Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Grădina de sub Soare din Gura Râului

Gura Râului, Gura Râului, nr. 862 -
la aproximativ 18.0 km de centrul localității Păltiniș
Nota 10.0 / 10 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Ionescu Maria din Tulcea
nota: 10
schedule 03.03.2024
Cuvintele sunt puține pentru a putea descrie un sejur petrecut într-un colț de rai! O casă în care te simți ca acasă, a cărei gazde sunt foarte primitoare, receptive la toate solicitările și nu în ultimul rând foarte discrete. Mulțumim și cu siguranță vom reveni!
   Micu Alexandru din Vlădeni, Dâmbovița
nota: 10
schedule 01.03.2024
Aș vrea că această recenzie să fie mărțișorul meu pentru Gradina de sub soare. O casă minunată, decorată cu mult rafinament, frumusețe și culoare. Un loc elegant dar și confortabil, plin de căldură și ospitalitate. Amplasată pe o mică culme, ușor ascunsă de ochii lumii printr-o mantie de pădure, gradina de sub soare reprezintă mai mult decât o locație aș putea spune că reprezintă "acasă". Cei care alegeți să petreceți un sejur aici puteți să o faceți cu toată încrederea că veți găsi tot ce aveți nevoie pentru relaxare. Mulțumesc proprietarilor că ne-au permis să facem parte din povestea Gradina de sub soare. O primăvară frumoasă.
   Radu Mihaela din Voluntari
nota: 10
schedule 24.10.2022
Un loc minunat, desprins parca din povesti. Totul arata mullllt mai frumos decât în poze. Recomandam din tot sufletul acest loc minunat. Nota 10 pentru tot. Cu siguranță, vom reveni cu drag.
   Schiaucu Ion din Brasov
nota: 10
schedule 14.06.2022
A fost o experienta cu totul deosebită. Pensiunea oferă condiții excelente de cazare și divertisment, iar gazdele sunt deosebit amabile și pline de solicitudine. Pensiunea este foarte bine utilată, iar curățenia este impecabilă.
O locație în care vom reveni!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri! Vă mai așteptăm!
   Irina din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.08.2021
Vila este foarte frumoasa, camere mari, bai mari, totul este impecabil, foarte curat, curte mare, dotata cu tot ce poți avea nevoie intr-un concediu. Poziția vilei este extraordinara. Gazdele au fost discrete și cu mult bun simt.
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri! Ne bucuram ca v-ati simtit bine si va mai asteptam!
   Carmen din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 09.09.2015 - 13.09.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Vila arata foarte bine, totul pare atat de nou incat ne-am intrebat daca nu cumva suntem primii clienti. Camerele sunt elegant mobilate si confortabile, si bucataria este foarte bine utilata. Ne-am simtit foarte bine si ne dorim sa revenim.
   Gelu G din Vaslui
nota: 9.83
schedule sejur: 30.08.2014 - 04.09.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost impecabil, ne-am simtit extraordinar. Intentionam sa revenim in curand.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem nici-o nemultumire.
   Mihaela din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 21.06.2014 - 29.06.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O alegere pe care nu am regretat-o; a fost mai bine decat ne-am asteptat. Am petrecut un sejur extraordinar, intr-o atmosfera calda, primitoare, ca acasa. Vila este utilata cu tot ce este necesar, mobilata cu mult bun gust, camere spatioase si o curatenie exemplara. Baile, bucataria, prosoapele din baie si lenjeria de pat sunt impecabile .
Privelistea este superba. Alte atu-uri: sauna ( o desfatare), hobby-room, locul de joaca pentru copii, foisorul (spatios, bine amenajat: gratar, chiuveta , mese, scaune).
Se pot face trasee ( mai lungi sau mai scurte), unele chiar din spatele vilei. Nu ezitati sa cereti toate informatiile, gazdelor care sunt foarte amabili.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem nimic de reprosat.
   Larisa L din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 01.05.2014 - 04.05.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am avut o mare si placuta surpriza sa gasim o vila utilata cu tot ce este necesar , intr-o stare impecabila si o curatenie exemplara. Gazda extrem de primitoare si repcupata de reusita sejurului nostru. Zona si satul Gura Raului este minunata si merita explorata, vom reveni cu siguranta de cate ori vom avea ocazia. Alte suprize placute au fost sauna, masa de biliard, bicicletele cu casca, internetul. Nu am regretat nici macar o secunda alegerea facuta!!!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista!
   Cosmina din Timisoara
nota: 9.67
schedule sejur: 31.12.2013 - 03.01.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un loc in care iti face deosebita placere sa revii, un loc in care iti poti reincarca bateriile avand nenumarate posibilitati de petrecere a timpului liber atat in vila cat si in imprejurimi ...
Amabilitatea administratorului vilei merita mentionata.
CONTACT
Administrator
Pe TURIST INFO din 2013
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Administrator
pe TURIST INFO din 2013
Telefon: 0740 011 662
WhatsApp