Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Seliana din Gura Humorului

Nota 10.0 / 16 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Rodica din Golești Vrancea
nota: 10
schedule 06.02.2023
Pensiunea superba, liniste deplina, camerele confortabile, cu toate dotarile, curatenie impecabila, gazdele nota 10. Totul a fost la superlativ! Vom reveni, cu siguranta! O recomandam din tot sufletul si celor care vor sa aiba o vacanta de vis in Bucovina!
Răspunsul unității:
Mulțumesc mult,ptr aprecieri!Va mulțumim că ați ales sa vă petreceți timpul la noi!!Va mai așteptăm cu drag!!
   Catalina Elena Costiug din Capu Campului
nota: 10
schedule 04.01.2022
Totul este la superlativ, locația de vis, gazde super amabile, curățenia este de nota 10! Fie ca vrei sa te relaxezi la poalele pădurii, fie ca vrei sa te distrezi in foișorul sau ciubarul pus la dispoziție de gazde, la casa Seliana nu te vei plictisi niciodată! Locația este atât pt familii cu copii, cât și pentru cei fără copii!
Răspunsul unității:
Cu mare drag vă așteptăm oricînd la noi!!!!
   Johnny B din London
nota: 9.33
schedule 03.01.2022
I always wanted to spend a christmas together with the extended family in a secluded location and this year we finally managed to get together . This villa delivered and add some . Nobody expected snow but we had plenty and it made our stay even better.
The house is modern, stylish , clean and spacious, with high quality equipment and bathrooms in every room . Wifi and netflix were provided free of charge. The living / dining room was big enough for our 20 persons party. The grounds are quite private, and for those with children it is reassuring to note that the surrounding fence has gates which can be securely locked. Plenty of space in the garden for our cars . Also, a zip line, swing and other kids toys kept our children quite busy.
An enclosed space for barbecue was handy, accommodating all of us for a outdoor party.
The owners could not be more helpful, and respond to any questions extremely quickly, even before the booking started,  they installed extra beds in the rooms to accommodate families with two children. Also they were very helpful in finding a local santa to come and deliver the gifts .
the time spent in the outside heated bath was priceless.
We are delighted to have found this villa, are grateful to the owners, and look forward to our future holidays here. We recommend it wholeheartedly.
Răspunsul unității:
Thank You very much for your appreciation and we are stilul waiting for You with us!!!
   Dănilă Alexandra din Rădăuți
nota: 10
schedule 22.09.2021
Este o cabana cocheta, situata intr-un loc linistit, langa padure.

Bucătăria este foarte bine utilata, living-ul spatios, camerele mari.

Gazde foarte amabile, primitoare,curatenie de nota 10, confort maxim. Foisorul din curte este spațios si dotat de asemenea cu orice ai nevoie.

Cabana este perfecta atat pentru familii cu copii, cat si pentru un grup de prieteni.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult și va mai așteptăm!!!
poze recenzie
   Irina Spuma din Iași
nota: 10
schedule 03.09.2021
Camere spațioase și foarte curate, curte generoasa cu multe atracții pentru cei mici, foișor modern și complet utilat, camere cu balcon și bai proprii, bucătărie complet utilată, proprietarii extrem de ospitalieri și sociabili.

O oaza de liniște, verdeață, relaxare deplină, perfecta pentru familii cu copiii, dar și pentru grupuri dornice de distracție.
Răspunsul unității:
Mulțumim și va mai așteptăm!!!
   Luiza Ghica din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.08.2021
Am petrecut un sejur scurt, insa foarte frumos la aceasta locatie. Curtea generoasa, apropierea fata de padure, linistea si cantecul pasarelelor ne indeamna sa revenim curand, pentru mai multe zile. Nu sunt de ignorat nici conditiile de cazare. Am ocupat apartamentul de 2 camere, cu bai separate si bucatarie, care este perfect pentru familii.
Răspunsul unității:
Mulțumim și va mai așteptăm ptr mai mult timp.
   Andrei din Dorohoi
nota: 10
schedule 09.08.2021
Curte spațioasă cu activități de agrement ocazie cu care copiii se distrează, curățenie, baie în fiecare cameră și gazde empatice care se implică.

Cadru natural frumos în limita pădurii și la distanță de comunicația principală. Acces facil la magazine în apropiere și drum asfaltat.
Răspunsul unității:
Mulțumim!!!
   Claudiu Patrulescu din Ramnicu Valcea
nota: 10
schedule 05.08.2021
Un sejur de 3 nopti petrecut la aceasta locatie, 3 familii compuse din 6 adulti si 5 copii.

