Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Sorana din Moeciu

Moeciu, sat Moieciu de Jos, str. Principală, nr. 23 A -
   Ion Cătălin Georgescu din Selectează O Opțiune...
nota: 10
schedule 13.02.2024
Gazda deosebit de primitoare, curățenie, liniște, curte mare, spațioasă cu loc de joaca pentru copii, apă caldă și căldură non-stop. Pentru noi este ca și a doua casă unde revenim cu drag de fiecare dată. Recomandam cu încredere. Pensiunea se afla la doar 2,5 km de Castelul Bran, market la doar 100 m, pârâu in curte, piscina vara, în apropiere am putut vizita Dino Park, Valea cu povești, Parcul Național Piatra Craiului.
   Macavei D din București
nota: 6
schedule 02.01.2024
Gazde primitoare ca si oameni, însă curățenia din pensiune nu a excelat, se putea mai bine! Ca și recomandare pentru proprietari ar fi necesar schimbate toate lenjeriile și prosoapele care aveau un grad de uzura ridicat! Noroc ca am fost inspirata sa îmi iau de acasă prosoape/lenjerii! Ar fi păcat de afacerea dvs dacă nu investiți puțin pentru a face oaspeții sa se simta bine!
   Sirboiu Maria din Sibiu
nota: 10
schedule 11.11.2023
Minunat!! Gazde excelente, camere curate, totul a fost la superlativ!!
Este a 3-a oara cand venim aici si de fiecare data a fost o experienta placuta. Ne-au fost de mare ajutor, fiindca a trebuit sa schimbam cabana, iar proprietarii au raspuns prompt. Recomand!!!!
   Ioana din București
nota: 10
schedule 16.08.2023
Minunat totul. Loc de joaca pentru copii, foișor cu grătar, totul foarte curat, bucătărie utilată cu tot necesarul și localizarea este foarte buna cu multă liniște, magazine și ușor de ajuns in diferite puncte turistice. Gazdele amabile și foarte drăguțe.
Mulțumim! Cu siguranță vom reveni.
   Andreea din Vâlcea
nota: 10
schedule 29.07.2023
Gazde de nota 1000 ++++. Local foarte curat, camere spațioase, foișor pe râul care trece prin curte, loc de joaca pentru copii, cu tot ce îți poți imagina, piscina. Gazdele sunt persoane cum rar întâlnești, foarte amabile si mereu la nevoia persoanelor! M-am simțit ca acasă, chiar mai bine cu tot confortul care este! Cu siguranță vom reveni!
   Buduru Eliza Alkma din Giurgiu
nota: 10
schedule 04.02.2023
Locație minunata, gazda minunata, totul impecabil! Curățenie impecabila și tot ce este nevoie! Peisaj minunat! Cea mai minunata locație pentru relaxare, recomandam, cu mare drag! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
poze recenzie
   Costache Elena din Ploiesti
nota: 10
schedule 27.08.2021
Propietarii super (doamna Doinita si domnul Ionut) foarte primitori. Curatrnie, liniste, ne-am simtit ca acasa, am avut parte de tot confortul si pretul super ok. Locatia este de vis, un peisaj superb.
poze recenzie
   Maftei Mihai din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.03.2021
Doua vile cu tot ce e necesar pentru o vacanta. Proprietarii nu au deranjat cu absolut nimic, chiar ne-au pus la dispoziție tot ce am dorit. Camerele sunt confortabile, căldură și apa calda în toată casa, deși erau doar doua camere ocupate, curățenie și produse de igiena. Vilele sunt la șoseaua principala, doar treci un pod și ai ajuns. Un magazin la 100 metri, 3 km pana la Bran.
poze recenzie
CONTACT
Doina și Ionuț
Pe TURIST INFO din 2011
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Doina și Ionuț
pe TURIST INFO din 2011
Telefon: 0746 189 452
WhatsApp
Apel/SMS