Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Rebe din Moeciu

Moeciu, sat Moieciu de Jos, str. Principală , nr. 472A -
Nota 10.0 / 39 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Camelia din Constanta
nota: 10
schedule 09.02.2024
O vacanta frumoasa! Gazdele primitoare, atente la toate dorințele noastre. Produse tradiționale, gustoase, preparate chiar de proprietari. Curățenia primează! Ne-am creat amintiri frumoase și inedite. Baia în ciubar a fost ceva foarte relaxant și reconfortant! Recomandam vacanta la Casa Rebe!
   Chitucea Anton Nicolae din Dobridor
nota: 10
schedule 25.01.2024
Casa Rebe este o pensiune deosebită, administrată de persoane minunate, așezată într-un loc liniștit cu o pârtie privată și cu o priveliște frumoasă, curățenie exemplară, camere spațioase, bucătărie și foișorul complet utilate. Mulțumim gazdelor pentru ospitalitate.
   Mihai Racaru din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.12.2023
O pensiune unde ne-am simțit foarte bine. Curățenie desăvârșită, gazde foarte primitoare și tot timpul dispuse sa ajute, foișorul... un loc minunat de stat la povesti langa un gratar sau un ceaun pe plita. Ciubarul a fost extraordinar într-o seara rece de început de decembrie. Produsele facute în casa de proprietari din care am gustat si noi ne-au plăcut foarte mult. Recomand cu drag acest loc minunat.
   Toi Gabriela din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.10.2023
O zona superba si o cazare de nota o mie! Liniste, camere superbe, curte imensa, ciubar curat. Gazdele sunt foarte de treaba, un aer curat si o priveliste superba. Usor de ajuns. Ca sa ajungeti la cazare treceti peste un rau superb. Are un gratar imens. Este utilat cu tot ce iti trebuie.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Babadac Cristina din București
nota: 10
schedule 23.10.2023
Super cazare, gazda primitoare, oameni buni, curățenie, ciubarul este senzațional. Ii spusesem domnului la 7 seara și ni l-au făcut mai devreme, ne-au pus și multe lemne sa avem sa ne saturam, la grătar nu lipsea nimic, totul a fost ce trebuie. Recomand și as mai merge oricând!!!
   Liliana Ciorcan din Campina
nota: 10
schedule 26.06.2023
Multumim pentru gazduire!!! Pensiunea este frumoasa, situata intr-o zona linistita. Camerele curate, frumos amenajate. Curtea este amenajata cu tobogan, trambulina, leagan si ciubar, care pentru copiii a fost senzatie. Exista si un foisor inchis, unde se poate face gratar si se poate servi masa. Gazde primitoare! Casa perfecta pentru un concediu cu familia, recomandam aceasta locație. Cu siguranță vom reveni!!!
   Ivan Mihaela din Oltenița
nota: 10
schedule 20.05.2023
Am revenit cu plăcere la această pensiune, unde liniștea și ambientul plăcut te relaxeaza intradevar. Nu mai pun la socoteală amabilitatea gazdelor și curățenia, întrucât acestea sunt cap de afiș, în această afacere de familie. Felicitări! O recomand cu căldură tuturor care doresc o oază de liniște în mijlocul naturii.
   Laurentiu Neculcea din Brasov
nota: 10
schedule 19.03.2023
Casa Rebe este o locație cochetă, cu o priveliște extraordinară, unde, cu siguranță, ne vom întoarce. Locatia dispune de un foișor ce nu îl vezi oriunde, făcut cu mult bun gust și dotat cu tot ce ai nevoie. Curățenia a fost impecabila, nu ai putea sa reproșezi ceva. Gazdele sunt foarte prietenoase și gata oricând să ne ajute. Vă mulțumim pentru weekendul minunat!
