Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Nico din Moeciu

Moeciu, sat Moieciu de Sus, str. Valea Bângălească, nr. 166 -
Nota 10.0 / 13 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Enache Bogdan din Brănești
nota: 10
schedule 26.02.2024
Foarte frumoasă cazare, dar și peisajul este unul superb. Deținătorii vilei au sunt tare cumsecade si ne-au primit cu brațele deschise, aceștia ne-au pus și la dispoziție tot ce avem nevoie și ne-au dat și detalii despre magazinele din zona, camerele au fost super curate iar acestea sunt si spațioase pe de altă parte. Merită sejurul!!
   Stefan Alexandru din Cosereni
nota: 10
schedule 02.01.2024
Cea mai primitoare gazdă, curățenie, priveliștea este superbă. Am stat 3 nopți în care ne-am distrat de minune și nu ne-a lipsit nimic din partea gazdei. Recomand 100%, nu veți regreta nici o clipă petrecută aici, superb totul!! Puteți veni și la relax, dar și la distracție maximă, nu vă deranjează absolut nimeni.
   Nicolae Bodirlau din Cosereni
nota: 10
schedule 02.01.2024
Cea mai buna cazare cu cel mai bun patron. A fost o experiența minunata de neuitat. Niște oameni de nota 20 minim. Condiții super. Locație super, confort super, totul e excelent. In jur puteți vizita destule lucruri frumoase. Curățenie in toată cazarea.locația este aproape de centru.
   Madalin Cringasu din Cosereni
nota: 10
schedule 02.01.2024
O experiență excelenta. Nici cel mai mic repros! Gazda fara cuvinte de primitoare, conditii excelente, cazare super, apa calda, caldura. Absolut toate conditiile in orice sezon! Administratorul de nota 10, ne-a creeat toate conditiile pentru a ne simti bine si pentru a avea tot ce ne trebuie. Recomand cu toata increderea vila Nico, la domnul Adrian! Multa sanatate!
   Hainagiu Georgiana din Peceneaga
nota: 10
schedule 21.04.2023
O vilă super!
   Loredana din Braila
nota: 10
schedule 20.04.2023
Recomand, proprietatea are toate facilitățile! Moieciu de sus e o zona foarte frumoasa, ne-am relaxat si am respirat aerul curat de munte! Camerele sunt curate, gazda primitoare, ne-a ajutat la tot ce am avut nevoie! O sa revenim, cu drag!
   Alin din București
nota: 10
schedule 26.03.2023
Gazda primitoare, locație liniștită, foarte curat, priveliște minunata. Recomand cu caldura. Pentru orice problema, gazda este săritoare și te ajuta. Caldura a funcționat tot timpul. Recomand! O sa revenim cu placere la dl. Adrian.
   Laura din Târgoviște
nota: 10
schedule 13.08.2022
Atunci când întâlnești o adevărată ospitalitate, urmată de camerele foarte curate. Bucătăria foarte spațioasă utilata cu tot cea ce trebuie .simțind căldură și bunătate din partea gazdelor este o bucurie și fericire imposibil de descris, va mulțumim pentru a fi o gazdă atât de ospitalitaliera și amabilă.
   Razvan din București
nota: 10
schedule 12.08.2022
Am fost surprins plăcut de căldura cu care am fost primit alături de familia mea de proprietarul acestei pensiuni minunate si de serviciile excelente de cazare oferite. Vom reveni cu drag ori de câte ori avem ocazia.
   Ovidiu din Londra
nota: 10
schedule 10.08.2022
Am fost primiti de o gazda foarte ospitalierâ, camerele foarte curate, peisaj de vis, foarte frumos amenajat, loc de joaca pentru copii, recomandam cu toata increderea, bucatarie foarte spatioasa, dotata cu tot ce trebuie pentru gatit, loc amenajat pentru gratar, ne vom intoarce cu placere.
   Eduard Mihai Ilie din Pitești/arges
nota: 10
schedule 23.04.2022
Personal foarte de treabă, casa foarte curată, camere confortabile și zona este de vis.
Locatie potrivita pentru cei care isi doresc o pensiune mai retrasa decat majoritatea celor din zona, cu camere simple si curate (nota speciala pentru baie, cu instalatii in stare foarte buna), fara risc de zgomot, de orice fel, doar cu "muzica apelor", gazde tare amabile.
   Madalin Bordeiasu din Giurgiu
nota: 10
schedule 15.02.2022
Am fost foarte mulțumit de această cazare, este o zona foarte liniștita unde poți face liniștit un grătar și să te distrezi fara că nimeni sa te deranjeze! Gazdele sunt niște persoane foarte primitoare și nu te deranjează cu absolut nimic ( daca și tu de distrezi in limita bunului simt, nu spargi, nu distrugi etc.).
   Bianca din Brașov
nota: 10
schedule 14.11.2021
Vilă curată, camere spațioase cu băi proprii, bucătăria dotată cu tot ce ai nevoie și un living spațios unde poți sa petreci o seară cu prietenii sau familia.

Gazda este foarte primitoare.
CONTACT
Adrian
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Adrian
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0744 982 440
WhatsApp