Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Bucovina de Poveste din Mănăstirea Humorului grade grade grade grade

Mănăstirea Humorului, sat Mănăstirea Humorului, str. Ștefan Cel Mare, nr. 203 -
la aproximativ 5.0 km de centrul localității Gura Humorului
Nota 9.7 / 12 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:8


Adaugă recenzie
   Andreea din Iasi
nota: 9.67
schedule 15.02.2023
Am inchiriat integral pensiunea impreuna cu alte 3 familii si am petrecut un weekend "de poveste". Am apreciat curatenia din bai si camere, dotarea bucatariei cu vase de calitate, masina de spalat vase, jucariile din interior puse la dispozitia copiilor, dar si spatiul de joaca din exterior. Dealul din curtea locatiei a fost perfect pentru sanius. Vom reveni, cu drag!
Răspunsul unității:
Mulțumesc mult pentru aprecieri!
   Alina-elena din Brasov
nota: 10
schedule 21.07.2022
Bucovina de poveste e chiar de poveste.
Fara gând de a judeca strâmb, nota acordata pana în prezent pe site de 9,94 este insuficienta... noi am găsit aici o atmosfera ce te scoate din timp... gazda: discreta, călduroasă, cu suflet... oameni de poveste. Nu exagerez. Curățenia: ireproșabila. E atât de curat încât îți e rușine sa lași ceva nelalocul lui. Camerele: amenajate cu simt estetic și practic, generoase ca spațiu. Bucataria: dotata modern, cu tot ce îți trebuie și noi. Chiar îți vine să gătești în ele, spre deosebire de multiple alte experiente anterioare. Jucării pentru copii: frumoase, pedagogice și funcționale. Aveau baterii, cantau... ceva rar întâlnit în practica. Toți (2 copii și 2 părinți) ne-am simțit cu adevărat în vacanta în cele 3 zile rezervate zonei. Sincere felicitări pentru tot ce ați clădit cu atâta bun gust și utilitate!
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru aprecieri! Suntem bucurosi cand musafirii noștri se simte bine la noi!îmbrățișari!
   Simona Rusu din Kapfenberg, Austria
nota: 10
schedule 14.03.2022
Am rezervat pensiunea in martie 2022 pentru a-mi sărbători ziua de naștere! Ne-a fost recomandată de un alt grup de prieteni care au fost acolo...nu sunt cuvinte pentru a descrie mulțumirea și încântarea noastră! Nota 10 e prea mică pentru tot ce e acolo, ne-a întâmpinat Maria, o bucovineancă tânără și frumoasă, care ne-a făcut toate mofturile! Nu lipsește absolut nimic din această pensiune la capitolul dotări, iar pentru cei care sunt sceptici privind faptul că este situată la șosea, vă spun atât, odată ce ați intrat în curte și ați închis porțile, sunteți într-un colț de rai! Foișorul și ciubărul sunt "cireașa de pe tort". Curtea impecabilă, loc de joacă pentru copii, leagăn, un mic iaz...îmi pot imagina cât de frumos este și vara! În pensiune curățenia te face să înțelegi expresia "curat ca lacrima". Lenjerii și prosoape de un alb imaculat, paturi mari și confortabile, bucătăria complet utilată. Nu lipsește nimic!
Considerați-vă norocoși atunci când vreți să rezervați și o găsiți libera!!
Mulțumim din suflet Maria!
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet doamna Simona pentru cuvintele mărețe!înseamnă foarte mult pentru noi!ne bucuram ca v am cunoscut și ușa noastră va este mereu deschisa!
   Grajdeanu Oana din Bacau
nota: 10
schedule 13.02.2022
Pensiunea foarte bine dotata, mai ales bucătăria, pentru cine dorește sa gătească, camerele spațioase și curate, curtea mare ideală pentru copii, care s-au bucurat de spațiul de joacă. Proprietarii au fost drăguți, au avut grija sa ne simțim bine și sa nu ne lipsească nimic.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru aprecieri și va mai așteptăm cu drag și alta data!
   Cristina din Iasi
nota: 10
schedule 30.01.2022
Pensiune foarte curată, confortabilă, cu living mare și bucătărie dotată cu absolut tot ceea ce îți poți dori. Foișorul este mare, cu spațiu de luat masa și 2 grătare. Și prima noastră experiență la ciubăr a fost minunată.
Răspunsul unității:
Va mulțumim ca ați ales sa ne treceți pragul și totodată și pentru aprecierile făcută!va așteptăm cu drag și cu alta ocazie!
   Lorena Paula Popa din Botosani
nota: 10
schedule 30.12.2021
De departe una dintre cele mai frumoase pensiuni din zona. Oameni deosebiți ce ne-au făcut sa ne simțim ca acasă, o curățenie impecabila și o atmosfera de poveste. Camera a fost spațioasă și foarte călduroasă iar o priveliște impresionanta ne-a bucurat ochii in cele doua dimineți petrecute aici.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru apreciere și va mai așteptăm cu aceeași dragoste!
   Daniela din Comarnic
nota: 10
schedule 07.11.2021
Oameni calzi și primitori, condiții excelente, loc de joaca. Tot ansamblu realizat cu bun gust și bine gândit pentru nevoile oaspeților, mai ales pentru familii cu copiii.
   Sergiu Terzea din Brasov
nota: 10
schedule 05.11.2021
Bravo, familia Macovei. Recomandăm tuturor familiilor cu copii mici, mari și mai ales celor care vor să își facă din sejur un timp de neuitat.

Frumos la foișor, camerele sunt luminoase și primitoare, gazde de omenie, curățenie ca la carte.
   Marius din Tomesti
nota: 10
schedule 28.09.2021
O pensiune de top, locația este la 7 minute de centru Gura Humorului. Am găsit o curățenie impecabilă, oameni foarte primitori.

Dotată cu tot ce trebuie pentru un weekend de neuitat, bucătărie cu tot ce trebuie, foișor cu grătar și loc de joacă pentru copii.
   Ana Carp din Smârdan
nota: 10
schedule 21.08.2021
O pensiune foarte elegantă ce îmbină tradiționalul cu modernul. Curatenie impecabilă. Bucataria complet utilata cu tot ce e nevoie. Gazdele foarte prietenoase si te ajuta cu tot ce ai nevoie.
Răspunsul unității:
Multumesc frumos pentru aprecieri! Va mai asteptam cu drag!
   Mihaela din Vaslui
nota: 9.5
schedule 07.07.2021
O pensiune elegantă, dotată excelent pentru un sejur cu prietenii. Curățenie, bun gust, bucatariie utilată cu tot ce trebuie, living confortabil, Netflix.
Răspunsul unității:
Mulțumim și va așteptăm când vi se face dor
   Alex din Suceava
nota: 10
schedule 09.05.2021
O pensiune superba, foarte dotată și foarte curata.Proprietara super, nu te deranjează deloc și te ajuta cu tot ce ai nevoie. Nota 10.
Răspunsul unității:
Va mulțumim și va mai așteptăm
CONTACT
Maria Macovei
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Maria Macovei
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0747 758 438
WhatsApp
Apel/SMS