Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Daria din Moeciu

Moeciu, sat Moieciu de Jos, str. Principală, nr. 390 -
Nota 10.0 / 30 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Andreea din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.01.2024
Locatia a fost superba! Curatenie, camere spatioase, mobilier nou si modern, bucatarie utilata cu tot necesarul, caldura si apa calda pe tot parcursul zilei. Gazda foarte amabila, ne-a intampinat la sosire si nu ne-a mai vizitat nicu macar in ziua plecarii. Va multumim pentru tot si vom reveni cu siguranta!
   Cristina din Constanta
nota: 10
schedule 06.01.2024
Totul la superlativ! Casă este extraordinară, foarte curată, cu tot ce ai nevoie, mașina de spălat vase, espressor de cafea dotat cu cafea. Camerele foarte mari și dotate corespunzător. Proprietarii oameni de nota 10. A fost o experiență foarte plăcută!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru aprecieri și vă mai așteptăm pe la noi!
   Antonia din București
nota: 10
schedule 17.09.2023
O locație superbă! Totul a fost la superlativ din toate punctele de vedere, amabilitatea gazdelor, curățenia care este de 20+++++ și felicitări pentru acest lucru o spun din tot sufletul. Bucătăria utilată complet, foișor, grătar, loc de joacă pentru copii, leagăne pentru copii și adulți. Vă vom recomanda tuturor prietenilor noștri și celor apropiați să vină la dumneavoastră!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase și ne bucurăm că v-am făcut plăcută șederea dumneavoastră!
   Raluca Dumitrache din Magurele
nota: 10
schedule 17.09.2023
Cazarea este dotata cu absolut tot ce ai nevoie in vacanța ta, locația este aleasa minunat, camerele aerisite și foarte curate, băile la fel, totul absolut minunat. Am fost un grup de 4 cupluri tinere, ne-am distrat de minune aici, cu siguranța vom reveni cu mult drag. Gazda și ea la fel de minunata, mulțumim din suflet pentru experiența asta frumoasa.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim din suflet pentru aprecieri!
Vă mai așteptăm cu mare drag pe la noi!!!
   Anais din București
nota: 10
schedule 26.08.2023
Am doar cuvinte de laudă pentru această locație, de la curățenie, care este de impecabilă!
Bucătăria este dotată cu tot ce ai nevoie, expressor de cafea cu cafea la discreție, mașină de spălat vase. Camere sunt foarte cochete, curtea este amenajată cu parcare proprie, loc de joacă pentru copii, foișor cu grătar, loc de luat masa, canapele că să poți savura cafeaua în liniște.
Totul a fost la superlativ, vom reveni cu drag!
Liniște și nu în ultimul rând discreție, nu ne-a deranjat absolut nimeni.
   Chivu Mariana din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.06.2023
Am doar lucruri bune de spus despre aceasta cazare. Foarte, foarte curat, cum nu prea am întâlnit la pensiuni, dispune de tot ce ceea ce ai putea avea nevoie pentru un concediu reușit.
Gazdele nu ne-au deranjat nici măcar 5 minute.
Este localizata perfect, având destul de multă liniște. Recomand!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim din suflet pentru aprecieri și vă mai așteptăm cu mare drag și altă dată!
   Mirabela David din Plopeni
nota: 10
schedule 16.02.2023
Proprietarul este sociabil, nu intervine peste cei cazați, oferindu-le intimitate deplina, chiar s-a interesat telefonic dacă totul este în regula. Casa este curata, dotata cu tot ce este nevoie, vesela, tacâmuri, materiale de curățenie. Este ideala pentru cei care au copii și vor sa gătească. Încălzirea a fost asigurata atât în camere, cât și în living, având posibilitatea sa reglam oricand temperatura dorita. Camerele moderne sunt foarte confortabile, cu bai proprii si dotate cu materiale de igiena. În living am găsit ciar papuci de casa și jocuri de societate. În curte este un foișor dotat cu grătar, cât și cu mese si canapele. Grătarul este excelent, trage fumul perfect, lemne pentru grătar asigurate. Bucătăria este dotata cu mașina de spălat vase, cu expresor alimentat cu cafea. Pârtia este situata la câteva minute de mers cu mașina.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pt aprecieri!!! Ne bucaram ca am fost pe placul dvs și va mai așteptăm la noi. A fost o placere sa va avem ca oaspeți!!!
   Radu Mihaela din Voluntari
nota: 10
schedule 10.02.2023
Totul a fost perfect, exact așa cum ne și asteptam. Pozele reflecta realitatea. Gazdele foarte primitoare și săritoare și super discrete, nu am fost deranjați absolut deloc de când am venit, până am plecat. Recomandam aceasta cazare din tot sufletul. Cazarea este foarte aproape de șosea,
magazine și restaurante.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pt aprecieri!!! Ne bucaram ca am fost pe placul dvs și va mai așteptăm la noi. A fost o placere sa va avem ca oaspeți!!!