   Andreea din Constanta
nota: 10
schedule 26.02.2023
Ne-am cazat prima oara la casa Rebe in anul 2016, iar acum 2 zile s-a incheiat ultimul sejur la ei. Intr-un an am serbat chiar si ziua fetitei in pensiunea lor minunata. Motivul pt care revenim este datorat in primul rand gazdelor, cu care am legat o prietenie, fiind o familie atat de calda, primitoare, cu 2 fetite superbe care intregesc imaginea de bun, curat si frumos! Casa este super calduroasa, confortabila, impecabila ca si curatenie, frumos mirositoare, cu vederi spectaculoase catre munti. Foisorul este locul de relaxare totala, langa soba, gratar, nu-ti lipseste nimic pt a te simti rasfatat de ce este in jur. Daca ar fi sa atribui un termen pt starea de spirit din acest loc, cu siguranta, ar fi "binecuvantare". Abia astept revederea, dragii nostri! ❤️
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Catalin din Braila
nota: 10
schedule 17.02.2023
Ne-am simțit extraordinar, ciubărul și pârtia proprie fac toți banii. Curățenie, căldură, bucătărie utilată, chiar am avut parte de tot confortul. Deși proprietarii locuiesc în aceeași clădire (intrare separată), nici nu le-am simțit prezența. Mulțumim pt zahăr, o să îl înapoiem la vară.
   Cristina din Călărași
nota: 10
schedule 13.02.2023
Am ales casa Rebe datorita recenziilor extrem de pozitive, am făcut cea mai buna alegere. Totul a fost perfect, bucătăria dotata cu tot necesarul, camere super curate și spațioase. Fiind iarna, 17° am prins noi noaptea, unii dintre noi au oprit căldura, atât de cald era în casa. Pârtia de lângă casa este mai mult decât perfecta. Ne-am distrat de minune, atât pe pârtie cât și în casă. Gazdele super drăguțe și atente. Experienta cu ciubărul a fost minunata. Vom reveni, cu siguranță, aici.
   Elena Nistor din Comana
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 21.01.2023.
Am fost plăcut impresionați de curățenia din casă, aer proaspăt (bine aerisit), gazde primitoare, bucătărie și foișor dotate cu cele necesare, căldură în toată casa! Foarte săritori cand am cerut un aspirator pentru igiena nasului bebelușului puțin răcit! Nota 10/10, mulțumim gazdelor!❤️
   Ivan Mihaela din Oltenița
nota: 10
schedule 18.12.2022
O casă cu amintiri frumoase, intr-un loc liniștit, cu tradiții, unde curățenia este loc de cinste. Felicitări că există așa ceva în România! O zonă frumoasă și liniștită, ce îți poate oferi diferite drumetii pentru toate gusturile, unde, cu siguranță, poti uita de orice problemă. Condițiile de cazare au fost foarte ok, gazde primitoare. Nimic de reproșat. Multumim pentru tot!
   Simona din Bucuresti
nota: 10
schedule 29.11.2022
Am sarbatorit ziua fiului meu aici si pot spune ca ne-am simtit minunat. Totul la superlativ. Locatia este foarte accesibila, camerele spatioase si fiecare camera cu farmecul ei. Caldura si apa calda nu lipsesc. Curatenie exemplara, gazdele foarte atente si calde, te fac sa te simti parte din familie. Vom reveni cu mare drag, oricand vom putea. Recomand cu toata increderea.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Daniel din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.11.2022
Noi am fost 8 adulti si un copil de 2 ani si am fost cazati 4 nopti spre sfarsitul lunii octombrie. Citisem cateva recenzii care laudau curatenia, dar cand am ajuns acolo, tot am mai fost mirati de cat de curat si organizat era totul. :) Asadar, camere curate, lenjerii, prosoape ca la un hotel de 5 stele, bucatarie si foisor dotate cu tot ce e necesar, gazde minunate, cu care am mai stat la povesti zilnic (este o afacere de familie, ei sunt localnici si locuiesc f. aproape, la fel si parintii lor). Copilul a alergat prin curte, s-a jucat cu tot ce a a avut la dispozitie acolo (si nu sunt putine jucarii :)) si noi ne-am bucurat de liniste si de zona. Am gustat si cateva produse traditionale, am cumparat lapte proaspat si am putut merge la un magazin la 5 min de pensiune pt alte lucruri. Am putut si lucra de acolo, internetul in living fiind f. bun. Le dorim mult succes mai departe si ne bucuram ca dau un exemplu de cum ar trebui sa se faca turism in tara asta! Felicitari!
