Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Apartamente David & Eric din Mamaia Nord grade grade grade

Mamaia Nord, str. D25, nr. 56 -
la aproximativ 7.8 km de centrul localității Mamaia
Nota 10.0 / 69 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Mihaela din Bacau
nota: 10
schedule 02.03.2024
Totul a fost mai mult decât perfect, gazda foarte primitoare, apartamentul cochet, saltele confortabile, cu vederea superba spre mare. Nota 10 +. Distanta pana la plaja mica. Pentru familii cu copii mici este perfecta. Multumim gazdei pentru tot! Vom reveni cu mare drag!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos! Vă așteptăm cu drag, oricând!
   Oana din Moinești
nota: 10
schedule 26.08.2023
Am fost cazați în apartamentul David, locație foarte curată și amenajată cu bun gust. Priveliștea la mare, atât din bucătărie, cât și de pe balcon, a fost ceea ce ne-a bucurat cel mai mult. Însă și dotările din apartament (masină de spălat, bucătărie utilată complet, fier de călcat) au reprezentat detalii ce ne-au făcut vacanța o experiență plăcută. Gazda primitoare a reprezentat de asemenea un plus, fiind foarte comunicativă și deschisă la nevoile noastre.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru apreciere și vă așteptăm oricând oaspeți la noi.
   Adriana din Oradea
nota: 10
schedule 02.08.2023
Am fost cazați în ap. David, o locatie excelenta, cu vedere la mare. Apartamentul arata exact ca și în poze, curat și frumos. Am plătit cu cardul de vacanta, fără nicio problema. Mulțumim pentru vacanta la marea Neagra! A fost peste așteptări!
Răspunsul unității:
Buna ziua! Vă mulțumim frumos pentru apreciere și vă așteptăm oricând cu mare drag!
   Adina din Buzău
nota: 10
schedule 02.08.2023
Apartamentul este spațios, extrem de curat, utilat cu tot ceea ce este necesar, inclusiv pentru bebeluși sau copii mici (pătuț, scaun special pentru masă). Locația este foarte aproape de plajă și de faleză, de restaurante și de minimarketuri. Din apartament, poate fi văzută marea, ceea ce constituie un plus. Gazda, dna Mădălina, este extraordinară, foarte amabilă, gata să ajute. Din fericire, datorită dumneaei, am avut loc de parcare și am scăpat de stresul acesta. Plata se poate face inclusiv cu vouchere de vacanță. Recomand cu drag! vă mulțumim! Să ne revedem cu bine! Îmbrățișări și de la Kiki!
Răspunsul unității:
Buna ziua, doamna Adina! Vă mulțumim pentru că ne-ați fost oaspeți, vă așteptăm cu drag oricând ! Vă îmbrățișez pe toate !
   Raluca din Ploiești
nota: 10
schedule 26.07.2023
Totul este la superlativ, de la condițiile oferite până la grija proprietarilor față de clienți. Nimic nu se compara cu sunetul valurilor pe care îl auzi din cameră dis-de-dimineață. Nu ne-a lipsit nimic, ne-am simțit ca acasă. Vom reveni oricând cu mare drag.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru apreciere doamna Raluca! Vă îmbrățișăm și vă așteptăm cu drag,oricând!
   Cosac Mădălina din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.07.2023
Recomand. Apartamentul este situat aproape de plaja, de la toate ferestrele se vede marea, dotat cu tot ce îți trebuie, curat, îngrijit. Gazdele deosebite, am fost plăcut surprinsă că avem și astfel de oameni în România, orice ai nevoie sunt dispuși să te ajute. Am putut plăti și cu card de vacanta. Cu siguranță vom reveni. Va mulțumim pentru tot.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos și vă așteptăm cu drag oricând!
