Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Apartament Lazy Apartamente din Mangalia

Mangalia, str. Portului, nr. 1 -
   Negoita Andreea din Ploiești
nota: 5
schedule 15.08.2023
Ca plus, ai marea la picioare la propriu. Locația este pe plajă. Nu poți ieși direct pe nisip, ieșirea din studio fiind pe partea opusă mării, pe faleză, printre canapelele barului. Am stat într-un studio la parter, în august 2023, iar un perete al acestuia era comun cu barul (gura de aerisire de la baie dă direct în bar). Marele minus a fost însă mirosul din încăpere, care nu a dispărut indiferent ce am încercat să facem. A fost insuportabil, iar proprietarul l-a justificat ca fiind de la o țeavă din perete. Citez: „abia la iarnă va trece”. Nu m-a ajutat cu nimic așa zisa explicație, duhoarea fiind un adevărat chin. Am trecut cu vederea prosoapele, puțin spus uzate și cearșaful din care lipsea o bucată, deși o investiție în acestea era un semn de respect pentru turiștii care trec pragul acestei locații. De asemenea, trebuie precizat că este o cazare self-cleaning, nimeni nu vine să ia gunoiul din cameră sau să te întrebe măcar dacă ai nevoie de ceva.
În concluzie, dacă vă puteți ține de nas și uitați să respirați câteva minute, răsăritul văzut din pat poate fi uimitor! Noi nu am reușit asta și nici nu vom reveni vreodată la această cazare, chiar dacă „la iarnă va trece”.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Rotaru Anca din Gură Humorului
nota: 10
schedule 17.09.2021
Locația extrem de frumos amplasată, propropietarii amabili.

Apartamentul curat și destul de spațios, baia ok. Am fost extrem de mulțumiți și relaxați.

Bucătăria micuță, dar suficientă.
   Anca din Bucuresti
nota: 8
schedule sejur: 20.07.2020 - 27.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Terasa de la apartamentul de la etaj e un mare plus! Apartamentul de la etaj este OK , desi nu este proaspat renovat, iar cel de la parter este renovat !
thumb_down
Aprecieri negative:
Baia de la etaj fara nicio aerisire, este o problema ce merita a fi rezolvata in timp! Baia de la parter este in regula , dar in schimb apartamentul de la parter este " corp comun" cu barul Lazy Lounge ceea ce presupune sa iti asumi inerentele dezagremente ce apar ca atare! in functie de varsta si asteptari, poti sa nu fii deranjat de asta!
Notă TURIST INFO: T

CONTACT
Viereanu Mihaită
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Viereanu Mihaită
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0745 609 173
WhatsApp