Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Reședința Nițoiu din Lerești grade grade grade

Lerești, sat Leresti, str. General Vasile Milea, nr. 916 -
la aproximativ 8.1 km de centrul localității Câmpulung Muscel
Nota 10.0 / 4 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Pana Petre din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.10.2023
Acces facil usor de gasit, camere curate lenjerie prosoape impecabile. Baia modernă, tv led. Am făcut gratar, ne-a oferit ghebe in otet, doamna ne-a pus la dispoziție tot ce aveam nevoie pentru a ne simti bine. Dimineața ne-a servit cu cafea si prajiturele. Recomand pensiunea Nitoiu din Leresti, nota 10 pentru gazde.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Preda Alex din Petresti
nota: 10
schedule 13.01.2023
Nu am ce sa specific mai mult decât faptul ca am fost și sunt foarte mulțumit, eu și iubita mea, de fiecare data când ajungem la pensiunea aceasta, doamna Nitoiu Valentina este o doamna de nota 10, foarte primitoare și ospitaliera, camerele sunt curate, întreținute, foarte bune pentru o noapte pe cinste, baia iarăși un punct bun, mai ales cu stilul pe care l-au adoptat, acela mai modern, per total, am fost foarte multumiți și, cu siguranța, vom reveni din nou la ei, cei mai buni!!
   Vartej Teodora din Bucuresti
nota: 10
schedule 04.01.2023
Am petrecut revelionul aici si experienta a fost una foarte placuta, poate chiar cea mai placuta din ultimii 10 ani. Gazdele au fost foarte primitoare si prietenoase, ne-au ajutat cu orice solicitare, ne-au pus la dispozitie orice s-a putut, de la lemne pentru gratar, pana la mancare pregatita de doamna proprietar. Ne-au pregatit bulz traditional, prajituri de casa si sarmalute delicioase! Ne-au ajutat pana si la spalatul vaselor. Camerele si intreaga pensiune sunt deosebit de curate si ingrijite, lenjeriile noi, prosoapele noi, impecabile. Am avut la dispozitie cafea, condimente, produse de igiena, vesela de toate felurile, ceaun si boxa pentru muzica, artificii de revelion. Domnul proprietar a fost atent si implicat, si-a petrecut timpul cu noi si ne-a plimbat in zona, ne-a oferit o experienta off-road de neuitat in munții Iezer-Păpușa pana la cota 2000, unde privelistea a fost fantastica, ne-a dus la cabana Voina si la barajul Rausor. Recomand, cu caldura, experienta cazarii in aceasta pensiune de munte, unde accesul este facil, mai ales din capitala, se ajunge rapid si nu este aglomerat. In zona sunt pastravarii, marketuri in Campulung pentru aprovizionare si peisaje superbe.
   Lucian din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.01.2023
Am fost la zeci de pensiuni, dar gazde mai primitoare si implicate ca aici, eu si grupul meu, nu am intalnit. Nu am simtit nicio secunda ca ma aflu la o pensiune, mai degraba la niste prieteni foarte buni acasa. Sunt niste oameni de exceptie, incat la plecare am si lacrimat ca ne despartim. O curatenie cum nu va puteti imagina. Asa oameni si conditii nu prea intalnesti. App, zona este una incredibil de frumoasa si plina de atractii si activitati. Felicitari, abia astept sa petrecem din nou impreuna!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Nițoiu Valentina
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Nițoiu Valentina
Telefon: 0757 133 680
Apel
WhatsApp