Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Sofy Mar din Mănăstirea Humorului grade grade grade grade

Mănăstirea Humorului, sat Poiana Micului, str. Poiana Micului, nr. 73A -
la aproximativ 5.0 km de centrul localității Gura Humorului
Nota 10.0 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Sabina din București
nota: 10
schedule 06.07.2024
Chiar dacă distanța este foarte mare, cu siguranță ne dorim să ne reîntoarcem la această frumoasă pensiune, în care ne-am petrecut cele 4 zile de vacanță, într-o oază de liniște, o pensiune în care te întâmpină o curte foarte mare, spațiu verde, curățenie exemplară, camere mari, bucătărie foarte bine utilată, foișor, grătar, plită, gazdele.
Răspunsul unității:
Mulțumim pt cuvintele frumoase!
   Cătălin din Focșani
nota: 10
schedule 21.07.2023
Ederea noastră a fost de 4 nopți, am fi stat mai mult, dar timpul nu ne-a permis, din păcate. O pensiune extraordinară, cu o curățenie exemplară, cum foarte rar mi-a fost dat să văd prin alte locuri pe unde am călătorit. Pensiunea este dotată cu absolut tot ce ai nevoie, te simți efectiv ca acasă.
La capitolul dotări, trebuie să menționez ca în interiorul ei se găsesc numai lucruri de top, de calitate, de la accesorii, electrocasnice, electronică, design interior, amenajări, și până la obiectele sanitare aflate în dotare, absolut totul din gama de preț de top. Dotările depășesc în realitate, cu mult informațiile din descriere. Felicitări gazdelor minunate pentru atenția la detalii și pentru modul în care au înțeles să ofere turiștilor o ședere de super calitate pentru un preț mai mult decât decent. Totul este perfect, fără cusur, nu ai absolut nimic ce să reproșezi, indiferent cât de pretențios ar fi cineva, nu există ceva ce să te nemulțumească sau să-ți lipsească. Gazde minunate pe care cu drag ne dorim să le revedem, ori de câte ori pașii ne vor mai purta prin Bucovina.
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Dumitrache Diana din Iasi
nota: 10
schedule 01.07.2023
O pensiune de nota 10! Dotata cu toate utilitățile, curățenie impecabila, camere confort 10+, gazdele super primitoare, priveliște de vis. Arata extraordinar, chiar mai bine decât în poze, este o pensiune noua, în care te simți ca și cum ai fi acasă. O sa revin cu drag oricând pentru un sejur și o voi recomanda cu drag prietenilor. M-am simitit extraordinar de bine! O alegere inspirata pentru oricine dorește să se simtă bine și să își reîncarci bateriile!
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam!
   Grigoruta Gabriel din Iasi
nota: 10
schedule 01.07.2023
Totul este minunat: gazde superbe, camere de 5 stele, bucătăria dotata super, preț super bun pentru facilități. Pe lângă asta, peisajul, traseele turistice, totul. Am sa revin cu drag. Sa nu uit, la sosire ești așteptat cu o zmeurata excepțională. A, și dimineața dacă vrei un pahar de lapte proaspăt, aici îl găsești.
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam!
   Toderascu Liliana din Brăila
nota: 9.67
schedule 06.02.2023
Totul a fost la superlativ, curățenie în camere, bucătăria utilată , foișor închis pentru a face un grătar și ceaun! De gazde numai cuvinte de laudă, am primit lăptic cald dimineața, iar când am ajuns, am fost primiți cu o vișinată! Recomand, cu încredere! Dacă vreți o zona liniștită, în creierul munților, această pensiune e perfectă!
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam!
   Madalina I. din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.02.2022
Pensiunea este noua, curatenia impecabila, camerele spatioase, bucataria dotata cu tot ce e nevoie, foisor inchis, dotat cu soba si gratar, iar punctul central a fost semineul. Propietarii foarte atenti, ne-au intampinat cu visinata si ne-au adus lapte proaspat in fiecare dimineata. Gunoiul a fost ridicat zilnic si zapada din curte curatata mereu.
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam!
CONTACT
Adriana Haiduc
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Adriana Haiduc
Telefon: 0745 333 914
Apel
WhatsApp