adaugă o unitate turistică
search
date_range

Casuta Bella din Hateg

Hateg , str. Timisoarei, nr. 34  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Single
Cuplu tânăr
Familie cu copii mici
Familie cu adolescenți

Recenziile căsuței Bella din Hateg


   Iuliana din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 19.08.2016 - 22.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un loc liniștit, spațios, curat, primitor. Proprietarii sunt persoane erudite, prietenoase, cu mult bun simț. Dacă vom avea ocazia, sigur vom trece să-i salutăm măcar. Nota 10.
Răspunsul unității:
Va multumim si va astaptam !
Ma bucur ca v-ati simtit bine in prezenta noastra.
   Liviu din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 11.07.2016 - 13.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pe o străduţă liniştită, aproape de centrul Haţegului, Căsuţa Bella este o viluţă cochetă, aflată în aceeaşi curte cu casa proprietarilor. Cele două camere ocupă parterul şi respectiv etajul, au fiecare baia ei şi sunt foarte confortabile şi extrem de curate. În lateralul căsuţei există şi o bucătărie cu toate cele necesare.
Ce ne-a impresionat cel mai mult aici a fost liniştea şi intimitatea de care am beneficiat în timpul şederii noastre. Pe lângă acestea, curăţenia şi grija proprietarilor faţă de solicitările şi nevoile noastre au fost la superlativ. Proprietarii sunt foarte amabili, preocupaţi ca oaspeţii lor să se simtă foarte bine, dar în acelaşi timp şi foarte discreţi. Am fost primiţi cu drag, cu multă căldură sufletească şi amabilitate.
Am avut toate condiţiile pentru un sejur de neuitat. Sperăm să revenim şi recomandăm tuturor să poposească la Căsuţa Bella.
Răspunsul unității:
Va multumesc pentru apreciere si ma bucur atunci cand turistii se simt bine in casuta noastra.Va asteptam si altadata sa ne treceti pragul.
CONTACT UNITATE
Cristina
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,