Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Angelina - Fedi din Mangalia

Mangalia, str. Bucovinei, nr. 28 -
   Eduard din Coventry
nota: 10
schedule 08.08.2022
Ne-am simțit foarte bine, camerele curate, curtea amenajată foarte frumos, am dispus de foișor și seara am făcut grătar. Gazdele primitoare și foarte amabile, noi ne-am simțit excelent. Locația este foarte frumoasa, recomand cu incredere. Nu am stat decât 3 nopți, dar am plecat odihniți și liniștiți ca după un sejur de 7 zile.
   Oancea Georgiana din Coventry
nota: 10
schedule 08.08.2022
Servicii foarte bune la un pret avantajos! Camera in care am fost cazati a fost impecabila, zona linistita, am dispus de foișor unde am putut sa facem un gratar, gazdele primitoare și foarte amabile! Pana la plaja am făcut aproximativ de 20 minute pe jos. Recomand cu inima deschisa!
   Ghimpu Ingrid din Iasi
nota: 4
schedule 07.09.2021
Pozele de pe site nu coincid deloc cu realitatea. Acestea sunt si din "vila" alaturata care este in realitate cealalta jumatate din cladirea de tip duplex, dar care nu apartine aceleasi gazde. Foisorul din gradina nu exista, pe site sunt trecute 3 apartamente ca fiind pentru inchiriere insa, in realitate, unul este ocupat permanent de o familie care locuieste acolo. Gazda a stat in permanenta in curtea vilei si, desi au spus ca putem sta cat vrem atata timp cat nu facem galagie, a venit intr-o seara si ne-a trimis la culcare ca si cum am fi fost copii sub supravegherea ei. Aceasta a fost, de asemenea, neprietenoase, chiar jignitoare uneori.
Cel mai apropiat magazin este la 30 min de cazare, iar plaja la 40 de min. Mobilierul si aparatura din apartamente si garsoniere se destrama (am ramas cu manerul de la dulap in mana) si in toate este un miros neplacut, iar peste toate aceste neplaceri am aflat ca pana si hartia igienica tot singuri trebuie sa o cumparam.
Nu au avut deloc respect fata de intimitatea noastra. Un barbat care se cunostea cu gazda a intrat in una din camerele inchiriate de noi si s-a schimbat, iar noi am aflat abia cand am gasit haine care nu ne apartin in dulap.
   Oneata Oana din Pitesti
nota: 4.17
schedule 09.08.2021
1. Pozele postate nu coincid cu realitatea. Sunt făcute acum 4 ani (proprietarul ne-a spus)
2. Vila este împărțită tip duplex. Nu se poate închiria toată așa cum este specificat. In poze apare o singura vila. De poate folosi numai subsolul și parterul (cele 2 garsoniere sunt amplasate f prost. Una in spate la magazie, iar alta in fata)
3. Mirosul este neplăcut, mai ales in camerele tip garsoniera (miros de gaz)
4. Foișorul nu exista. A fost construit altceva in acel loc
5. Proprietarul locuiește la ultimul etaj (sta in permanenta in curte/casa). In anunț este specificat faptul ca nu locuiește nimeni acolo
6. Ni s a spus ca nu exista ora de stingere și ca nu este problema de gălăgie/muzica, însă când am ajuns ni s a spus ca la 12 trebuie sa fie liniște și sa ne mutam in camere
7. Plaja nu este la 15 min de mers pe jos, ci la 40 de minute.
8. Check out ul se face la ora 8 dimineața. Nu la 12 cum este specificat
9. Nu exista tv in fiecare camera (maxim 2 camere au tv)
10. Aer condiționat intr o singura camera (tip apartament)
in concluzie, nu este deloc ca in pozele afișate. Repet, acestea au fost făcute acum 4 ani. Anunțul nu este actualizat.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Angela
Pe TURIST INFO din 2017













Angela
pe TURIST INFO din 2017
Solicită cazare
Solicită cazare