Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Lidia din Lepșa

Nota 10 / 7 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Andreea din Galati
nota: 10
schedule 29.08.2022
Casa Lidia a fost cea mai buna alegere pentru grupul nostru de prieteni cu copii. Gazda a fost minunata, iar locatia este de vis! Foisor minunat, camere spatioase si comfortabile! Peisajul este superb!
Vom reveni, cu siguranta! ❤️ Am avut un weekend minunat!
   Elena din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.08.2022
Amplasata intr-o zona retrasa de la drumul principal, linistita, cu multa vegetatie in jur, curtea frumos amenajata, plina de flori. Noi am optat pentru casuta individuala din spate si bine am facut. Este diferita de orice cazare, are o scara interioara cu dormitorul la etaj, iar la parter baia si cu bucataria bine utilate. Cerdacul frumos sculptat si ornat cu flori colorate, ne-au dat senzatia de "casuta bunicii". Noi ne-am simtit foarte bine, poate si pentru ca suntem iubitori de pisici, avand la dispozitie un "efectiv" de vreo 5 feline care isi cereau dreptul la masa si mangaiere seara si dimineata... ne-am amuzat foarte tare. Doamna Lidia foarte amabila.
Traseul cheile Tisistei care se poate face in zona, este foarte frumos si spectaculos (desi dupa ploile din ultima saptamana, am inteles ca s-a inchis, fiind impracticabil pentru moment).
   Cristina din București
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 25.05.2022.
Casa Lidia este locația potrivită pentru relaxare într-o zonă liniștită, cu un peisaj minunat, împrejurimi superbe si condiții de cazare foarte bune. Gazda, dna Lidia, foarte primitoare și prietenoasă, ne-a făcut să ne simțim foarte bine, deși nu am stat decât două nopți. Mulțumim pentru găzduire!
   Viorica din Iasi
nota: 9
schedule sejur: 04.10.2018 - 07.10.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Casa Lidia este o locatie ideala pentru a-ti petrece citeva zile intr-un decor montan linistit. Interiorul locatiei te transpune intr-o poveste in care eroii pot fi chiar turistii. Mult lemn, multa ceramica veche si toate cele necesare pentru ati asigura un sejur placut. Aproape ca ne-am simtit stapinii case pentru ca doamna Lidia-amfitrioana- ne-a asigurat libertate deplina. Curtea amenajata cu detoate, imprejurimi frumoase si Rezervatia Valea Putnei ma indeamna sa revim. Multumiri!
thumb_down
Aprecieri negative:
Poate s-ar putea imbunatati calea de acces din sosea pina la locatie mai ales ca sunt mai multe pensiuni in zona.
Foto actualizate, informatii despre retelele de telefonie care nu au semnal in zona.
poze recenzie
   Paul din Braila
nota: 9
schedule sejur: 06.08.2018 - 08.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Asezarea perfecta cu un decor minunat ,loc ideal pentru ati bucura sufletul de minunatiile naturii.
   Iulian din Barlad
nota: 9.67
schedule sejur: 05.09.2014 - 07.09.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisaj minunat, liniste, aer curat, comfort, posibilitati de relaxare individuala sau in grup
   Gabriela Antoaneta G din Ramnicu Sarat
nota: 9.83
schedule sejur: 14.09.2013 - 15.09.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Suntem un grup de pelerini prin Tinutul Vrancei. De obicei ne cazam la manastiri, tocmai pentru a beneficia de liniste si de slujbe. Manastirile din zona neavand cazare pentru 21 de persoane am cautat pe Internet o pensiune ieftina si nu la sosea. Am facut o rezervare prin telefon la Casa Lidia-Lepsa. Am avut oarecum griji caci nu aveam o garantie. Si totusi am fost impresionati de seriozitatea patroanei, de primire, de conditiile deosebite. Rusticul si modernul se impletesc de minune. Confortul e pe toate gusturile si varstele. Zona in care este plasata pensiunea este usor salbatica, insa nepericuloasa. Gazda are o disponibilitate sufleteasca incat te contamineaza. Ne-a pus la dispozitie absolut totul- living, bucatarie complet utilata, gradina, gratar, foisoare. Foarte curat si oriunde te-ai uita nu te plictisesti, fiindca orice aranjament este realizat cu suflet, in mod original. Pentru grupuri este ideal, fiindca se pot organiza singuri. Si este economic. Chiar nu ne asteptam la asemenea conditii si facilitati in acest pret. Iar doamna Lidia Statie este o gazda perfecta. Multumim si site-ului de promovare a pensiuniile din zona Lepsa.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt
CONTACT
Statie Lidia
Pe TURIST INFO din 2007
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Statie Lidia
pe TURIST INFO din 2007
Telefon: 0762 383 355
WhatsApp