Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Apartament Felis din Mangalia

Mangalia, Callatis, nr. 1 -
Nota 10 / 7 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Busuioc Tatiana din Bacău
nota: 10
schedule 16.08.2022
Cazare cu un confort de excepție, cu toate utilitățile la dispoziție. Curățenie exemplară, relativ aproape de plajă. Cât despre d-na Felicia, o persoană minunată și deschisă. Mulțumim pentru tot și, cu siguranța, vă recomand tuturor prietenilor noștri.
Răspunsul unității:
Va mulțumesc din suflet!
   Viorel din Birlad
nota: 10
schedule 08.08.2022
Cuvantul de baza este excelenta. Ne-am simtit minunat, cazarea este ca si in descriere. Ce ne-a impresionat, au fost curatenia si confortul apartamentului. Nu ne-a lipsit nimic. Ne-am simtit ca acasa. Totul la superlativ. Aproape de mare, multe facilitati in jur si asta ne-a bucurat foarte mult. Recomand cu caldura!
Răspunsul unității:
Va mulțumesc pentru aprecieri.
   Carmen din București
nota: 10
schedule 04.04.2022
Cazare excelentă! Plăcut impresionată de spațiu si confortul acestui apartament cochet, dichisit, foarte curat, aproape de mare! Seara este impresionantă priveliștea de la balconul acestei locații!
Răspunsul unității:
Multumim
   Bogdan din Brăila
nota: 10
schedule 24.03.2022
O cazare bună, ne-am simțit foarte bine, curățenie și confort cu toate ca este doar un apartament cu o cameră, este loc suficient pt. o familie cu 2 copii. Foarte aproape de plajă, cam 5 minute, magazin alimentar față în față, poziție centrală.
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam.
   Roxana Gadiuta din Braila
nota: 10
schedule 08.02.2022
Locația este aproape de plajă, este exact ca în fotografii. Un apartament foarte curat și confortabil, liniștit, gazda amabilă.
   Roxana din Galati
nota: 10
schedule 27.01.2022
Multumim din suflet pentru gazduire, ne-am simtit minunat. Incepand de la curatenie pana la confort, totul este asa cum ne-am dorit.
Zona este foarte linistita, se vede marea, sunt magazine alimentare vis-a-vis de locatie. Ai cam tot ce-ti trebuie pentru o vacanta minunata.
Răspunsul unității:
Multumim si va asteptam cu drag
   Ioana din Braila
nota: 10
schedule 24.01.2022
Ne-am simtit excelent. Locatia este aproape de plaja si se ajunge pe jos in 4 min. Este deosebit de curat si totul este igienizat. Se vede se acorda o mare atenite acestui aspect, ceea ce ne-a multumit in mod deosebit. De asemenea, este foarte confortabil si dotat cu tot ce este necesar, pentru a ne simti foarte bine.
Răspunsul unității:
Multumim.
CONTACT
Felis
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Felis
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0741 206 792
WhatsApp