Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Apartament si Garsoniera Dana din Mangalia

Mangalia, șoseaua Rozelor, nr. 33 -
Nota 10.0 / 16 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Ana Maria din Bacău
nota: 10
schedule 14.06.2023
Am petrecut sărbătorile de paște la apartamentul de pe strada Rozelor. Ne-am simțit ca acasă, nu ne-a lipsit absolut nimic si am beneficiat de apropierea față de magazine, mare, Stațiunea Saturn. Ne-a ajutat mult faptul că Dna Daniela a acceptat sa venim cu animăluțul nostru de companie. Locul de parcare e chiar in fața scării.
Acum o săptămână am avut un eveniment important în viața noastră, nunta, și am avut nevoie să cazăm câțiva membri din familie. Aceștia s-au bucurat de apartamentul de lângă Patiseria Amicii, aproape de portul turistic.
Avem doar cuvinte de laudă. Apartamentele arată impecabil, curate, foarte bine întreținute si dotate.
Dna Daniela este o gazdă minunată. Ne-am văzut la sosire si la plecare, nu ne-a deranjat pe timpul șederii, a fost la dispoziția noastră oricand am apelat-o.
Eram sceptici în privința gazdelor particulare care oferă cazare, dar pot sa va spun ca dna Daniela m-a făcut să îmi schimb părerea.
Vă mulțumim pentru timpul minunat petrecut la Mangalia! Vă dorim toate cele bune!
   Adriana din Mangalia
nota: 10
schedule 14.06.2023
Locație frumoasa, curată si cu un ambient plăcut. Aproape de plaja si de orice ai nevoie (supermarket, brutărie, terase și restaurante, cofetărie și fast-fooduri). Despre gazda, totul la superlativ. Locul ideal pentru o vacanța reușită. Vom reveni cu siguranța!!!!!!
   Gabriela Dan din Buzau
nota: 10
schedule 13.09.2022
Apartament curat, conform pozelor si descrierii, loc de parcare inclus. Foarte aproape de plajă, cofetărie, restaurante si supermarket in proximitate! Felicitări gazdei pentru confortul pus la dispoziție, si intreaga interactiune pe perioada șederii noastre. Am intrat intr-o casa curată, cu tot confortul! Mulțumim! Ne auzim la telefon!
   Crețu Costica din Brasov
nota: 10
schedule 09.09.2022
Un apartament curat, aproape de faleză, parcare inclusă, spațios. In apropiere se află cofetărie-patiserie, magazine, restaurante, comunicare foarte buna cu proprietara. Recomand, cu siguranță, vom alege tot a ceastă proprietate când vom mai reveni la mare.
   Loredana din Piatra Neamt
nota: 10
schedule 30.08.2022
Deja venim pentru al 3-lea an consecutiv cu copiii.
Ne simtim foarte bine la apartamentul Dana avand toate la indemana. Este aproape de plaja Diana si 2 minute mers pe jos pana la Lidl.
Comunicare excelenta cu gazda.
   Curt Angela din Arad
nota: 10
schedule 27.08.2022
Mulțumim pentru găzduire. Ne-am simțit foarte bine la dumneavoastră, apartamentul a fost curat, am avut tot ce ne-a fost necesar, recomand cu încredere, apartamentul este situat aproape de plajă, aproape de gară și de spațiile comerciale. Oricând ne-am întoarce cu plăcere.
   Mircea din București
nota: 10
schedule 27.08.2022
Apartamentul foarte curat si cochet, zonă bună cu puncte de interes aproape: plaja foarte aproape, magazin, terase, piata si gara Mangalia la 2 minute de mers pe jos, condiții foarte bune si proprietari foarte drăguți. Totodată, statiunea Saturn in apropiere cu facilități pentru familii cu copii terase si restaurante. Recomand.