   Stefania Mladinovici din Galați
nota: 10
schedule 10.10.2022
Recomand cu tot dragul! Am fost un grup de 7 adulti si doi copii. Curatenie exemplara, priveliste minunata, totul ireproșabil! Copiii au zburdat in voie prin gradina aceea de vis. Ne-am simtit excelent și vom reveni, cu siguranta, de cate ori vom avea ocazia. Multumim gazdelor pentru amabilitate! Asteptam cu drag sa ne revedem!
   Alexandru Gheorghe din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.09.2022
Am petrecut 5 zile la aceasta pensiune, impreuna cu 2 copii mici si cu bunicii.
A fost exact ce ne-am dorit.
Curatenia exemplara, bucataria complet utilata si foisorul din busteni foarte incapator pentru toti, unde copiii s-au putut juca fara probleme, cand a plouat. Curtea este potrivita pentru copii mici, fara elemente de care s-ar putea lovi sau cadea.
Recomand cu caldura atat pensiunea cat si gazdele foarte amabile care ne-au facut sederea extrem de placuta. Am sa revenim
   Mihaela Ivanescu din Eforie Sud
nota: 10
schedule 20.08.2022
Am avut un concediu reusit, locatia deosebita si gazdele, tineri cum rar gasesti. Am fost 6 adulti si 4 copii, am avut la dispozitie toate cele neceare, bucatarie in casa si afara, in foisorul acoperit - un loc superb, o sa fur modelul. :); curtea perfecta, cu un colt de relaxare pentru adulti, ciubar si mult spatiu pentru joaca copiilor, fara grija de a fi supravegheati. Camerele mari, curate si foarte modern mobilate. Peisajul in jur deosebit. Nota 10 nu e suficienta pentru casa Rebe! Va multumim!
   Alexandru Soltan din Soest, Deutschland
nota: 10
schedule 01.08.2022
Pe scurt, totul a fost excepțional.
Facilități: foișor acoperit, mobilat și utilat (grătar, plită, ceaun, toată vesela necesară), loc de parcare, loc de joacă pentru copii, ciubăr acoperit de care nu ne-am putut despărți 2 nopți.

Localizare : la poalele muntelui, priveliște superbă

Confortul camerelor și curățenia: camerele sunt dotate cu tot ce este necesar, iar curățenia este făcută cu simț de răspundere, totul este impecabil.
Comportamentul gazdelor: ne-am simțit ca la noi acasă, gazde foarte primitoare, amabile, foarte atenți la necesitățile oaspeților.
   Ilie Raluca din Oltenița
nota: 10
schedule 29.07.2022
Recomand aceasta pensiune, condiții extra, curățenie, liniște, gazde cum nu credeam ca se mai întâlnesc, bucătărie complet utilata, foișor, locul ideal pentru a petrece un concediu de vis! Recomand cu tot sufletul!
Felicitări maxime, vom reveni de fiecare data când vom avea ocazia!
   Mihai din Bucuresti Sectorul 6
nota: 9.67
schedule 18.07.2022
Gazde primitoare care ne-au ajutat cu tot ce le-am cerut. Casa arata bine si este curata, nu au fost probleme cu caldura sau cu apa calda. Zona este una linistita. Bucataria a fost complet utilata. Foisorul cu gratar arata foarte bine si este complet utilat.