   Maria din Râmnicu Vâlcea
nota: 10
schedule sejur: 12.08.2022 - 15.08.2022
Sejurul a fost plăcut, atât datorita locației (foarte aproape de plaja, vedere la mare) cat și nivelului de confort al apartamentului: lenjerie impecabila, camerele foarte spațioase, dotate corespunzător unui sejur mai lung (mașină de spălat rufe, frigider, cafetiere, microwave). Gazdele, foarte serviabile si dând dovada ca știu sa facă acest business foarte bine (pentru sf Maria ne-au surprins cu o sticla de șampanie și bomboane de ciocolata). Mulțumim încă o data d-nei Mădălina și d-lui Claudiu și, cu singuranta, vom reveni.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim din suflet pentru apreciere. Vă așteptăm cu drag oricând
   Raluca din Iasi
nota: 10
schedule 31.07.2022
Un loc minunat, curățenie, primire deosebita, absolut toate facilitățile și o zona turistica deosebita! Proprietarii foarte drăguți și implicați în tot ce este legat de confortul nostru! Felicitări! Recomand cu încredere. Apa marii curata, nisipul fără scoici.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos doamna Raluca, vă așteptăm cu drag oricând
   Bogdan din Ramnicu Valcea
nota: 10
schedule sejur: 08.08.2022 - 12.08.2022
Locatia ideala pentru un sejur reusit. Apartamentul este spatios, curat, cu vedere frontala la mare. Proprietarul foarte ok. Recomand familiilor cu copii mici si nu numai. Cu siguranta, vom reveni.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru apreciere. Vă așteptăm cu drag oricând
   Grosu Sebastian din Suceava
nota: 10
schedule 12.07.2022
Totul perfect! Revenim cu mare drag! Un pic dificil cu locul de parcare, dar daca il “urmaresti “, se rezolva. Doamna f draguta si amabila. Ideal pentru familii cu copii! Apartamentul este dotat cu tot ce trebuie! Paturile comode, a.c., balcon, tv. Recomand! Curatenie la primire si se poate si pe perioada sederii, dar noi nu am cerut!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru apreciere. Vă așteptăm cu drag, oricând.
   Nicoleta din Blejoi
nota: 10
schedule sejur: 26.07.2022 - 30.07.2022
Locația foarte frumoasa. Ne-am simțit foarte bine. Apartamentul foarte curat cu tot ce îți trebuie în el. Gazda o persoana super de treaba, gata sa te ajute la orice ai nevoie. Recomand cu drag și încredere aceasta locație.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru apreciere. Vă mai așteptăm cu drag la noi
   Sergiu Alexandru din Popesti Leordeni
nota: 10
schedule sejur: 16.07.2022 - 19.07.2022
Locatie excelent amplasata, la cateva minute de plaja.
Proprietarii extrem de amabili, se asigura ca turistii beneficiaza de tot confortul si conditiile necesare pentru o vacanta de neuitat.
Raportul calitate pret este unul foarte bun, locatia este moderna, curata, spatioasa, intr-un bloc nou, cu vedere la mare, dispune de bucatarie complet dotata si utilata, jucarii pentru cei mici, dar si de tot ce este necesar pentru o familie cu copii mici (ex: scaun de masa, masa de schimbat, etc).
Am petrecut 4 zile, 4 adulti + 1 copil de 5 ani si nu ne-a lipsit nimic.
Recomand.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru apreciere, vă mai așteptăm oricând cu drag.
   Teodora Maria din Buerdea Grânoasă
nota: 10
schedule sejur: 04.08.2022 - 10.08.2022
Apartamentul a fost foarte curat, bine utilat, spațios și extraordinar de aproape de plaja. Aer condiționat, bucătărie moderna și foarte bine utilata. Baia a fost igienizata corespunzător. Un lucru important este și faptul ca se afla în apropierea falezei, unde se găsesc de la restaurante, tarabe cu suveniruri pana la parcurile de distracție.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru apreciere. Vă așteptăm cu drag oricând
   Anca din Tg Mures
nota: 10
schedule sejur: 27.08.2022 - 30.08.2022
Recomand cu mare încredere, am fost foarte mulțumiți de cazare, totul e foarte curat, ai toate condițiile necesare, locația f bună, parcuriile de distractii sunt f aproape, apa este mica, ff ok pt copii, gazdele de nota 10, daca e sa mai mergem, cu siguranta, vom alege aceasta locatie.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos pentru apreciere. Vă așteptăm cu drag oricând
   Gheorghe Ovidiu din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 04.08.2022 - 08.08.2022
Totul de nota 10! Apartament cu vedere la mare, curat, frumos, elegant, dotat cu absolut tot ce este nevoie.