   Sofya din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.08.2022
Am stat intr-o garsoniera situata la parter, foarte curata, cu toate facilitatiile, doamna Dana este o gazdă foarte amabilă si tot respectul pentru dansa, este o zonă cu multă liniște pentru o vacanta la mare, este situată foarte aproape de plaje, sunt mai multe, va recomand cu drag.
   Stelian din București
nota: 10
schedule 27.08.2022
O cazare excelentă!
Apartamentul cu 2 camere este aproape de portul turistic, cam 100m și la 3-5 minute de plaja și centrul orașului ( mers pe jos).
Este curat, confortabil și oferă toate facilitățile pentru o familie cu copil mic. Parcare la scară, wi-Fi, și cam toate condițiile necesare unei vacanțe plăcute.
Doamna Dana este o gazdă foarte amabila și respectuasa. Recomand cu încredere!
   Gabriela din Slobozia
nota: 10
schedule 26.08.2022
Locația a fost peste măsura așteptărilor noastre! Mulțumim din suflet pentru colaborare! Datorită dumneavoastră am avut un concediu de vis, recomandăm cu drag această locație și vă garantăm că nu veți regreta! Ne vom revedea cu siguranță anul viitor.
   Mihaela din Craiova
nota: 10
schedule 26.08.2022
Un apartament curat, ne-am simțit bine, gazda primitoare și la anul mai revenim, recomand cu incredere aceasta gazda, are tot ce ai nevoie și, nu în ultimul rand, curățenie! A fost un sejur perfect, aer conditionat, camere mari și spațioase, bucătărie primitoare și un lucru important, loc privat de parcare.
   Vasiliu Dorina din Galati
nota: 10
schedule 26.08.2022
Serviciile și confortul nemaipomenite, iar gazdele primitoare și comunicative.
   Wliza Sumitrache din Arad
nota: 10
schedule 26.08.2022
Locatia se află in Saturn, lângă vila Diamond, destul de aproape de plajă, la 4-5 minute de mers pe jos. Am fost mulțumită de condițiile de cazare și de felul in care am comunicat cu gazda. M-a incântat terasa in care am putut să ne petrecem timpul seara, inainte de culcare, copiii consumându și energia in aer liber. Cu siguranță, voi mai reveni in această locație cu altă ocazie. Gazda foarte promptă și amabilă. Mulțumesc.
   Ioana din Arad
nota: 4
schedule 26.08.2022
Groaznic, miros de canal, musculițe de canal, in baie ruginite toate, fără dulap de haine, fără apă caldă in bucatarie. Ingrozitor. Saltelele de pe pat sunt vechi, murdare, cu arcuri care scârțâie. Gazda mincinoasă, cică nu știa că miroase a canal... loc de chicineta foarte ingust.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Andreea din Oltenița
nota: 10
schedule 04.05.2022
O locație foarte buna, aproape de gara si toate interesele, mai ales pentru grupuri de prieteni. Sejurul a fost foarte frumos, ne-am simtit ca acasa. Camerele sunt foarte confortabile, curățenia a fost ok, doar ca la toaletă nu s-au gasit produse de igienă, in rest n-am ce sa reproșez sau de ce sa ma plang. A fost o vacanta de 1 mai placuta, cel mai probabil, o sa mai revenim in viitor. :)
   Adela din Bucuresti
nota: 10
schedule 24.08.2021
Garsoniera arata impecabil si este dotata cu absolut orice este necesar, in special daca aveti copii. Terasa este mult mai mare decat se vede in poze si prin inchierea garsonierei se primeste si loc de parcare. Garsoniera face parte dintr-un ansamblu rezidential sa ii spunem, motiv pentru care se primeste cartela de acces in parcare. Deci, vacanta in siguranta, din acest punct de vedere. Distanta pana la plaja este mica...5 minute de mers pe jos cu copil de 5 ani jumate. As reveni cu siguranta. Gazda este o doamna in adevaratul sens al cuvantului.
CONTACT
Dana
Pe TURIST INFO din 2015
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Dana
pe TURIST INFO din 2015
Telefon: 0761 595 718
WhatsApp