Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Camere de închiriat Vila Gaby din Mangalia

Mangalia, str. Griviței, nr. 21C -
   Aldea Viorica din Vidra-ilfov
nota: 10
schedule 17.08.2022
Am găsit la această locație confort, siguranță, curățenie. Ne-a plăcut clădirea, felul în care au fost organizate spatiile de dormit, de igiena, de relaxare, de servit masa. Ne-au plăcut grătarele. Toate facilitățile îndeplinite. Este aproape de plaja. Am dat peste niste gazde amabile cu respect pentru turisti și tot timpul gata să te ajute și să te multumeasca. Ne-am propus sa revenim împreună cu Bob.
   Andreea Aldea din Selimbar
nota: 10
schedule 16.06.2022
Sejurul a fost foarte placut, ne-am simtit ca acasa. O zona linisita nu departe de plaja, camerele sunt confortabile, curate si dotate cu aer conditionat. Terasa este foarte frumoasa si spatioasa, un loc perfect pentru un gratar sau relaxare seara. Recomand cu caldura cazarea in aceasta locatie!
   Sorin Mihai din Sibiu
nota: 10
schedule 02.07.2021
Camera spațioasa, curata, modern mobilata, dotata cu aer conditionat, tv și un pat foarte confortabil. Baia, de asemenea, curata si moderna. Gazda este foarte prietenoasa si amabila. Locatie linistita, aproape de plaja (5-10 min. mers pe jos). Am avut un sejur foarte placu.
   Marina din Loners
nota: 10
schedule 27.06.2021
Apartament superb, servicii exceptionale, foarte curat si luxos, domnul Gaby este forte prietenos si ajutator. Gratarul de pe terasa este mare si se poate sta pana tarziu, am avut parte de un sejur la mare superb, parcare este asigurata. Plaja este foarte aproape la 7-8 minute.
CONTACT
Radu Gabriel Mihai
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Radu Gabriel Mihai
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0743 337 340
WhatsApp