Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Apartament Sea vibe by Onix Blue din Mamaia Nord

Mamaia Nord, Mamaia Nord D25, nr. 1 -
la aproximativ 7.8 km de centrul localității Mamaia
Nota 10 / 12 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Bentia Tomita din Arges
nota: 10
schedule 05.09.2021
Peste așteptările noastre a fost această locatie: curățenie, dotare completa și modernă a camerelor de locuit și a bucătăriei, gazde prompte în a ne ajuta cu informații și permanent la dispoziția noastră, foarte aproape de plaja și, peste toate acestea, liniște.
   Paun Ovidiu din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.08.2021
Camere foarte curate, spațioase, luminoase, balcon generos, locație pe malul marii intr-o zona cu apartamente noi și plaje aerisite. Distanțarea socială și măsurile anticovid sunt garantate. Gazdele foarte amabile.
   Daniela din Bucuresti
nota: 10
schedule 29.07.2021
Apartament excelent cu doua camere, bucatarie si balcon in Mamaia Nord in Complexul Onix Blue. Foarte curat, nou si primitor. Bucatarie dotata. Apartamentul se afla pe o latura a blocului unde nu bate soarele in geam toata ziua ceea ce il face racoros si primitor. Mai ales cand ai copii cu care vii de la plaja si dupa amiaza o petreci in casa. Gazde cu care se comunica foarte usor si pun la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Apartamentul chiar arata ca in prezentare.
Răspunsul unității:
Va multumim mult pentru cuvintele frumoase! Ne bucurăm ca ani avut parte de o vacanta frumoasa la noi și va așteptăm sa revenit!
   Anca din Oradea
nota: 10
schedule 25.07.2021
Cazare excelenta. Apartamentul este dotat cu toate utilitățile, curat, spațios, elegant. Loc de parcare individual. Plaja apropiata. Gazdele sunt foarte amabile răspund la orice solicitare ai nu te deranjează pe timpul șederii.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru apreciere si va asteptam sa reveniti la noi!
   Monica Chiva din Pitesti
nota: 10
schedule 17.07.2021
Complexul are pază și restaurant în incintă.

Apartamentul este modern, a fost foarte curat, spațios, utilat cu toate cele necesare.

De asemenea, este situat la aproximativ 150 metri de plajă.

Gazda a fost primitoare si receptivă. Are loc de parcare privat.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru cuvintele frumoase si va asteptam sa reveniti la noi.
   Carmen A. din Bucuresti
nota: 10
schedule 29.06.2021
Cazare excelenta, confortabila, dotata cu tot ce e nevoie pt. a ne simti ca acasa. Complexul se afla foarte aproape de plaja, la max 5 min de mers pe jos. Comunicarea cu gazda a fost excelenta. Exista restaurante foarte bune in zona.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru apreciere si va asteptam sa reveniti.
   Ispir Denisa din Bucuresti
nota: 10
schedule 07.05.2021
Foarte fericita ca am gasit aceasta locatie foarte aproape de plaja si intr-un complex spatios si frumos amenajat. Copiii s-au jucat in curtea complexului pe spatiul verde in tilp ce noi ne relaxam la terasa din curte. Apartamentul era foarte curat si mobilat cu gust. A avut tot ce ne-a trebuit. Foarte curat, spatios si primitor. Gazda ne-a ajutat cu toate informatiile de care am avut nevoie si a fost amabila si draguta.
   Remus Rodeanu din Bucuresti
nota: 10
schedule 07.05.2021
Apartamentul a fost foarte curat și frumos mobilat. Am găsit înăuntru tot ce am avut nevoie. Complexul este foarte curat și aproape de plaja. Gazda a fost primitoare și foarte comunicativa. Curățenia a fost peste așteptări. Pe scurt ne-am simțit excelent.
   Lucian din Bascov
nota: 10
schedule 09.04.2021
Apartament foarte curat si frumos amenajat situat aproape de plaja. Complexul este spațios si cu spațiu verde pentru copii. Gazda este foarte amabila. Apartamentul are loc de parcare propriu in curtea complexului.
   Moisi M din Oradea
nota: 10
schedule sejur: 10.08.2020 - 15.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Apartament modern situat într-un complex foarte frumos, aproape de plaja. Apartamentul este frumos amenajat, spațios și bine utilat. Gazda este foarte amabila. In interiorul complexului exista loc de parcare propriu per apartament. Zona este foarte liniștita. Intrarea in mare este foarte lina, apa fiind mică și potrivită pentru copii.
   Gheorghita G din Pitesti
nota: 10
schedule sejur: 11.07.2019 - 14.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte curat SI placut, bine utilat. Zona este linistita si ftumos amenajata. Apartamentul este spatios si bine luminat. Plaja este foarte aproape. Persoana de contact de acolo a fost foarte amabila si bine informata.
thumb_down
Aprecieri negative:
De la drumul principal nu exista asfalt, aprox 300m dar nu tine de proprietar
   Georgiana G din Pitesti
nota: 10
schedule sejur: 03.07.2019 - 07.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Apartamentul este nou si spatios. Este aproape de plaja. Plaja este curata si amenajata. Loc de parcare propriu in interior. Liniste si spatiu verde in interioril complexului. Bucataria bine utilata chiar si cu espressor. Foarte curat si luminos.
thumb_down
Aprecieri negative:
Drumul de acces este neasfaltat si greoi pe o distanta de aprox. 200m de la drumul principal, dar nu e vina proprietarului
CONTACT
Adriana Neaga
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Adriana Neaga
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0733 100 708
WhatsApp