Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Ioana Denisa din Moeciu

Moeciu, sat Moieciu de Sus, str. Valea Popii, nr. 117A -
Nota 10.0 / 35 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Mihaela din Buc
nota: 10
schedule 05.03.2024
A fost un sejur superb de cateva zile intr-o pensiune frumoasă, este liniste, gazda foarte draguța, camera curata, cald in camera cu o bucatarie utilata, parcare in curte foarte mare. Este un magazin in apropierea pensiunii. Produsele gazdei foarte bune. O să revenim cu drag!
   Simona din Craiova
nota: 10
schedule 27.02.2024
Alături de prieteni am petrecut câteva zile la această pensiune, intr-o atmosferă plăcută, primitoare, unde am fost plăcut surprinși de curățenia, dotarea și amabilitatea gazdelor. Recomand această pensiune și felicit proprietarii pentru implicarea lor de-a oferi tot confortul turiștilor cazați aici.
   Sorin din Ploiesti
nota: 10
schedule 19.02.2024
Am petrecut aici trei zile cu un grup de prieteni si va recomand aceasta locatie pentru curatenie, amabilitatea gazdei, liniste, totul functional in camere, drumul pana la vila este asfaltat si nu in ultimul rand, raportul calitate/pret.
O sa revenim cu mare placere.
   Mihaela din Bragadiru
nota: 10
schedule 17.01.2024
Recomand. Merita pentru un sejur cu prietenii sau familia, este curat, liniste, te poți simți precum acasă.
Gazda este primitoare și comunicativa. Camerele sunt curate și spațioase, cu baie in fiecare camera. Noi am închiriat întreaga casa, un grup de 5 familii și ne-am simțit super!
   Stancu Andrada din București
nota: 10
schedule 09.01.2024
Recomand Casa Ioana Denisa!
Gazda este primitoare.
Camere sunt curate și călduroase.
Zona este foarte frumoasa!
Noi am fost de revelion și am fost foarte mulțumiți!
Revenim cu drag la Casa Ioana Denisa.
Pârtia Cheile Grădiștei este in apropiere.
   Ramona din România
nota: 10
schedule 04.01.2024
Gazda foarte primitoare și foarte prietenoasă! Camerele sunt de o curățenie impecabilă! Raport preț/calitate peste așteptări, casa este foarte călduroasă, de asemenea dispune si de un foișor unde te poti relaxa in voie!!! Recomand cu mare drag si cu siguranta o sa revenim de fiecare data cand avem ocazia!
   Nicoleta Toader din Bucuresti
nota: 10
schedule 29.12.2023
Un loc minunat unde am petrecut 3 nopți fara sa fim deranjati de ceva sau cineva!!! Liniștit, unde ne-am simțit de la mic de mare super bine, călduros, liniștit cu o priveliște minunata, am avut parte și de un pic de zăpadă, s-au putut face drumeții prin locuri frumoase. Acum asteptam cu mare drag următoarea revenire.
   Evelina din București
nota: 10
schedule 27.12.2023
Super cazare și super gazda! Sa nu mai spun ca proprietare are o stana de oi și am putut cumpăra chiar cașcaval de casa afumat! Am fost un grup de 11 persoane și am închiriat în perioada revelionului. Cu siguranță vom mai reveni pe viitor pentru ca gazda a fost foarte primitoare, cabana arata ca în poze și era îngrijită și curata. A fost minunata vacanta!
   Cornelia Covete din București
nota: 10
schedule 20.12.2023
De prima dată de când am călcat pragul acestei locații am fost plăcut impresionați de confortul camerelor, curățenia și ospitalitatea gazdelor. Un loc splendid cu o priveliște uimitoare atât vara cât și iarna. Am promis să revenim ori de câte ori vom avea ocazia. Bineînțeles că ne-am ținut de promisiune, am revenit, și nu odată, ci de patru ori.
   Slaniceanu din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.12.2023
Am avut un sejur de 4 nopți și recomand cu încredere aceasta pensiune, peisaj de vis, gazde extraordinar de amabile, pensiunea dotata cu tot ce e nevoie, curățenie de nota 10, căldură, apa calda in pensiune totul impecabil. Produse tradiționale extraordinar de bune!!! Vom reveni cu siguranță!
Mulțumim, Silvia!