   Sandra Florea din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.07.2022
Pensiunea este intr-o zona superba, linistita. Camerele sunt spatioase, frumos amenajate, iar vederea spre munte este minunata. Curtea este amenajata si pentru copii cu tobogan si trambulina, de asemenea exista un foisor mare unde se poate face gratar si se poate lua masa. Iar pentru momentele de relaxare, ciubarul este solutia perfecta. Vom reveni cu drag de fiecare data!
   Andreea Barbulescu din Voluntari
nota: 10
schedule 06.07.2022
O pensiune frumoasa, cu gazde ospitaliere, care te fac sa te simti ca acasa. Camerele sunt foarte spatioase si curate. O atmosfera linistita, pensiunea fiind situata la mica distanta de strada principala, si un peisaj verde de poveste. Multumesc propietarilor pentru un sejur minunat.
   Mirel Miglea din Mun Oltenița
nota: 10
schedule 02.06.2022
Nota 10! Superb!
O locație minunată, gazdă primitoare, curățenie impecabilă, camere spațioase, bucătărie utilată, peisaj frumos (vedere la munte), multă verdeață și aer curat.
Punctele forte ale acestei locații: foișorul din buștean și ciubărul.
Revenim de fiecare dată cu drag!
   Virginia din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.05.2022
Superb!!! Pensiune foarte curata, camere spatioase, proprietari amabili și foarte săritori. Curtea foarte îngrijită cu multa verdeață, foișorul bine utilat și spațios. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, o adevarata oaza de liniste. A fost o vacanta foarte reușită.
Cu siguranță vom reveni.
   Ana-maria Buzoianu din Oltenița
nota: 10
schedule 28.02.2022
Casa Rebe este o destinație perfectă pentru o vacanță de vis. Curățenia este impecabilă, personalul este de nota 10, este un loc liniștit în care te poți relaxa în voie, dar este totuși aproape de obiectivele turistice din zonă. Locația este potrivită atât pentru tineri, cât si pentru familii cu copii. Dispune de loc de joaca, un foișor superb, perfect pentru serile de grătar cu prietenii. În plus, locația dispune de ciubăr, locul unde ne-am petrecut serile friguroase, la aburii ciubărului.
O locație de top în care am fost tratați cu multă seriozitate și profesionalism.
Nota 10! ❤️
   Loretta Budacu din Bârlad
nota: 10
schedule 21.09.2021
Fiind oaspete pentru prima data am apreciat amabilitatea gazdelor, zona linistita, departe de zgomotul soselei, peisajul si confortul camerei. E o pensiune unde, daca vii in grup, ai la indemana tot ce iti trebuie, o bucatarie utilata perfect si un foisor primitor.

Multumesc Alexandra si Catalin!
   Trufașu Raluca din Bârlad
nota: 10
schedule 21.09.2021
O locație minunată, condiții impecabile  minuțios selectate, curățenie, camere spațioase și primitoare care îți asigură confortul necesar.

Gazde minunate și oameni deosebiți care pun pe primul loc buna dispoziție a musafirilor.

Vă mulțumim, ne-am simțit foarte bine!
   Florin din Pantelimon
nota: 10
schedule 30.08.2021
Curat, cu miros plăcut in camere si bai, un foisor de poveste, multa verdeață si liniste, proprietatea fiind asezata in plan secundar fata de drumul principal si cu niște gazde de o mare discreție.
   Lucian Bors din Barlad
nota: 10
schedule 30.06.2021
Vizitam Casa Rebe de 6 ani, sunt perfecți pentru sufletul nostru, zona este superba. Casa este superba, camerele sunt curate și amenajate cu mult bun gust, bucătăria complet utilata și un foișor superb.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Alexandra Obancea
Pe TURIST INFO din 2013
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Alexandra Obancea
pe TURIST INFO din 2013
Telefon: 0741 415 396
WhatsApp