adaugă o unitate turistică
search
date_range

Restaurantul Restaurant Royal din Lugoj

Adresa: aleea Tesatorilor
Capacitate: 500 locuri

Prezentare restaurant Restaurant Royal din Lugoj

Pensiunea Royal cuprinde 35 de camere împãrţite în: camere single şi duble de comfort trei sau patru stele.

Datoritã amplasãrii clãdirilor într-o zonã liniştitã, veţi beneficia cu siguranţã de o relaxare deplinã, de mult visatã, aşa cum numai un ambient primitor şi cãlduros vã poate oferi. Comfortul de acasã se regãseşte şi aici unde vã puteţi petrece câteva nopţi relaxante. Camerele luminoase şi spaţioase, decorul viu, realizat de plantele de camerã, oferã o cãldurã aparte cãminului în care alegeţi sã vã petreceţi timpul. Bãile încãpãtoare şi lumina naturalã care se întrezãreşte pe geamul acestora vã încarcã de energie reconfortantã în fiecare dimineaţã.


Fiecare camerã este dotatã cu climã şi aparate Tv şi bar. Ce poate fi mai frumos decât un loc în care sã vã simţiţi rãsfãţaţi, ca la dumneavoastrã acasã. Pentru o noapte romanticã împreunã cu partenerul dumneavostrã, vã recomandãm o camerã de patru stele. Mobilierul unei astfel de camere este realizat din lemn masiv sculptat şi pictat manual, pe motive florale; este un loc rupt parcã din poveştile cu prinţi şi prinţese, unde se regãseşte comfortul maxim. Camera este dotatã cu climã, tv, minibar, baie cu Jacuzzi şi terasã.


Aranjamentele florale întregesc decorul de vis, deja realizat datoritã pieselor de mobilier somptoase, materialelor fine şi perdelelor din mãtase prelucrate manual. Lumina lumânãrilor şi parfumul petalelor de trandafir vã învãluie într-o lume plinã de romantism şi înţelegere iar liniştea şi cãldura aşternuturilor vã promit o noapte liniştitã, de neuitat.

phone Telefon: 0731326171