adaugă o unitate turistică
search
date_range

Casa de vacanță Casuta din Padure din Malaia

comuna Malaia , sat Malaia, Valea Bucureasa, nr. fn  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Single
Cuplu tânăr
Cuplu matur
Familie cu copii mici
Familie cu adolescenți

Recenziile casei de vacanță Casuta din Padure din Malaia


   Alberto A. din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 07.10.2017 - 09.10.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia, vila, conditiile oferite
Minunata locatia, oamenii, peisajul - un intreg care face diferenta. Recomand oricui doreste sa se rupa de cotidian, sa aiba timp de calitate alaturi de familie, sa se plimbe si sa se bucure de imprejurimi.
Casuta e special amenajata astfel incat sa te bucuri de tot confortul, atentia la detalii si grija gazdelor completeaza si armonizeaza starea de bine pe care o ai din momentul in care pasesti in curte. Asteptam sa revenim cu drag. Familia Antonie.
   Sorin din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 28.08.2014 - 31.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul, locurile pe care le poti vizita, activitatile pe care le poti inteprinde la Casuta din padure, paraul cu susurul lui linistitor, posibilitatea de a evada din cotidian, culminand cu amabilitatea, profesionalismul si corectitudinea gazdelor sunt la superlativ!
Recomand cazarea si serviciile Casutei atat pentru minivacante de weekend cat si pentru sejururi prelungite.
   Georgeta din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 06.06.2014 - 08.06.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Casuta din padure este un loc minunat si ideal pentru toate tipurile de activitati. Daca vrei liniste, este minunat sa stai in curte si sa auzi doar zgomotul paraului si sa te plimbi pe pajistile din jur. Daca vrei sa faci trasee, poti foarte bine sa te duci spre Voineasa, Vidra, Transalpina, Caciulata. Iar daca vrei sa stai cu prietenii, ai foarte multe mijloace la dispozitie prin care iti poti face sederea placuta: poti sa faci baie in ciubar, sa joci tenis sau pur si simplu sa stai la un foc de tabara si un gratar. Mie mie se pare un loc minunat in care sa te bucuri, sa te reculegi, sa admiri natura, Tot respectul pentru oamenii care au facut aceasta locatie care pentru noi cel putin este ca un colt de rai al naturii.
   Elena din Baia De Fier
nota: 9.2
schedule sejur: 04.05.2014 - 08.05.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un adevarat colt de rai. curatenie ireprosabila, mancare excelenta si nu in ultimul rand diversificare in ceea ce priveste petrecerea timpului liber.
Răspunsul unității:
Va multumim ca ne-ati calcat pragul, pentru lucrurile frumoase pe care ni le-ati transmis si va asteptam, cu mare drag, sa reveniti!
   Rozalia C. din Bucuresti
nota: 8.8
schedule sejur: 19.07.2013 - 21.07.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am cautat un loc linistit cu multa verdeata si acest loc ne-a oferit exact ceea ce ne doream. Fiind o locatie izolata proprietarii au incercat sa ofere tot ce ar putea avea nevoie un turist, deci nota 10 pentru dotare.
thumb_down
Aprecieri negative:
Singurul inconvenient a fost zgomotul generatorului, insa toate celelate plusuri compenseaza acest minus. As alege aceasta locatie cu cea mai mare placere si altadata.
   Sorescu din Bucuresti
nota: 9.7
schedule sejur: 26.04.2013 - 28.04.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este un colt de rai in padure si cu parau susurand, are designul deosebit al camerelor si livingulu. In curte are casuta de lemn pentru copii, loc de joaca pentru copii, mini-teren de baschet, masa de ping pong, gratar....
CONTACT UNITATE
I. Ionescu
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,