adaugă o unitate turistică
search
date_range

Pensiunea Insula Nada Apelor din Maliuc 3 grade grade grade

Maliuc , str. Maliuc  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Recenziile pensiunii Insula Nada Apelor din Maliuc


   Rodica din Galati
nota: 10
schedule sejur: 01.09.2016 - 04.09.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este un colt de rai, am revenit dupa doi ani si am gasit o locatie la fel de frumoasa, doamna Carmen la fel de binevoitoare, un mare plus vila in care am stat era foarte frumoasa, cu tot confortul, camera foarte, foarte mare, mobilier schimbat si totul mirosea a nou.Piscinele curate, la locul de joaca copii s-au distrat maxim, plimbarea pe canale a fost un vis. O sa revenim cu siguranta.Doamna Carmen va pup!!!
thumb_down
Aprecieri negative:
Noi nu avem.
   Oana O. din Brasov
nota: 1
info_outline turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 31.08.2015
thumb_down
Aprecieri negative:
Am plasat o rezervare la pensiunea Nada Apelor insa nu am primit nici un raspuns din partea lor,asa ca am fost nevoita sa fac rezervare la alta pensiune.Consider ca este o lipsa de respect din partea personalului pentru cei care vor sa se cazeze la aceasta pensiune.

Nota TURIST INFO: Hotelierul are tool-ul necesar pentru a răspunde solicitărilor de cazare, prin intermediul unui formular din ADMIN-ul paginii sale. În cazul în care nu se răspunde solicitării de cazare, responsabilitatea aparține exlusiv hotelierului în cauză. Vă mulțumim.
   Victor din Cahul, Rm
nota: 10
schedule sejur: 29.05.2015 - 31.05.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Tot bine, natura frumoasa,personalul receptiv.
   Mariana S. din Tg Ocna
nota: 9.3
schedule sejur: 14.05.2015 - 17.05.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mancarea este prea buna, prea multa si toti sunt super ok, de la bucatareasa, barcagiu si pana la sefa-abia asteptam urmatorul sejour!
thumb_down
Aprecieri negative:
Slaba izolatie intre camere, intre sforaitul vecinului si aerul conditionat nu prea mai ai timp sa dormi confortabil noaptea, si inca o chestie, ni s-a spus ca jacuzzi-ul o sa fie in functiune la sosirea noastra or el era defect de mult timp si asa a si ramas.
   Rodica R. din Galati
nota: 9.7
schedule sejur: 14.08.2014 - 17.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este foarte frumoasa cu multa verdeata,loc de joaca pentru copii,piscinele au apa foarte curata.O oaza de liniste...Vom reveni la anul cu siguranta...
thumb_down
Aprecieri negative:
In camere este un miros greu...
   Simona B. din Targoviste
nota: 7.7
schedule sejur: 11.08.2014 - 15.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste, piscina, multa natura,acces usor la pescuit. Merita un sejur de 5-7 zile. Arata mai bine in realitate.
   Claudia C. din Bucuresti
nota: 7.2
schedule sejur: 25.07.2014 - 30.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ospitalitate
Locatie superba cu peisaje frumoase
pescuit ok
thumb_down
Aprecieri negative:
Curatenia in camera nu s-a facut
mancarea nu a fost gatita traditional
sugerez schimbarea bucataresei
Seara se inchide restaurantul prea devreme
lipsa unui meniu diversificat si a posibilitatii de a comannda ceva in afara mancarii impuse
   Gabriel din Cluj
nota: 9.5
schedule sejur: 07.06.2014 - 13.06.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia este peste asteptari.
lacul ofera conditii excelente pentru pescuit(crap)
liniste si un personal dedicat.
   Mihai din Tulcea
nota: 9.8
schedule sejur: 05.05.2014 - 08.05.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Placut, liniste, lipsa tantari.
   Alexe A. din Constanta
nota: 9.2
schedule sejur: 22.04.2014 - 23.04.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cel mai mare plus al unitatii este insusi asezarea in inima naturii, la marginea satului Maliuc. Asta nu inseamna ca nu exista mijloace de transport puse la dispozitie catre orice obiectiv turistic din zona. Mancarea, confortul si intimitatea au facut ca vacanta nostra sa fie de vis.
   Daniel din Ploiesti
nota: 9.5
schedule sejur: 16.07.2012 - 19.07.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Plusuri: Comunicare, deschidere, amabilitate, curatenie, atitudinea gazdelor si fabuloasa Tanti Flori, care ne-a prilejuit un dezmat culinar. Amenajarea pensiunii este facuta cu multa grija si bun gust. Nu sunt tantari in camere, dar nici pe terasa restaurantului. Cu siguranta vom reveni.
thumb_down
Aprecieri negative:
Minus: apa Dunarii foarte scazuta, asa incat unele canale au fost inaccesibile.
   Petrus R. din Bacau
nota: 8
schedule sejur: 17.07.2011 - 22.07.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personalul foarte amabil, amenajarea pensiunii partial placuta si relaxanta corespunde cu pozele afisate pe TURIST INFO. In parte/curatenia a fost acceptabila iar dotarile suficiente pentru toate gusturile. Mi-a placut starea de libertate pe care o degaja pensiunea, desi exista un program de masa (relativ flexibil). Zona este una aflata relativ rezonabil ca distanta fata de punctele de atractie din zona - cca 1 ora pina la Sulina cu barca mare cu motor. Un plus pentru bucatareasa la mincarurile din peste care au fost excelente cu exceptia scrumbiei marinate in foarte mult otet. Mi-a placut ideea de a "negocia" cu personalul felul dorit pentru masa urmatoare. Tin sa va spun ca desi nu sunt pescar imi place pestele. Din punctul nostru de vedere (si ma repet in special mincarea si personalul de servire ) ne-am simtit bine la Nada Apelor.
thumb_down
Aprecieri negative:
Am aflat foarte greu unde este locul de imbarcare din Tulcea, desi eram de 2 zile in oras - abia cind mi sa spus de cartierul Tudor Vladimirescu, la telefon de catre personalul pensiunii am putut fi indrumat la locul de imbarcare.
Prima impresie cind ajungi pe insula este neplacuta inclusiv drumul pina la locul de cazare datorita faptului ca zona se afla in amenajare. Cred ca era mult mai putin stresant vizual daca zona in constructie era separata de cea de relaxare chiar si printr-un perete de stuf, rogojini etc. Dar avind in vedere ca patronii sunt doar de citeva luni pe acolo, asa am inteles, cred ca se vor aranja frumos.
Abia acolo am inteles ce inseamna terasa cu plasa de tintari: este de fapt un hol comun pentru doua camere cuplate, cu frigider si televizor cu plasa la geamuri. Desi constructiile sunt cuperetii din lemn (osb)in general s-au facut eforturi pentru a fi curatenie.
CONTACT UNITATE
Ionel Lovin
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,