adaugă o unitate turistică
search
date_range

Casa de vacanță Izvorul Rece din Lepsa

Lepsa , Zona Schit, nr. 1  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Single
Cuplu tânăr
Cuplu matur
Familie cu copii mici
Familie cu adolescenți

Recenziile casei de vacanță Izvorul Rece din Lepsa


   Emanuela din Bran
nota: 7.5
schedule sejur: 30.11.2016 - 04.12.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cabana este asezata la poalele padurii, retrasa de la drum. Locatie extrem de linistita, curte frumos amenajata, parau in curte. Se pot caza 3 cupluri sau doua familii cu copii, cabana fiind utilata cu cele necesare pentru a pregati masa. A fost cald in cabana, desi vremea a fost geroasa cat am stat acolo. Desi modest mobilata/finisata, cabana a fost curata. Proprietara, dna Silvia, a fost extrem de amabila si a intervenit imediat cand i-am semnalat o problema.
thumb_down
Aprecieri negative:
Cabana este din lemn, construita in sistem duplex, apartamentul proprietarilor fiind perete in perete cu spatiul inchiriat turistilor. Desi din punct de vedere vizual/prezenta fizica am avut parte de toata intimitatea, prin peretele comun treceau mirosurile de la bucatarie. Instalatiile sanitare necesita mici reparatii pe alocuri.
   Ioana din Bucuresti
nota: 9.3
schedule sejur: 26.07.2015 - 01.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Asteptarile mi-au fost indeplinite in mare masura. Casa foarte curata si bine dotata, proprietara foarte draguta, ne-am simtit ca acasa.
thumb_down
Aprecieri negative:
Recunosc ca mi-as fi dorit sa fim putin mai izolati de vecini - nu ca am fi avut parte de indiscretii, dar de zgomot da, pt ca unul din vecini isi construia casa, asa ca tema sonora a sederii a fost zgomotul de drujba...
O sugestie legata de casa propriu-zisa: niste veioze sau lumini localizate n-ar strica, precum si o lumina pe scara, pe care sa o poti controla si de sus si de jos.
CONTACT UNITATE
Silvia
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,