Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Doina din Mangalia

Mangalia, str. Petru Maior, nr. 16b -
   Georgiana G din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 26.08.2020 - 30.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Apartament foarte mare, curte mare, grătar, toate dotările necesare, excepțional tot sejurul, gazda extrem de primitoare.
Răspunsul unității:
Multumim.... Va mai asteptam cu drag....
   Catalin din Focsani
nota: 10
schedule sejur: 04.07.2020 - 06.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Bună ziua... Am găsit o familie și o gazda primitoare,glumeata și o gazda unde as reveni cu drag. Apartamentele dotate curate și spațioase.. Curtea îngrijită frumoasa dotata exact ca în poze... Recomand cu încredere....
Răspunsul unității:
Mulțumim...va mai asteptam cu drag...
   Nicolae Catalin din Dej
nota: 4
schedule sejur: 03.07.2018 - 13.07.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Absolut nimic, a fost sinistru.
thumb_down
Aprecieri negative:
Spaţiul de cazare prezentat drept garsonieră, probabil un garaj modificat, era de nelocuit, insalubru, impregnat cu igrasie, aerul de nerespirat, mirosind puternic a mucegai, ceea ce nu apare în poze şi nu ni s-a comunicat nici telefonic, iar curtea promisă nu era decât o alee îngrădită, îngustă, întunecată şi murdară, un loc sumbru în care nimeni n-ar vrea să-şi petreacă concediul. Dezamăgiţi, frustraţi şi extenuaţi de pe drum am părăsit locaţia .Proprietarii au refuzat returnarea avansului de 80 de lei deşi noi ne-am ţinut promisiunea, prezentându-ne la data stabilită şi deşi ei ştiau că nu pot oferi condiţii acceptabile de cazare , deci din punctul meu de vedere sunt niște oameni de rea -credinţă , fără Dumnezeu care-şi însușesc bani nemunciţi, păgubind familii oneste cu copii de crescut . A fost o experienţă extrem de urâtă pe care n-aş dori s-o mai trăiască nimeni, ne aflam practic disperaţi , fără cazare la peste 800 de km de casă, cu banii daţi, deşi noi pornisem de acasă liniştiţi că avem cazarea asigurată.
Răspunsul unității:
Fara sa va jignesc....insa cred ca v-a deranjat drapelul romaniei arborat la poarta..Surprinzator e ca in aceeaasi locatie au mai fost cazati si alti turisti....recenziile fiind nu bune....ci foarte bune.... In ceea ce priveste conditiile...ce e pe site...asta si oferim... La garsniera marimea curti e specificata in descrierea unitati.... Ba chiar incurajam ca la luarea unei decizii sa consultati si alte oferte... Distanta pana la plaja e data de google maps..lucru de asemenea postat pe site... Conditiile de inchiriere...respectiv de returnare a avansului..postat pe site... Va informam cu respect ca amenintarile nu ne impresioneaza...insa oamni frustrati ne dezgusta... In ceea ce priveste cei 80 de ron.... O sa va rog sa ne scuzati.. Nu stiam ca aveti o situatie materiala asa de grea.Suntem oameni simpli...cu frica de dumnezeu iar daca va putem ajuta.... Nu ne dam inapoi... Asa ca va rog sa imi spune-ti cum sa va inapoiem cei 80 ron... Si daca va putem ajuta in alt mod.(o donatie ceva).... Desi...repet...comform specificatiilor de pe site...avansul E nereturnabil...Cu Respect...CasaDoinaMangalia...
   Liliana din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 28.07.2017 - 01.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Noi am avut un apartament ,e foarte curat baia mare bucatarie dotat si utilat corespunzator.Ne-am simtit minunat.Proprietari oameni calzi ,amabili si foarte prietenosi .Foarte aproape de plaja se ajunge repede si usor .Magazine aproape.Cu siguranta vom reveni cu mare drag multumim.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am gasit minusuri a fost totul ok ne-am simtit foarte bine.
Răspunsul unității:
Multumim.... Va mai asteptam...
   Alina din Cluj Napoca
nota: 10
schedule sejur: 30.06.2016 - 01.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
E foarte curat,camera e mare,baia foarte mare,se poate gati si afara.Este dotata si utilata corespunzator.Ne-am simtit foarte bine aici.
Proprietarii sunt oameni calzi,foarte amabili si prietenosi.
La plaja se ajunge repede si usor.Magazine sunt in apropiere.
Cu siguranta vom mai reveni.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am gasit minusuri.
Răspunsul unității:
Multumim.....Va asteptam...
CONTACT
Patrascu
Pe TURIST INFO din 2016

Patrascu
pe TURIST INFO din 2016
Solicită cazare
Solicită cazare