   Iulian din Mostoles
nota: 10
schedule 17.09.2023
Me ha encantado la zona y los alrededores. Sitio muy bonito y con buen acceso y muy cerca de sitios de interés como cheile grãdistei o amfiteatrul tramsilvaniei y mucho más. La casa está muy bien equipada con todo lo necesario! además tiene barbacoa, parcela muy grande para los niños y mucho sitio para aparcar. La dueña muy atenta y amable. Las habitaciones bien equipadas y limpias. Volvemos sin duda!
   Florina Mocanu din Zimnicea
nota: 10
schedule 10.09.2023
Totul ok. Mi-a placut mult linistea si peisajul de vis! Casa este foarte curata, echipata cu tot ce ai nevoie, curtea mare, cu loc de joaca pentru copii... totul perfect pentru a petrece cateva zile cu familia si prietenii! Recomand, este un loc superb! Locuiesc in strainatate, dar daca am ocazia sa mai vin in aceasta zona, cu siguranta caut “Casa Ioana Denisa“.
   Valentina Barca din București
nota: 10
schedule 10.09.2023
Am avut un sejur de 3 nopti la aceasta pensiune, pe care o recomandam din suflet. Locatia este superba, obiective si trasee turistice in imprejurimi.
Perfecta pentru familiile cu copii, au trambulina, hamace, leagan etc.
Am avut parte de tot confortul si toate facilitatile. Recomandam!
   Gianina Cenusa din Piatra Neamț
nota: 10
schedule 27.08.2023
Inca de la inceput vreau sa va spun ca va recomand din suflet, daca aveti drum in zona Bran sa vizitati aceasta pensiune care cu siguranta va va satisface din toate punctele de vedere.
Este cu adevarat un loc minunat, cu un personal cald si foarte prietenos, cat despre conditiile de cazare... pacat ca notele se dau doar pana la 10. Eu as da ma mult.
Casuta fermecatoare, echipata cu toate cele necesare. Un loc in care te poti odihni cu adevărat, departe de agitatia urbana. Aer curat, liniste, si curatenie.
Va mulțumim, doamna Silvia.
   Cristian din Moieciu De Sus
nota: 10
schedule 27.08.2023
Foarte curat, oameni primitori, liniște, tot ce trebuie pentru relaxare. Foarte multe de vizitat prin zona.
   Nicoleta din Jilava
nota: 10
schedule 26.08.2023
O locație foarte frumoasa ❤️. Ne-am simțit ca acasă și gazda de nota 10, este a doua oară când venim aici și cu siguranța nu ultima.
   Hooltea Ramona din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.08.2023
Gazda foarte primitoare, o familie de oameni minunati, gospodari, calzi primitori. Camerele foarte curate cu vedere catre munte, mobilier modern, apa calda, chiar si caldura pe timpul noptii. Bucatarie curata, complet utilata, living room spatios, cu tv, gratar cu masa si tv afara. Am cumparat si produse traditionale foarte bune, eco, preturi ok, se pot face trasee, noi am facut un traseul Omuletul Rosu.
   Raluca din Targoviste
nota: 10
schedule 10.08.2023
Gazda super de treaba, curatenie impecabila, o mini vacanta super, produse de la ferma proprie foarte bune. O sa revenim, cu drag! Camerele ok, raport calitate pret foarte bun. Poti face si traseu prin padure spre Fundata, traseul este marcat, intrebati gazda si va redirectioneaza, se mege prin padure pe la umbra. Recomand!
   Viorel Si Maria din Galati
nota: 10
schedule 31.07.2023
O proprietate administrata de niste oameni gospodari, situata intr-o zona linistita, cu peisaje foarte frumoase, aproape de trasee montane pentru toate varstele, cazare in camere mari si curate, bucatarie utilata cu tot ce e nevoie, sala de mese, curte spatioasa pentru parcare si alte activitati. Ne-am simtit excelent si promitem ca vom reveni, multumim d-nei Silvia si fetelor Ioana si Denisa pentru primire si amabilitate.
   Popa din Nicoleta
nota: 10
schedule 21.07.2023
Recomand cu mare încredere, este foarte curat, gazdele primitoare și atente la nevoile noastre, zonă liniștită, priveliște de vis. Camerele spațioase, aerisite, curate, lenjeria impecabil de alba, prosoape albe, baia curata, apa calda la orice ora, produse lactate direct din gospodărie, preturi rezonabile, într-un cuvânt vom reveni cu mare drag in această locație.