Locatie cu acces rapid catre plaja.
D-na Madalina tot nota 10! Foarte amabila, primitoare si mereu interesata, sa nu ne lipseasca ceva. Multumim.
Daca vom mai ajunge in zona, tot aici ne vom caza.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru apreciere. Vă așteptăm cu drag oricând
   Mihut Ciprian din Galati
nota: 10
schedule sejur: 01.08.2022 - 04.08.2022
Gazdă foarte serviabilă, corectă și cooperantă. Excelent pentru familie cu copii și numai! Locație bună, condiții foarte bune, departe de tumultul aleei de promenadă și de muzica teraselor, sperăm să revenim cu plăcere și la anul, numai vremea să fie de partea noastră
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru apreciere. Vă așteptăm cu drag oricând
   Alina A din București
nota: 10
schedule sejur: 22.06.2022 - 25.06.2022
Recomand. Apartamentul este modern si extrem de curat, aproape de plata, utilat cu tot ce este necesar, gazda foarte amabila. Un mare plus este faptul ca se vede marea de pe balconul apartamentului. Cu siguranța vom reveni!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos, doamna Manea. Sunteți bineveniți oricând!.
   Narcis din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 22.08.2022 - 27.08.2022
Apartamentul de la etajul 3 e foarte fain. Mobilat cu gust, are tot ce trebuie. Gazda e foarte amabila si discreta. Am gasit in apartament o sticla de vin spumant si un bol cu bomboane pentru copii. Era si o cutie plina cu cafea pentru espresor. Lucruri mici, dar care fac diferenta si iti ofera o stare de bine. Daca vom mai merge pe litoralul romanesc, clar acesta e locul in care vom merge. Bravo gazdei, stie sa faca turism cum doar in alte tari am vazut.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim din suflet, pentru apreciere. Vă așteptăm cu drag oricând
   Fabiola F din Blaj
nota: 10
schedule sejur: 10.07.2022 - 16.07.2022
Am revenit cu mare drag și în anul acesta! Aceeași primire călduroasă din partea gazdei, condițiile excelente! Apartamentul super curat, dotat cu toate cele necesare, oferind confort, un mediu prielnic pentru o vacanta relaxanta cu familia! Cu siguranta, ne vedem si la anul!❤
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru apreciere. Oricând sunteți bineveniți!
   Monica M din Lugoj
nota: 10
schedule sejur: 11.07.2022 - 18.07.2022
Mi-a plăcut apartamentul, arata exact ca în pozele de pe site, iar ca dotare, avea exact ce trebuie. Gazda a fost foarte primitoare, atenta la nevoile noastre. Un alt plus, este amplasamentul, foarte aproape de plaja și de faleza. Vom reveni cu mare drag când vom avea ocazia!
Răspunsul unității:
Mulțumesc frumos doamna Monica pentru apreciere. Vă așteptăm cu drag oricând
   Carmen din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 29.05.2022 - 13.06.2022
Am gasit un apartament foarte bine utilat, curat si cu o gazda atenta si intelegatoare!
Foarte potrivit si pentru cel mic, am avut scaun de masa, scaun de baie. Si chiar si jucarii. Un drum de 3min pana pe plaja. Multe restaurante in zona, la promenada sau magazine.
Răspunsul unității:
Ne bucurăm că v-ați simțit bine la noi. Vă așteptăm oricând!
   Marius din Galati
nota: 10
schedule sejur: 27.05.2022 - 30.05.2022
Apartament aproape de plaja, curat si dotat cu tot ce este nevoie pentru un sejur linistit. Totul a fost foarte bine, un rol important avand gazda noastra, care s-a asigurat ca nu ne lipseste nimic. Ne-a placut si mica surpiza de bun venit!
Răspunsul unității:
Ne bucurăm că v-ați simțit bine la noi. Cu drag vă așteptăm, oricând!
