adaugă o unitate turistică
search
date_range

Pensiunea Casa Stoica din Horezu

Horezu , str. Strej, nr. 92  
​Capacitate: 8 adulți și 4 copii în 4 spații de cazare.
Pensiunea “Casa Stoica" este situată la o distanță de 4 km de orașul Horezu. Aceasta vă oferă condițiile excelente de a petrece o vacanță sau doar un sfârșit de săptămână într-un paradis verde, departe de zgomot, agitație, stres.

Vă oferim cazare în 4 camere duble, cu pat matrimonial, grup sanitar propriu si internet Wi-fi gratuit.

Curtea pensiunii gazduieste o terasa acoperita si dotata complet, cu loc pentru a servi masa, gratar si locuri de parcare.

Horezu este cel mai renumit centru de olărit din țară. Puteți achiziționa produse din lut, dar puteți asista la confecționarea și decorarea lor.

Foarte aproape, în limita a 10 km, vă putem conduce la mănăstirile din zonă: Hurezi, Arnota, Bistrita, Polovragi, Surpatele, Mănăstirea dintr-un Lemn, Govora, Schitul Păpușă, Pătrunsa.

Parcul Național Buila Vanturarita cu o suprafață de 4186 ha, situat între raurile Bistrița și Olănești, este la o distanță de 10 km, pentru cei pregătiți de trasee montane și interesați de peisaje spectaculoase .

Rezervația Naturală Muzeul Trovantilor este la o distanță de 4 km.

Salina Ocnele Mari amenajată recent se află la o distanta de 30 km de Pensiunea noastră.

Am lăsat la sfârșit, Cheile Bistriței și cele ale Oltetului, Peștera Liliecilor, Polovragi, Muierii. Obiectivele sunt situate la distanțe de 10-20 km, dar care nu sunt cele din urmă în privința spectaculozitatii și vechimii.

Stațiunea Ranca este mereu pregătită pentru iubitorii sporturilor de iarnă.
Aceasta este la 40 km distanță de pensiunea noastră și deschide drumul către cea mai înaltă șosea din țară - Transalpina.

Pregătiți pentru odihnă sau pentru lucruri noi?

Vă așteptăm!
(...) citește toată descrierea unității expand_more restrânge textul expand_less
CONTACT UNITATE
Recepție
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.


Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,