   Violeta Anghel din Rm Sarat
nota: 10
schedule 29.01.2023
Totul la superlativ! Exact ca in poze! Curatenie, liniste si proprietari super ok. Casa Daria va pune totul la dispozitie, aveti nevoie doar de voie buna. Bucataria este complet utilata! Camerele foarte calduroase, curate si spatioase. Multumim pentru tot! Va vom recomanda si vom reveni, cu drag, nota 20+.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pt aprecieri!!! Ne bucaram ca am fost pe placul dvs și va mai așteptăm la noi. A fost o placere sa va avem ca oaspeți!!!
   Bogdan din Brasov
nota: 10
schedule 02.01.2023
Frumos, curat, gazda atenta cu musafirii, zona linistita. Casa este dotata cu tot ce trebuie, inclusiv masina de spalat vase si expresor cafea. Camerele sunt dotate cu televizor si baie proprie. Livingul este spatios. Foisor cu gratar acoperit. Recomand, cu caldura.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pt aprecieri!!! Ne bucaram ca am fost pe placul dvs și va mai așteptăm la noi. A fost o placere sa va avem ca oaspeți!!!
   Florin din București
nota: 10
schedule 27.12.2022
Totul a fost la superlativ. Am fost cazați la casa Daria între 24-27.12.2022, unde am închiriat toată unitatea. Atât pensiunea, care este foarte primitoare, cât și curățenia și amabilitatea cu care am fost întâmpinați și tratați, ne-au făcut să acordăm 5 stele. Recomandam, din suflet.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim din suflet pentru aprecieri și vă mai așteptăm pe la noi!
   Yasmin din Brașov
nota: 10
schedule 04.12.2022
Totul a fost la superlativ! Gazde primitoare, locația arată foarte bine, curățenie de nota 10++++, bucătărie foarte bine dotată, mașină de spălat vase, expresor de cafea, inclusiv cafea am avut la discreție! Foișorul arata foarte bine, dotat cu grătar si ceaun. Recomand cu încredere!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim și Vă mai așteptăm cu mare drag!
   Ion Valeriu din Braila
nota: 10
schedule 25.08.2022
Absolut totul la superlativ, camere spațioase, bucătărie utilata complet, foișorul foarte spațios, curățenie de nota zece, nu ai nimic de obiectat la această cazare. Recomand cu toată sinceritatea. Sigur vom reveni la această locație. Sa nu uitam, grătarul și ceaunul fac toti banii.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim din suflet pentru cuvintele frumoase,ne bucurăm că v-ați simțit bine la noi și vă mai așteptăm cu mare drag și cu altă ocazie!
   Năstase Georgel din Ploiesti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 06.08.2022.
O ședere de vis fără niciun fel de probleme. Foarte curat si f bine dotata casa. Felicitari proprietarilor și celor ce fac curat. +10. Multumim domnul Nicu pt amabilitate și ajutor. Masina de spălat vase un ajutor minunat și vesela din belșug, grătarul si foișorul amenajat frumos, curtea cu verdeață în care ne-am bucurat de soare, dar și de umbra pe șezlonguri și in leagăn.
   Cristina Simona Chiosac din București
nota: 10
schedule 19.06.2022
Casa primitoare, curățenie, propietarul foarte amabil, nu sta in picioarele tale, toate condițiile, utilata cu tot ce ai nevoie, raport calitate preț excelent, frumos amenajat și în curte, spatiu pentru grătar cu tot ce ai nevoie, loc pentru copii, ai unde sa parchezi, sunt magazine in apropiere, cu siguranță vom reveni, recomand!
   Claudiu din Drăgășani
nota: 10
schedule 23.05.2022
O locație foarte frumoasă cu curte închisă, spatiu verde cu lumini ambientale, cu foișor foarte frumos.
Loc de joacă pentru copii, masă în curte, șezlonguri. Livingul foarte spațios, bucătăria dotată cu tot ce este nevoie, iar camerele foarte frumoase și în ceea ce privește curățenia tot respectul 10++++++!
   Cristian din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.05.2022
Casa este foarte buna din toate punctele de vedere, de la curatenie pana la localizare, are toate facilitatile de care este nevoie atat interioare (pana si papuci de casa) cat si exterioare, se incadreaza perfect pentru un weekend cu prietenii sau pentru o familie cu copii, pozitionare ok, cu un peisaj frumos, are curte generoasa cu leagan, trambulina pentru copii, masa in curte, loc de gratar si lumini ambientale ce pot fi aprinse seara.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim din suflet pentru aprecieri și vă mai așteptăm și altă dată cu mare drag!