   Mario din București
nota: 10
schedule 23.06.2023
Foarte frumoasă locația, am fost cazați de două ori la această pensiune. Gazdele foarte amabile, curățenie, peisajul din jur foarte frumos. Locuri de parcare suficiente, grătar, foișor, acces la bucătărie, curte mare pentru diverse activități. Cu siguranță vom mai reveni!
   Virginia din Craiova
nota: 10
schedule 04.03.2023
Pensiunea curata, bucătărie dotata cu tot ce ai nevoie, living spațios, camere mari cu baie în fiecare cameră, curte mare, peisaj de nedescris, ne-am bucurat din plin de zăpadă, gazda super primitoare, sociabila și tot timpul zâmbitoare. O sa revenim mereu, cu drag.
   Stefan Mirabela din Galati
nota: 10
schedule 29.01.2023
Recomand, cu incredere, o locatie superba, foarte cald in casa, curat, camere mari, bucatarie cu tot ce-i necesar. Pretul f. bun, am luat si produse de la ferma proprie, au fost bune! Proprietarii foarte draguti, ne-a placut tot! Vom reveni, cu drag, si in alt anotimp!
   Loredana Ion din Vișina
nota: 9.33
schedule 07.01.2023
Recomand, cu încredere, liniștit, curat, călduros, camere spațioase, vedere la munte etc. Locuința este utilată cu tot ce este necesar intr-o casa obișnuita.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Cristina Iordache din Vișina
nota: 9.17
schedule 07.01.2023
Va recomandam, cu încredere, această locație, este exact cum o descrie această doamna, are o curatenie exemplară și foarte plăcuta în interior, are foarte cald in interiorul vilei si are o priveliștecu vedere la munți.
   Denisa din Bucuresti
nota: 5.17
schedule 18.10.2022
A fost o experienta groaznica, foarte ostila doamna care ne-a primit, am inteles ca este mama proprietarului.
Camerele curate, dar mobilate destul de modest, noi am fost doar o seara, pentru care am fost taxati in plus, deoarece se inchiriaza pe minim doua nopti, iar pentru a putea sa inchiriem o noapte, am fost taxati mai mult decat era cazul si mai mult decat faceau confortul si cazarea.
O alta intamplare neplacuta a fost momentul cand am intrebat daca pot sa ne ajute cu o secure, sa putem sparge lemne pt gratar. Securea ne-a fost adusa, iar langa gratar erau aranjate lemne de foc, de unde am luat si noi unul pentru a face gratarul. Mama proprietarului si fratele acestuia au vazut, ne-au lasat sa spargem respectivul lemn, iar dupa ce am terminat, au venit pe cearta la noi, sa ne spuna sa lasam lemnul acolo ca este al al lor si ca daca vrem gratar, sa ne cumparam lemne, ceea ce a deranjat a fost tonul si modul de a discuta al doamnei.
Urata experienta, cu siguranta, nu o sa mai mergem acolo. Nu recomand.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Adela Florea din Arad
nota: 10
schedule 09.09.2022
Vila situata intr-o zona cu mare potențial natural, ideala pentru cei ce prefera liniștea, cu cel mai bun raport calitate-pret; gazdele având un spirit de ospitalitate deosebit! Caldura în camere și o curățenie exemplara. Condiții ireprosabile. Recomand.
   Aurelia Rotaru din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.06.2022
Pensiunea curata, bucătărie dotata cu tot ce ai nevoie, living spațios, curte mare. Gazda super primitoare, sociabila și tot timpul zâmbitoare. Cele doua domnisoare, Ioana și Denise, minunate și viitoare antrepenoare de succes! Mulțumesc frumos Silvia, pentru primire si bunul tău simt! Branza de la animalele lor crescute în vârf de munte, în libertate și iarba proaspătă din belșug, e delicioasa!
   Dirin Denisa din Constantin
nota: 10
schedule 28.03.2022
Am petrecut un sejur de neuitat in compania unor gazde primitoare.
Camerele spațioase, curate, bucătăria utilata corespunzător,liniște, peisaje de vis.
   Diana Cantemir din Bucuresti
nota: 10
schedule 14.03.2022
Pensiunea este situata intr-o zona geografică foarte frumoasa. Peisajele sunt uluitoare! Confortul si spațiul camerelor sunt, deasemenea, foarte bune! Personalul foarte primitor si gata sa ajute atunci când este nevoie.
CONTACT
Silvia
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Silvia
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0743 406 985
WhatsApp
Apel/SMS