adaugă o unitate turistică
search
date_range

Localitatea Mamaia

Descrierea localității și informații utile turiștilor.

Despre Mamaia

Mamaia este situata la 3 km nord de Constanta, intre plaja si lacul Siutghiol, fiind cea mai mare statiune de pe litoralul romanesc al Marii Negre, dispune de cea mai completa dotare pentru sporturile nautice.

De-a lungul tarmului Marii Negre, statiunea dispune de plaje intinse si late , cu un nisip fin, permitand helioterapia si talasoterapia.

"Satul de Vacanta", cu  restaurantele  sale, impodobite in stil rustic, conform regiunii pe care o reprezinta fiecare si oferind din bucataria respectivei regiuni este unul din punctele de atractie ale zonei.

Statiunea beneficiaza de o multime de  gradini, baruri si cluburi de noapte, cinematografe, discoteci, parcuri de distractii, terenuri de sport, minigolf , popicarii, teatru in aer liber etc.

Litoral 2007

Accesati Oferte litoral 2007 sau selectati statiunea dorita din meniul din stanga paginii.

Obiective turistice în Mamaia

Aqua Magic

Este situat la intrarea in statiunea Mamaia si a fost infiintat in anul 2003, este primul parc de acest gen de pe teritoriul Romaniei, fiind in acelasi timp si unul din cele mai mari si mai interesante.

Dispune de 14 surse de distractie, adaptate atat la nevoile copiilor, cat si la cele ale adultilor.

Zona destinata copiilor este compusa din:
Water Playground, Baby pool, mini tobogane, piscine cu elemnte special pentru a mentine atentia copiilor si personaje de poveste.

Zona creata pentru agrementul adultilor ofera atat spatii pentru cei "lenesi" - Lazy Pool, jacuzy si Lazy River, cat si structuri ce fac deliciul aventurierilor si iubitorilor de adrenalina - Space Bowl, Super Crater, Multislide, River Ride, Mega Pipe, Twister, Kamikaze, Turbo Slide, Black Hole.

Pe toata durata zilei atmosfera este intretinuta prin muzica, spectacole, concursuri si jocuri de vara.

Pe langa obiective de agrement, Aqua Magic dispune de: echipe de paza, salvamari, cabinet medical, complet si modern utilat, cu personal specializat. Pentru a recupera energia pierduta pe parcursul unei zile de distractie puteti savura preparatele oferite de barul turn, barul acvatic si restaurantele puse la dispozitia dumneavoastra.

Program: luni - duminica intre orele 10:00 - 18:00.

Pret:

Iunie/septembrie
40 Ron/ Adult
20 Ron/ Copil

Baza Pinguin

Fantanile Cazino

Telegondola

Realizat in premiera in Romania, proiectul Telegondola Mamaia reprezinta o instalatie complexa de transport pe cablu, destinata turistilor care doresc sa admire panorama statiunii Mamaia. Capacitatea de transport este de 600-1500 de persoane pe ora.

Telegondola este o alta atractie a litoralului pentru turistii de toate varstele, acestia putand admira imprejurimile si statiunea Mamaia. Va puteti imbarca din doua statii, prima in zona Perla Mamaia, iar cea de-a doua in zona Cazino Mamaia.

In acest fel, turistii vor avea ocazia sa pluteasca efectiv pe deasupra statiunii Mamaia, timp de aproximativ sapte minute, la o inaltime maxima de 50 de metri. Capacitatea unei gondole este de opt locuri, aceasta fiind inchisa, cu ventilatie naturala si protectie solara fiind puternic vitrata pentru a asigura o vizibilitate foarte buna.

Echipamentele folosite sunt de ultima generatie in conformitate cu standardele internationale, gradul de siguranta fiind maxim. Lungimea totala a traseului este de 2000 de metri.

Luna Park - Satul de vacanta

Plin de jocuri si lumini colorate, Luna Park-ul din Satul de Vacanta pune la dispozitia turistilor dornici de distractie instalatii atat pentru copii, cat si pentru adulti. In Satul de Vacanta mai puteti gasi magazine de suveniruri si restaurante care servesc mancaruri specifice anumitor zone ale Romaniei.

Activități de agrement în Mamaia

Insula Ovidiu

Se face o scurta croaziera cu vaporasul aprox 20 min.
Pe insula veti gasi multa verdeata,o mini gradina zoologica, si un frumos restaurant.

Poze imprejurimi Mamaia

Mamaia Mamaia Mamaia Mamaia Mamaia Mamaia Mamaia Mamaia Mamaia Mamaia Mamaia Mamaia Mamaia Mamaia Mamaia Mamaia Mamaia Mamaia Mamaia Mamaia Mamaia Mamaia Mamaia Mamaia Mamaia Mamaia Mamaia Mamaia Mamaia