Pensiunea Casa Nona din Manastirea Humorului grade grade grade

Manastirea Humorului, sat Mănăstirea Humorului, str. Chilia, nr. 24A  
la aproximativ 5.0 km de centrul localității Gura Humorului
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

   Anca din Botosani
nota: 10
schedule sejur: 04.03.2016 - 06.03.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost la superlativ.Personalul extraordinar,curatenie impecabila de nota 20,camerele,baile,salonul si bucataria foarte spatioase.Ne-am simtit grozav.Ne vom intoarce cat de curand.
   Lacramioara din Vaslui
nota: 10
schedule sejur: 28.08.2015 - 30.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
In loc linistita , fara agitatie si galagie, perfecta pentru relaxare. Foarte curat, renovata recent, fiecare camera cu baie proprie , balcon, bucatarie complet utilata,living spatios, curte mare , gratar , loc de luat masa afara , locuri de parcare suficiente pentru capacitatea vilei, proprietarul nu deranjeaza ( nici nu a venit la vila pe toata perioada sejurului si este interesat ca turistii cazati la el sa se simta bine) . Am mai fost cazata la aceasta vila si acum am gasit-o modernitaza si modificata complet. Am fost foarte multumiti si cu siguranta ne vom mai caza aici.Va multumim dl. Alexandru!
   Iulia din Toronto, Canada
nota: 10
schedule sejur: 27.07.2015 - 28.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia este foarte frumoasa, se pot vedea o parte din frumusetile Bucovinei - paduri, pajisti, vacute si turme de oi; este relativ aproape de drumul principal si se ajunge fara probleme. Pensiunea este comfortabila si aranjamentul (design-ul) curtii este foarte frumos, cu elemente traditionale si moderne. Sunt locatii apropiate unde se maninca extrem de bine in stil`bucovinean`; este o locatie unde se poate petrece cu placere un intreg concediu, pt ca ofera comfort si este relativ aproape de foarte multe manastiri si puncte turistice.
   Tomita din Constanta
nota: 9.67
schedule sejur: 14.09.2013 - 20.09.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amplasare intr-un cadru natural minunat, departe de zgomot,poluare.Locatie ideala pentru grup de prieteni.Pozele corespund cu realitatea de la fata locului.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nesemnificative
CONTACT UNITATE
Alexandru
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

                                                                                   

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.