Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Apartament RoApart Mamaia din Mamaia Nord

Mamaia Nord, Mamaia Nord, nr. 66 bis -
la aproximativ 7.8 km de centrul localității Mamaia
Nota 10 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Cazacu Andreea din Iasi
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 19.07.2022.
Totul a fost superb!
Locatia este foarte buna, drumul pana la plaja este scurt, maxim 5 minute de mers pe jos, iar in spatele cladirii este lacul pe malul caruia te poti plimba. Apartamentul este spatios, curat, dotat cu tot ceea ce e necesar, inclusiv fier de calcat, uscator de par, filtru de cafea. Gazda foarte primitoare si amabila. Suntem foarte mulțumiți, vom reveni cu drag.
   Cristina din Bragadiru
nota: 10
schedule 26.03.2022
Apartament complet utilat si foarte bine gandit. Cu loc de joaca pentru cei mici, atentie la toate detaliile. Foarte aproape de plaja, de magazine (Mega, Profi).
Super view. Potrivit atat pentru o familie, cat si pentru cupluri. Desi am venit in extrasezon, am avut caldura, dar si servicii la fel de prompte si calitative!
poze recenzie poze recenzie
   Marian Pielaru din Pitesti
nota: 10
schedule 20.03.2022
Este o locație extrem de frumoasa! Gazdele sunt foarte prietenoase si amabile! In afara de vedere (care este superbă), esti primit ca si la tine acasa într-o atmosferă de vis! Camerele sunt foarte mari cu finisaje plăcute ochiului, căldura prin pardoseala face ca vremea de afara sa nu se resimtă absolut deloc. Apusul este un spectacol extra atat de pe terasa locației cat si de pe ponton! Esti binevenit atat in curtea interioară la joaca pt cei care au copii mai mici si jucăuși cat si pentru adulți la o sesiune de pescuit direct din lacul Siutghiol! Seara se poate încheia la un grătar la foișor si o băutură fina (magazinele sunt destul de aproape), raman plăcut impresionat chiar dacă am fost deja de 2x cazat.
   Ivan Anca din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.09.2021
Totul a fost excelent. Apartamentul superb, curat, dotat cu tot ce este necesar, bucătărie completa, curata și funcțională.

Parcare in curtea imobilului, gradina interioara, camere cu vedere la lacul Siutghiol.

Persoana care ne-a primit extrem de politicoasa și amabila, ne-a prezentat locuința. Ai tot ce-ți trebuie, te cazezi și să ai vreme buna de plaja.

Mulțumiri gazdei!
   Muntean Simona din Hunedoara
nota: 10
schedule 18.09.2021
O locație superbă și foarte aproape de plaja, curățenia la superlativ, apartamentul mare și spațios, dotat cu absolut tot ce este nevoie, privelistea de pe terasă fantastica, gazdele foarte drăguțe, am comunicat foarte usor, ne-am simțit foarte bine,

Mulțumim pentru tot.
poze recenzie
   Roman Ovidiu din Sieu, Maramures
nota: 10
schedule 28.08.2021
Apartamentele sunt complet utilate, găsești absolut tot ce ai nevoie, curățenia la superlativ, curtea interioară foarte frumoasa cu grătar și ponton, copii s-au jucat și fotbal, vedere superba spre lac, copiii s-au simțiți excelent.
CONTACT
Chereches Eugenia
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Chereches Eugenia
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0755 585 378
WhatsApp