Locatie linistita, retrasa, cu multa verdeata, locuri de joaca pentru copii si adulti, locuri de odihna frumos amenajate in curte, baldachin, șezlonguri, foisor si loc pentru foc de tabara.

Nu este de trecut cu vederea nici ciubarul, care este senzational.

Camerele curate, dotate si frumos aranjate. La fel si bucataria, are inclusiv masina de spalat vase, nu lipseste nimic. Living spatios cu tv conectat la wifi. De specificat ca reteaua wifi are acoperire in aproape toata locatia cu semnal bun.
Răspunsul unității:
Mulțumim tare mult,întotdeauna este cite ceva de făcut ,dar facem cu placere și bucuria dumneavoastră ne este o mare răsplată.Va mai așteptăm pe la noi cu mare drag!!!
   Alin Pavelescu din Ramnicu.vâlcea
nota: 10
schedule 03.08.2021
Locația retrasă, sub pădure, la zece minute de Gura Humorului.

Pensiunea dotată corespunzător, gazdele foarte amabile, ideal pentru copii, curte generoasă, foarte multă verdeață, etc...

Ne-am bucurat de ciubăr, tiroliană, foișor.
Răspunsul unității:
Cu mare drag va aștept sa popositi mai mult la noi!!Va mulțumesc!!
   Madalina din Dorohoi
nota: 10
schedule 11.07.2021
Proprietatea este foarte bine dotată, curățenie de excepție, fiecare camera cu baie proprie. Am apreciat in mod special curtea, perfecta pentru activități, aceasta fiind foarte mare. Zona extrem de linistită, perfecta pentru relaxare. Pentru adolescenți găsești cu greu cazare, dar gazdele au fost extrem de primitoare.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult ptr aprecieri,încercăm mereu sa venim în întâmpinarea nevoilor fiecărui grup în parte.Fiecare oaspete este pentru noi la fel de importat!!Va mai așteptăm cu drag!
   Andreia Simiuc din Iasi
nota: 10
schedule 27.04.2021
O locatie excelenta ce te incarca cu o energie buna, iar imprejurimile sunt uimitoare. Te poti bucura de gradina spatioasa cu leagane, spatiu de joaca pt. copii si ciubar cu apa calda. Camerele sunt foarte curate, totul fiind nou, iar gazdele sunt minunate si ospetaliere.
Răspunsul unității:
Cu drag va mai așteptăm să ne treceți pragul!!Sărbători fericite!!!
   Omusoru Manuela din Iasi
nota: 10
schedule 21.04.2021
Este locatia ideala atunci cand doresti sa te rupi complet de tumultul urban. Amplasata langa padure, izolata si discreta, este ideala pentru grupuri de prieteni.

Atat casa, cat si curtea sunt foarte frumos amenajate si complet utilate. Ciubarul din curte poate fi considerat "cireasa de pe tort".

Gazdele sunt extrem de primitoare si fac tot posibilul ca totul sa fie perfect.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult,ma bucur ca și ciubarul este la nivelul așteptărilor!!
   Vezeteu Ciprian din Iasi
nota: 10
schedule 18.04.2021
Pensiune foarte frumoasa. Are toate dotarile corespunzatoare, paturi mari, foisor mare, spatiu de joaca pentru copii, gazde primitoare. Bucatarie super utilata, living spatios, bai curate, aproape de Arinis.
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet!!!
   Gabriela din Iasi
nota: 10
schedule 09.03.2021
Un loc minunat de relaxare in mijlocul naturii, vedere către o pădure de pin și fag.

Am petrecut un sejur de 4 zile.

Condiții excelente de cazare și confort. Foarte curat și discreție din partea proprietarilor.
Răspunsul unității:
Multumim mult pentru apreciere si ne dorim să vă surprindem placut cu fiecare vizita la noi!!!
   Angelica din Suceava
nota: 10
schedule 04.03.2021
Am petrecut un weekend minunat. Living spațios, camere curate, bucătăria dotata cu tot ce este nevoie. Perfecta pentru familii cu copii, mocheta curata, atât în camere cât și pe scări, nu exista risc de alunecare. Spațiu se joaca exterior, o încântare pt cei mici. 10+.
Răspunsul unității:
Multumim mult,si va mai asteptam!!
   Andrei din Iasi
nota: 10
schedule 17.01.2021
Locație superba, proprietarii sunt la dispoziție cu orice este nevoie pentru a avea un weekend reușit. Casa arată foarte bine înăutru, spațioasă și foarte curată.
Răspunsul unității:
Multumim mult,si va mai asteptam cu drag!!
CONTACT
Robaniuc Maria
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Robaniuc Maria
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0736 505 712
WhatsApp
Apel/SMS