedule 07.01.2022
Am petrecut o scurtă vacanta minunata la casa Sweet Home, curatenie desăvârșită. Cald si confortabil, camere spatioase si cu priveliște la munți, bucătăria utilata cu absolut de toate, iar proprietarii niste oameni tare atenti si prietenoși cum rar mai întâlnim.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru timpul acordat de a scrie aceasta recenzie.
Vă așteptăm cu drag și cu altă ocazie.
CONTACT
Mirela
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Mirela
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0721 872 001
WhatsApp