adaugă o unitate turistică
search
date_range

Restaurante în Mamaia

7 restaurante în Mamaia
 • Principala
  Capacitate: 120 locuri

  Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 120 de locuri si reprezinta combinatia perfecta intre confort si eleganta, fiind o alegere perfecta pentru o cina cu prietenii cat si pentru un dejun de afaceri.

 • Bd. Mamaia, nr. 4
  Capacitate: 1000 locuri

  Restaurantul Bavaria Blu situat in cadrul Complexului hotelier Bavaria Blu Mamaia dispune de un spatiu cu o capacitate de 1000 de locuri. Este delimitat de 2 pereti mobili antifonici tocmai pentru a va crea dumneavoastra spatiul si confortul de care ...

 • Piata Promenada
  Capacitate: 150 locuri

  Terasa Gurmanzilor se situeaza in zona Cazino, langa piata Promenada (scena de spectacole). Terasa are specific romanesc dar si international, servind preparate din carne, peste, bucataria coreeana, etc. Ambientul deosebit este creat de muzica tradit...

 • D13 nr 2
  Capacitate: 65 locuri

  Inaugurat in 2011, autoservire deschisa si in extrasezon , ofera meniuri zilnice diversificate la pret de 12 ron /meniu plus mici surprize din partea casei ( BERE,DESERTURI,SALATE ).

 • Constanta, B-dul Mamaia 155
  Capacitate: 50 locuri

  Restaurantul Megalos este unul dintre locurile din Constanta care merita vazut, deoarece, din orice colt al lumii ati veni, aici va intampina o atmosfera irezistibila, ce imbina farmecul cu eleganta provocatoare a atmosferei de la malul marii.

 • DC 86 Sutghiol

  Complexul Turistic Mamaia Nord va pune la dispozitie restaurantul sau unde puteti savura preparate din bucataria romaneasca si din cea internationala.

 • Mamaia Nord
  Capacitate: 60 locuri

  Restaurantul Nova avand o capacitate de 60 de locuri, bucatarie si bar propriu, va ofera prepara din cele mai diverse meniuri. Resturantul mai dispune si de terasa.

Cazare în Mamaia
Crăciun 2017 în Mamaia
Revelion 2018 în Mamaia