Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Destinația Perfectă din Moeciu grade grade grade

Moeciu, sat Moieciu de Jos, str. Principală , nr. 148 -
Nota 9.8 / 9 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:9.5
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:9.5
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Madalina din Constanța
nota: 9.67
schedule 26.06.2023
Doar ce ne-am petrecut weekendul la acesta pensiune, unde am întâlnit într-adevăr - destinatia perfecta. Departe de strada si de zgomotul mașinilor, ne-am putut bucura de liniște și de un peisaj superb. Gazdele, foarte primitoare și atente la orice nevoie am avut. Cazarea a fost foarte buna. Recomandam aceasta locație, iar noi vom reveni cu drag.
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos și va așteptăm cu mare drag,oricând.
Sunteți oaspeți minunati !
   Ramona Dragan din Pitesti
nota: 10
schedule 22.05.2023
Este o locatie superba, cu peisaje de vis, departe de galagie si trafic. Casa este foarte frumoasa si moderna, adaptata pentru toate gusturile si varstele. Camerele sunt curate, confortabile, iar de pe balcon poti admira peisajele superbe. Servicii sunt excelente. Gazdele sunt oameni extraordinari. Vom reveni cu mare drag.
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos! Sunteți bineveniti oricând!
   Gruescu Mariana din Gorj
nota: 10
schedule 09.04.2022
O locație deosebita! Gazda primitoare, condiții foarte bune de cazare, un peisaj rupt din Rai, unde foarte ușor vă puteți regăsi pacea sufletului! Recomand tuturor cu sufletul și toată încrederea!merită! Este de nota 10!
Există locuri uimitoare de vizitat, plus plimbările în mijlocul naturii pe potecile serpuitoare, inspirând aerul curat și puternic de munte! Susurul pârâului care trece exact prin fața pensiunii induce starea de liniște deplină de care ducem dor în ziua de azi. Superb totul!
   Costin Ionita din Ploiești
nota: 10
schedule 30.01.2022
Locație perfecta pentru o vacanta de neuitat. Așezată într-un loc cu priveliști mirifice. Gazdele sunt foarte primitoare. Camerele sunt mari, am găsit de fiecare dată curățenie. Dispune de grătar și foișor. Este o locație perfecta și pentru iarna și pentru vara.
   Radulescu Iulia Georgiana din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.01.2022
Minunat! Acest cuvant descrie perfect ceea ce am gasit la aceasta cazare, doi oameni superbi ne-au primit in casa lor cu inima deschisa si multa bucurie, gazdele perfecte. Casa este superba, dormitorul mare luminat, calduros, cu tot ce ai nevoie. Baia care face si ea parte din camera este si ea dotata cu de toate...ce sa mai...perfect! In zona de living si bucatarie nu lipseste nimic. Este o casa foarte frumoasa, renovata curand in care va veti simti minunat.
   Vasiliu Ana Maria din Ploiesti
nota: 10
schedule 26.01.2022
Casa Destinația Perfecta este locul perfect pentru a te simți bine. Gazdele sunt niște oameni minunati cum rar întâlnești, foarte primitori și ospitalieri. Locația este de vis, camerele sunt foarte curate, bucătăria dotata cu absolut tot ceea ce îți trebuie. Este a doua oara când mergem în aceasta locație și vom reveni cu drag de fiecare data când vom avea ocazia. Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de perfect este totul în aceasta locație.
   Catalin din Brasov
nota: 10
schedule 03.05.2021
Daca doresti sa te simti ca acasa, recomandarea isi are si numele "Casa Destinatia Perfecta". Gazde foarte primitoare, numai note de 10 +. Camerele spatioase si curate. Liniste si relaxare maxima, un loc superb unde uiti de toate grijile.
poze recenzie
   Andreea din Timișoara
nota: 10
schedule 03.05.2021
O locație de vis, aflată in natură, gazde de nota zece, foarte amabile si sociabile. O locație curată si bine îngrijită, dotată cu foarte multe facilități, parcare, baie in fiecare cameră, bucătărie, loc de joacă pentru copii. O experiență minunată pe care aș vrea să o repet cât mai repede cu putință.
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos și va așteptăm cu mare drag oricând!
   Popescu Adrian din Băicoi
nota: 10
schedule 03.05.2021
Totul perfect. Gazde amabile, curățenie, facilitați grozave, loc de joaca pt. copii, expediție cu gipul off road. A fost totul minunat, o vacanța la munte foarte frumoasa alături de familie și cei dragi.
CONTACT
Felicia
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Felicia
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0744 368 136
Apel/SMS