   Cristian din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 10.06.2022 - 15.06.2022
Totul foarte bine. Gazda foarte amiabila, disponibila la orice solicitare a noastra. Apartamentul este curat si utilat complet. Apartamentul este foarte aproape de plaja, dar suficient de departe incat sa nu se auda galagia. Recomadam cu incredere si altora.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos! Cu drag, vă mai așteptăm!
   Cristinel din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 26.07.2022 - 31.07.2022
Curățenie, peisaj superb, toate facilitățile, bucătărie utilă, aproape de plaja, parcare privată, curățenie pe străzi, mulțumiți de tot. Gazde primitoare, lenjerii curate, lift. Plaja curata, apa curata, fără alge. Eu și familia mea ne-am simțit foarte bine, personal aș reveni oricând.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim din suflet pentru apreciere. Vă așteptăm cu drag oricând
   Alexandra din Sibiu
nota: 10
schedule sejur: 15.08.2022 - 22.08.2022
Totul a fost excelent, apartamentul este utilat cu tot ce este necesar, locatia aproape de plaja, proprietarii sunt disponibili in orice situatie si ne-au ajutat cu recomandari. O sa revenim, cu siguranta!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos pentru apreciere. Sunteți oricând bineveniți cu mare drag!
   Andreea A din Gardani
nota: 10
schedule sejur: 19.07.2022 - 26.07.2022
Recomand din tot sufletul, un loc liniștit, curat, amenajat cu bun gust și foarte dotat. Proprietarii de nota 10, foarte amabili si draguti. Plaja foarte aproape, lift, parcare gratuita... un loc perfect pentru familii cu copii (doamna Mădălina va pune la dispoziție inclusiv pătuț si scaun de masa pt bebe), dar și pt cupluri fara. Pe noi ne-au convins. O sa revenim cu mare drag!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim din suflet pentru apreciere. Vă așteptăm cu drag oricând
   Adrian din Râmnicu Valcea
nota: 10
schedule sejur: 03.07.2022 - 10.07.2022
Totul a fost excelent. Apartamentul situat foarte aproape de plaja, cu o frumoasa priveliste catre mare. Foarte curat, spatios si foarte bine dotat. Gazda foarte amabila si atenta la detalii si la tot ce ai avea nevoie. Cu siguranta, vom reveni la anul in aceasta locatie!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru apreciere, domnul Adrian! Vă așteptăm cu drag oricând.
   Stanescu din București
nota: 10
schedule 18.09.2021
Apartamentul spațios, curat, confortabil, foarte bine utilat, cu vedere la mare.

Proprietara apartamentului foarte atenta, interesata la modul discret de nevoile noastre și prompta la solicitări.

Prețul in perioada litoralul pentru toți a fost foarte bun comparativ cu ofertele din acea perioada.

Plaja este foarte aproape. Lidl și Mega aproape. Multe magazine și restaurante în zona. Ne-am simțit excelent.

Un exemplu de turism cinstit.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos pentru apreciere și vă așteptăm cu drag oricând
   Bolocan Claudiu din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.09.2021
Totul a fost excelent. Incepand cu amabilitatea si disponibilitatea personalului pentru avea un sejur reusit, continuand cu locatia apartamentului in proximitatea plajei (multumiti si de plaja) si terminand cu apartamentul foarte curat si complet utilat. Un sejur reusit.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru apreciere, vă așteptăm cu drag oricând
   Cristina din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.09.2021
Am fost cazați în acest apartament la sfârșitul lunii august 2021. Am fost foarte multumiti de acest apartament, care este foarte bine utilat cu tot ce ai nevoie pentru a găti, este un apartament foarte curat, frumos amenajat si aproape de mare unde plajele sunt curate si cu nisip fin.

Gazda ne-a pus la dispoziție patut si scaun pt copii. Nota 10 pentru apartament și gazda.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim doamna Cristina și vă așteptăm cu drag oricând
CONTACT
Mădălina
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Mădălina
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0727 427 674
WhatsApp
Apel/SMS