   Roxana din Craiova
nota: 10
schedule 22.03.2022
O locație foarte frumoasă și cochetă!
Bucătăria dotată cu absolut tot ce este necesar, camerele foarte curate și confortabile.
Livingul destul de spațios și confortabil, foișorul este dotat cu canapele, loc de luat masa.
Gazda foarte discretă, locația se închiriază integral, nu te deranjează absolut nimeni.
   Marinescu Anemari din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.02.2022
Locație superba, curățenie exemplara, bucatarie complet utilată , gazdele super discrete, camerele luxoase și extrem de călduroase, livingul spațios, foisorul rustic, in concluzie, totul la superlativ. Ne-am simțit excelent!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim din suflet pentru aprecieri și vă mai așteptăm cu mare drag și cu altă ocazie!
   Daniel din Teleorman
nota: 10
schedule 17.01.2022
O locație de vis. Noi am fost pentru două nopți și ne-am simțit minunat, gazdele primitoare, discrete, bucătărie complet utilată, curățenie așa cum nu am întâlnit nici la pensiuni de 300ron camera, o spun din tot sufletul totul este la superlativ. Nota 10+.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim din suflet pentru aprecieri
   Ionuț din Pitești
nota: 10
schedule 17.10.2021
O locație foarte frumoasă, camerele și livingul foarte curate, bucătărie utilata complet, foișor super, curtea foarte frumoasă iar gazdele primitoare, nu te deranjează cu absolut nimic.

Nota 10 din toate punctele.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim din suflet pentru aprecieri și vă mai așteptăm cu mare drag!
   Marinela din București
nota: 10
schedule 10.10.2021
Locația este extraordinar de frumoasă, condițiile de cazare sunt excepționale, camerele sunt curate, bucătăria este complet utilată.

În curte se afla loc de joacă pentru copii.

Gazdele sunt foarte amabile, foarte discrete, nu te deranjează cu absolut nimic.
   Gabriela Stama din Pitesti
nota: 10
schedule 15.08.2021
Locatia s-a ridicat la nivelul așteptărilor noastre, familie cu copiii mici, în curte au putut sta desculți, iarba moale si cu umbra. Trambulina si topoganul in perfecta stare, alături de leagăn si masa in aer liber. Camerele si livingul curate, cu miros placut, bucătăria bine dotată.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru aprecieri și vă mai așteptăm dacă v-ați simțit bine!
   Anais din București
nota: 10
schedule 08.06.2021
O locație frumoasă, cocheta, camerele și băile curate, bucătăria dotată cu tot ce ai nevoie. In curte se găsește o trambulină, leagăn, tobogan, sezlonguri. Foisorul este foarte frumos amenajat cu canapele.
   Maria din Bacău
nota: 10
schedule 07.05.2021
O locație frumoasă dotată cu tot ce este necesar. Proprietari foarte amabil si foarte discreți. Camerele, bucătăria, foișorul foarte frumoase și o curățenie exemplară. Venim de ceva timp aici pentru că ne simțim foarte bine, ca la noi acasă suntem.
   Elena din Galați
nota: 10
schedule 15.04.2021
Camerele amenajate cu gust, curățenie exemplară, bucataria dotată cu tot ce trebuie, foișorul foarte bine amplasat si dotat. Proprietari sunt super și nu te deranjează.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim și Vă mai așteptăm!
   Raluca din București
nota: 10
schedule 04.04.2021
Proprietari amabili, curățenie de nota 10+. Bucătăria foarte curată, dotată cu tot ce este necesar, foișorul cu grătarul foarte frumos. Mi-a plăcut foarte mult faptul că nu vine nimeni să te deranjeze, discreție totală.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim și Vă mai așteptăm cu mare drag!
   Marian Costel din Brasov
nota: 10
schedule 04.04.2021
O locație superbă dotată exact ca acasă cu tot ce ai nevoie. Gazdele de nota 10 și nu te deranjează absolut nimeni. O curățenie exemplară.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim și Vă mai așteptăm!
   Silviu din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.01.2021
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locație superba, gazde primitoare și nimeni nu te deranjează.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim și Vă mai așteptăm pe la noi dacă v-ați simțit bine!
   Dana din București
nota: 10
schedule 02.01.2021
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenie, amabilitatea proprietarilor, bucataria dotată cu tot ce este necesar, totul este de nota 10+.
Mulțumim pentru tot!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim și Vă mai așteptăm pe la noi!
CONTACT
Marian
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Marian
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0745 146 220
WhatsApp
Apel/SMS