Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Oana Ioana din Moeciu

Moeciu, sat Moieciu de Jos, str. Podul Șimonului, nr. 558B -
Nota 10.0 / 8 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Marina din Cluj
nota: 10
schedule 25.02.2024
Casa Oana Ioana se afla într-o zona cu foarte multa liniște, dar la doar 2 km de Castelul Bran. Este o casa primitoare, fiecare camera are baie proprie, bucătărie, loc de luat masa și de stat seara la o poveste, grătar în foișor și o curte destul de generoasă. Am avut căldură și apa calda pe tot timpul șederii. Gazda foarte drăguță și amabila. Este un loc unde cu siguranță vom mai reveni.
   Vlad din Ploiești
nota: 10
schedule 20.02.2024
Am găsit la casa Oana Ioana un loc cu multă liniște, retras de la șoseaua ce trece prin localitate, bucătăria este mare si era utilată cu tot ce am avut nevoie, camerele curate iar despre proprietari pot spune ca au fost foarte drăguți, ajutându-ne cu sfaturi utile. Pe scurt, un loc unde ne-am simțit foarte bine și unde cu siguranța vom reveni.
   Gigi din Brăila
nota: 10
schedule 19.02.2023
Am găsit o cazare unde liniștea este la ea acasă, curată și unde am putut să ne bucurăm de aerul curat de munte. În bucătărie era toate cele necesare. Gazda amabilă, ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie, dar în același timp a fost discretă. Pe scurt, un loc unde vom reveni, cu drag.
   Anamaria Ciutu Nistor din Focsani
nota: 10
schedule 15.08.2022
Curatenie, gazda primitoare, discreta, peisajul superb.
Bucatarie utilata cu tot ce e nevoie.
Spatiu de joaca, gratar, foisor.
Sejurula fost un succes.
Cu sigutanta, vom reveni.
Copiii au fost zgomotosi... gazda s-a facut ca nu-i aude.
   Roxana din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 14.08.2022
Atât spațiul comun, cât și camerele erau îngrijite și curate; curtea spațioasă cu balansoar, hamac, foișor; gazdele primitoare și dornice să ne ajute cu ce am avut nevoie, dar nu într-un mod invaziv. Bonus, un cățeluș foarte jucăuș. :)
Locația puțin mai dificil de găsit, dar nu a reprezentat un inconvenient.
   Vali din Craiova
nota: 10
schedule 24.05.2022
Un loc frumos, retras, cu multa liniste in jur! Bucătăria utilata cu tot ce am avut nevoie, iar camerele si spatiile comune curate si îngrijite.
In curte este loc de parcare, un loc de joaca pentru copii, balansoar si foișor cu grătar. Gazdele ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, dar au fost si foarte discrete.
   Melinda Mija din Brasov
nota: 10
schedule 03.05.2022
O casă frumoasă, curată, curte mare cu loc de parcare și cu o priveliște minunată. Loc de joaca pentru copii, foișor cu grătar și leagăn. Camere spațioase, bucătărie utilată si un living mare. Oameni foarte primitori si amabili. Se află la mică distanță de obiectivele turistice din zona, dar și de trasee montane. Vom reveni cu siguranță!
   Ana Maria din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.05.2022
Totul a fost minunat! Oameni foarte amabili și foarte cumsecade. O casa frumoasa, curată și cu multă verdeața in jur. Foarte liniște, loc de parcare, bucătărie utilată, grătar si un mic loc de joaca pentru copii. De asemenea, se emite factura fiscală. Cu siguranța vom reveni!
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2009
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2009
Telefon: 0743 170 998
WhatsApp